Andělská poselství na sobotu: Štíři, kochejte se výsledky své práce, Kozorozi, oživte své vztahy

Andělská poselství na sobotu: Štíři, kochejte se výsledky své práce, Kozorozi, oživte své vztahy
Podle andělů vždy existuje cesta ven nehledě na to, kolika problémy jsme zahlceni. Musíme jen být otevřeni změnám našich názorů. Jsou zakořeněné v nás, ale působí jako temnota. Jako bychom hledali východ z tunelu, ale přitom se vydali od světla v dálce místo k němu.

Samotné uvědomění, že všechny problémy mají řešení, nás může uklidnit. Andělé si přejí, abychom si tvořili názory v závislosti na tom, co prožíváme, a je-li to nutné, měnili je. Všichni uchováváme ty názory, které nám cpali do hlav rodiče. Jenže i rodiče se mohou splést nebo to, co v životě pomohlo jim, pro nás může být zcela nepoužitelné. Čím ještě andělé mohou poučit vás? Přečtěte si jejich poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li méně utrácet, nenuťte se do extrémů. Něco pusťte, ale s tím, že nějaké našetřené finance vám zbydou. Pokud si nedovolíte vůbec nic, postupně se vaše touha šetřit změní v touhu utrácet ještě více než doposud. Za každou ušetřenou tisícikorunu se odměňte nákupem za pár stovek.

Andělská rada: Nebuďte nervózní, pokud váš plán selže a hlavním viníkem budete vy. Pokud se to stane, začněte znovu, ale tentokrát si naplánujte cíle, které zvládnete splnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše ambiciózní plány se mohou mezi vašimi přáteli setkat s velkým úspěchem. Na druhou stranu ne všichni členové vaší rodiny budou souhlasit se spoluprací na vaší vizi pouze na základě toho, že všichni vaši přátelé jsou pro. Detaily sdělujte spíše lidem, kterých se týkají, než těm, kteří do vašich plánů nezapadají.

Andělská rada: Vždy se lépe mluví a hůře dělá. Cítíte-li nevysvětlitelnou úzkost, možná ji prožívá člověk, který se nachází ve vaší přítomnosti. Neustále se ujišťujte, zda všichni všechno zvládají a cítí se komfortně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste schopni rozveselit všechny smutné lidi, ale jste také ochotni? Ať už se jedná o sourozence, nejbližší přátele či sousedy, váš zájem o jejich problémy je dokáže povzbudit, aby s nimi konečně začali něco dělat. Je to vaše nejistota, která vás drží zpátky. Nic hrozného se nemůže stát, pokud se rozhodnete s někým si promluvit.

Andělská rada: Nemyslete si, že jste zodpovědní za všechny problémy, které kdo na tomto světě má. Pokud vaše rada situaci nezlepší, můžete mít dobrý pocit, že jste se alespoň snažili.

Nejste zodpovědný za problémy ostatních lidí
Nejste zodpovědný za problémy ostatních lidí | Zdroj: artem_furman / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nechtějte to nejlepší, co získat můžete. Pokud nebudete stát nohama na zemi, to nejlepší se může záhy proměnit v noční můru. Nic totiž není tak, jak se na první pohled jeví. Zároveň na veřejnosti neklejte a snažte se uklidnit, pokud víte, že již nedokážete mlčet v ohledu nespravedlivosti.

Andělská rada: Konfliktu se vyhýbejte pokud možno velkým obloukem. Nevede k ničemu jinému než k několikadenní ostudě, než se lidé zaměří na něco zajímavějšího.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte-li pocit nezastavitelnosti za jakýchkoli podmínek, využijte tohoto pocitu, abyste změnili svět. Zamyslete se nad svými dalšími kroky. Čeho vlastně chcete dosáhnout? Zvláštní pozornost věnujte svému možnému kariérnímu postupu. Brzy přijdete na to, co můžete zlepšit.

