Andělská poselství na sobotu: Lvi, dokončete, co jste nestihli, Vodnáři, zamyslete se, do čeho investujete

Andělská poselství na sobotu: Lvi, dokončete, co jste nestihli, Vodnáři, zamyslete se, do čeho investujete
Každý den máme novou příležitost ukázat celému světu, co v nás je. Jenže komu by se chtělo, když nám již mnohokrát nevyšel plán, který jsme považovali za převratný? Důležité je se nevzdávat. Andělé se nám snaží říci, že jakkoli špatně naše situace vypadá, vždy můžeme prorazit novým nápadem.

Andělé si přejí, abychom si nic nebrali tolik k srdci. Něco jiného je poučit se z vlastních chyb a neopakovat je a něco jiného je předem se vzdávat. Poučit se z vlastních chyb nám pomáhá růst, zlepšovat své dovednosti. Když něco předem vzdáme, protože nám něco podobného minule nevyšlo, svou lekci jsme nepochopili správně. Je důležité obměňovat své plány, dokud nedosáhneme opravdového úspěchu. Co dalšího se nám andělé pokoušejí sdělit? Přečtěte si své poselství pro šestý den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chopte se každé příležitosti. Někdo vám něco navrhne a vy obvykle říkáte ne, protože vám to nezní jako dobrá zábava. Lepší je říci, že si to musíte rozmyslet, a najít důvody, proč byste to udělat měli. Nové zkušenosti, trávení času s lidmi, které máte rádi – těch důvodů je mnoho, stačí si vybrat jeden.

Andělská rada: Potřebujete-li být více optimističtí, stačí zajít za starším člověkem a požádat ho o pomoc. Jeho povzbudivá slova vám dodají odvahu a pozitivní přístup.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na nápad, který zrovna máte. Jste schopni ho dotáhnout do konce? Pokud ne, možná je čas se zaměřit na způsob, jak svůj sen zrealizovat trochu jinak. Také si můžete dopřát čas navíc, každý den udělat něco malého a za delší dobu jásat, co všechno jste dokázali.

Andělská rada: Zaměřte se na svůj talent. Mnoho lidí o něm neví a nyní je načase ho odhalit veřejnosti. Nebojte se, že by vás lidé měli méně rádi – ti moudří váš talent plně podpoří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Navštivte své známé, jen tak. Ve vztazích všeho typu je důležité nejen brát, ale také dávat. Existuje člověk, od kterého jste si v poslední době pouze brali, finance či inspirativní slova? Pokud ano, je čas mu všechno vrátit nebo mu nabídnout jinou pomoc. Ukažte mu, že nejste pouze pijavice, co se na něm přiživuje.

Andělská rada: Zamiřte za svou rodinou a buďte užiteční, pokud si přejete, aby na vás za vaší nepřítomnosti vzpomínali jen v dobrém. Přineste všem malý dárek, který jim pozvedne náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Vzpomínka, která se vám v noci na dnešek zdála, jakkoli upravená, vám pomůže zdárně dosáhnout vašeho cíle. Stačí ji interpretovat správně. Popřemýšlejte, co se vám vaše podvědomí snaží naznačit, obzvláště pokud se tento sen opakuje již poněkolikáté.

Andělská rada: Rozhovor s blízkou osobou, která vás zná hodně dobře, vám může poskytnout další vodítko či přesný výklad vašeho snu. Jste-li na pochybách, neváhejte si o tom s někým promluvit.

To, co se vám bude v noci zdát, vám může pomoct dosáhnout vašeho cíle.
To, co se vám bude v noci zdát, vám může pomoct dosáhnout vašeho cíle. | Zdroj: fergregory / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se práce nahromadí, měli byste ji dokončit, spíše než nechat ji dál přibývat. Je pochopitelné, že se vám nechce udělat vše najednou, ale čím více úkolů máte, tím slabší bude vaše motivace se do nich vrhnout. Udělejte vše, dokud vám ještě nějaká motivace zbývá.