Andělská rada: Nemyslete na pomstu, pokud vám někdo ublíží. Svůj vnitřní vztek investujte do smysluplnějších činností. Vztek vás nabudí a začne se vám více dařit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš talent není v oblasti zaměstnání, nýbrž v oblasti mezilidských vztahů. Tam, kde vládne nespravedlivost, tam se uplatníte nejvíce. Vaše největší výhoda je, že dokážete udržet tajemství. Nic vám nebrání obnovovat vztahy, které ostatní považují předem za rozbité.

Andělská rada: Jste-li ve svém živlu, ve vaší přítomnosti se nikdo necítí zanedbávaný ani nechtěný. Komunikujte s lidmi, donuťte je si před sebou říci, čeho si na druhých váží nejvíce.

Váhy (23. září – 23. října)

Využijte tento den, abyste si odpočinuli od povinností. Jednou za čas je příjemné nedělat nic, co jednou udělat musíte. Dělejte něco, co vás baví, ale zároveň nemějte přehnaná očekávání. Ta jediná by vám mohla tento den zkazit. Zaměřte se na svou pohodu a naberte dostatek energie na další dny.

Andělská rada: Odpočinek dopřejte nejen sobě, ale také svým nejbližším. Nenuťte je, aby za vás dělali váš díl práce – tato část čeká jen a jen na vás. Chvalte je, pokud udělají něco navíc.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše snaha se konečně vyplácí. Možná jste nedosáhli toho, co jste si naplánovali, ale i malý krůček se změní ve velký krok, pokud se spojí s více malými krůčky. Naučte se být pyšní na to, co jste již dokázali, a nekritizujte sebe ani ostatní za to, co všechno jste nezvládli.

Andělská rada: Buďte více realističtí a začnete si všímat, že vaše snaha nikdy nebyla zbytečná. Jsou to vaše přehnané požadavky, které vás nutí si myslet, že jste k ničemu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ať už usilujete o cokoli, měli byste tomu věnovat více času. Více si všímejte detailů. Hodně toho odhalíte také pomocí rozhovorů s vám blízkými lidmi. Nemusíte si totiž všimnout všeho, kdežto vašim známým tento malý detail uniknout nemusí.

Andělská rada: Vyhněte se agresivnímu a pasivně agresivnímu chování. Ne vždy se vše zadaří tak, jak jste si plánovali, ale ničit skvělou náladu ostatním lidem vám opravdu nijak nepomůže.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vztahy nejsou tak nudné, jak se vám občas může zdát. Lidé vás mohou mít rádi sebevíce, ovšem pokud je požádáte o něco, co nechtějí nebo nemohou udělat, nemůžete je nutit. Nevnucujte svůj názor na vztahy jiným lidem, každý člověk má svůj vlastní a došel k němu z nějakého důvodu.

Andělská rada: Nenechte své vztahy ovlivňovat špatnou zkušeností z vašich mladších let. Můžete být citliví, pokud se znovu objeví ten stejný problém, ale je špatný nápad si to vybíjet na lidech, kteří vás mají rádi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše vztahy, obzvláště ty rodinné, mohou projít významnou změnou, která je upevní. Jste-li rozhádaní, věřte v usmíření, ale nemějte přehnané nároky. Někteří lidé potřebují více času, než si uvědomí, že jim opravdu chybí vaše vždy pozitivní nálada a dobré rady.

Andělská rada: Nedovolte nervozitě, aby vás úplně pohltila. Necítíte-li se ve své kůži, můžete se zachovat špatně k dobrému člověku. Najděte jiný způsob, jak se zbavit svého vzteku a pocitu bezmoci.

Ryby (19. února – 20. března)

Vidět svou práci hotovou je nesmírně uspokojující. A to nejen v pracovním životě, ale také v tom osobním. Dlouho jste se snažili pomoci jednomu člověku a nyní zjistíte, že jeho život se razantně změnil. Nenechte se ale unést natolik, že byste platili drahou oslavu svého úspěchu.

Andělská rada: Jakkoli chcete oslavovat, vždy existuje mnohem levnější volba, která vám neudělá díru do peněženky. Pokud se oslava týká více lidí, zkuste se na ni společně složit.

Zdroj článku:
  • Autorský text