Andělská rada: Zkoumat nové kraje zní mnohem zajímavěji, ale raději tuto činnost oddalte, až splníte všechny své sliby vůči ostatním a domácí práce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všechny problémy, které setrvávají a užírají vaši psychickou pohodu, mohou být snadno vyřešeny. Nečekejte, jak se všechno vyvrbí. Je to sice pohodlnější, ale takto se vyřeší jen opravdu malé množství vašich potíží. Ukažte lidem, že jste zodpovědní a problémy řešíte už v zárodku.

Andělská rada: Náhlá špatná nálada některých přátel vás může upozornit na problémy, které dosud nevypukly. Buďte vždy o krok napřed, odkryjte své obavy o nadcházející problém.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechte všechny negativní myšlenky opustit vaši mysl. Špatné myšlenky nemusíte mít pouze o ostatních lidech, ale také sami o sobě. Místo hněvu se zaměřte na pomoc slabším lidem. Ty můžete najít všude. Může se jednat o osobu, ke které máte blízko, avšak která skrývá své pocity.

Andělská rada: Věnujte více času ostatním lidem a starejte se o jejich pohodlí. Tím se uklidníte i vy a dokážete snáze určit, co byste pro sebe samotné měli udělat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Využijte svůj talent, abyste pomáhali ostatním lidem. Učte je a odkrývejte jim své zkušenosti. Razantně jim změníte život a oni vám budou vděční. Získáte silné spojence, kteří vás neopustí ani v těch nejhorších časech. To zlepší vaše sebevědomí a vy budete schopni vymýšlet lepší plány.

Andělská rada: Radost jiných lidí vás udrží v optimistické náladě. Čím šťastnější vaše okolí bude, tím soustředěnější vy budete na všechno, co budete chtít udělat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zůstávejte fyzicky aktivní, a to i tehdy, když se vám nechce vůbec nic dělat. Je důležité, abyste zůstali silní, zejména co se týče vaší imunity. Vaše aktivity se odrazí také v mentálním zdraví, viditelně se zlepší. Každý den žijte naplno a štěstí si k vám již najde cestu.

Andělská rada: Nechtějte za každou cenu hledat cestu ke štěstí. Štěstí je ta cesta samotná, proto si užívejte života a mějte na paměti, že štěstí je vždy ve vaší blízkosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Únava pochází z vašeho pocitu, že váš život je příliš běžný. Každý den se ve vašem životě stane něco nového, něco, co váš den učiní výjimečným. Více si všímejte svého okolí a buďte otevřeni novým příležitostem. Jakmile se začnete radovat z maličkostí, život se stane zábavnějším.

Andělská rada: Je běžné říkat, že byste něco nikdy neudělali, protože vás to nikdy nebavilo. Žádný zážitek není stejný, proto dávejte příležitost každé události – bude jiná než ta předchozí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Investujte pouze do toho, co se vám očividně vyplatí. Je snadné se pro něco nadchnout, moudré však je popřemýšlet, zda váš nápad má nějakou budoucnost. Ego říká, že ano, že to je váš nejlepší nápad. Zkuste se na svůj nápad podívat objektivně, jako byste se sebou samými neměli nic společného.

Andělská rada: Nemusíte žádat o názor nikoho, pokud se dokážete od svého ega opravdu odpoutat. Dělejte to, co uznáte za vhodné, ale nebuďte zbrklí.

Ryby (19. února – 20. března)

Kroťte své nálady. Chápeme, že občas jste citlivější na okolní události než obvykle a že občas není na škodu vypustit páru, ale pokud to uděláte v blízkosti někoho, na koho chcete udělat dobrý dojem, nemůže to dopadnout jinak než katastrofou. Emocionální výbuchy si dnes nechte na doma.

Andělská rada: Vymyslete pro sebe odměnu, ať už sladké nebo to, co jste si vždy přáli. Až vás popadne emocionální napětí, pomyslete na to, že pokud se udržíte, budete odměněni. Jen nepodvádějte.

Zdroj článku:
  • Autorský text