Andělská poselství na pondělí: Raci, nemluvte více než je nutné, Ryby, osvěžte si paměť

Andělská poselství na pondělí: Raci, nemluvte více než je nutné, Ryby, osvěžte si paměť
Spousta z nás nedosáhne úspěchu jen proto, že posloucháme jiné lidi, kteří pochybují o našich schopnostech. Andělé jsou přesným opakem. Vybízejí nás, abychom zašli tak daleko, jak můžeme, ale zároveň na své cestě mysleli i na druhé. I dnes pro nás mají poselství.

Je tak jednoduché a zároveň tak hloupé poslouchat lidi, kteří v nás nevěří. Proč to ale děláme? Zřejmě proto, že jsme měli sny a lidé kolem nás nám říkali, že to nedopadne tak, jak si přejeme. A měli pravdu. To ale není důvod nezkoušet to dál. Andělé stojí stále při nás a fandí nám, věří v nás. Přečtěte si, co by vám chtěli sdělit dnes, v pondělí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neposlouchejte svou touhu přimět ostatní, aby vám řekli to, co chcete slyšet. Nemusí se to zakládat na pravdě a vy sice můžete cítit potěšení, avšak to nebude skutečné. Záhy byste mohli zjistit, že byste přece jen byli raději, pokud by vám někdo řekl pravdu do očí.

Andělská rada: Komunikace udržuje dobré mezilidské vztahy. Neodsuzujte ostatní na základě jejich názoru, naopak je respektujte. Také zmiňte svůj názor, nemlčte, pokud s vámi někdo nesouhlasí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na své přátelské i rodinné vztahy. V minulosti jste někomu řekli něco, co si nyní, po nějaké špatné zkušenosti, dotyčný vybaví a špatně vyloží. Můžete dostat naštvaný telefonát, nenechte se vyprovokovat a mluvte v klidu. Vysvětlete tomuto člověku, jak přesně jste svá slova mysleli.

Andělská rada: Než uděláte nějaké závěry, vždy si zjistěte všechny informace, co tuto osobu uvedlo do tak špatného rozpoložení. Jestli si s tímto člověkem nevíte rady, poraďte se s dobrým přítelem, co by dělal na vašem místě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Při řešení složitého problému si dejte pozor na svá slova. Ne všechno bude pochopeno tak, jak jste to mysleli vy. Neobviňujte ostatní veřejně, i kdyby za celý problém mohli očividně oni a ne vy. Budete-li kolem sebe pouze kopat, nikdo si nevyslechne váš úhel pohledu.

Andělská rada: Buďte k ostatním laskaví a naslouchejte jim. Nikdy není všechno tak, jak to zprvu vidíte vy. Rozdáváte-li rady, dokažte ostatním lidem, že jednáte v jejich prospěch.

Někdy je třeba jen naslouchat
Někdy je třeba jen naslouchat | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nemluvte příliš, ani ohledně lásky. Můžete se přiznat k něčemu, čeho budete později litovat. Někdy je lepší držet jazyk za zuby než odhalit své tajemství, které se může později roznést do celého okolí. Dejte si pečlivý pozor, co komu říkáte.

Andělská rada: Nejste-li si jisti, zda něco chcete říci či nikoli, prostě to neříkejte. Počkejte na vhodnější příležitost nebo se vypište na kus papíru, který následně zničte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebuďte nejistí. Možná ostatní lidé jsou kvalifikovanější ohledně práce nebo mají vyšší vzdělání, ale to neznamená, že vy danou práci nemůžete vykonávat stejně dobře či lépe než oni. Je spousta možností, jak uspět, a občas je nutné vydat se oklikou, abyste byli ti nejlepší.

Andělská rada: Dlouze popřemýšlejte nad tím, čeho chcete dosáhnout a koho chcete, aby vás na vaší cestě doprovázel. Vhodně zvolený tým je mnohem silnější než tým, který toho ví mnoho.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenechte strach z toho, že budete nepochopeni, aby vás zastavil v pokroku. Zároveň si dejte pozor na svá slova. Když se cítíte nesví, máte tendenci urážet ostatní. Nemějte strach, ale ani nebuďte příliš odvážní a neříkejte všem, co se odehrává ve vaší mysli. Zvolte zlatou střední cestu.

Andělská rada: Lidé budou lépe reagovat na vaše požadavky, když jim v klidu vysvětlíte, co chcete a proč to chcete. Navrhněte jim protislužbu, když vám pomohou.

Váhy (23. září – 23. října)

Sdílejte stejnou zodpovědnost jako vaši přátelé, rodina či partner. Sdělujte své obavy přímo těm lidem, kteří vám dokážou pomoci, kterých se vaše obavy týkají. Nestěžujte si nikomu, kdo vám nepomohou, poněvadž s dotyčnými lidmi nemají pranic společného.

Andělská rada: Problém ve vaší mysli nemusí znamenat skutečný problém. To není důvod ho neřešit. Vydejte se k jádru vaší obavy a popřemýšlejte, zda pramení ze skutečné události, či se jedná o pouhý výplod vaší mysli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vstřícnost je klíčem k důvěře lidí. Buďte vstřícnější a podejte lidem pomocnou ruku, pokud ji potřebují. Lidé vás budou více respektovat a také je pravděpodobnější, že zatouží zrealizovat vaše největší přání. Někdy je ale nutné, abyste projevili svůj vlastní názor. Naučte se odhadnout, kdy je to vhodné.

Andělská rada: Vaše slova většinou překvapí velké množství lidí. To ale neznamená, že lidé budou na váš názor reagovat negativně. Naučte se podat, co máte na mysli, tím správným způsobem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Popřemýšlejte nad svým bývalým vztahem. Je obklopený mlhovinou nevědomosti. Nemáte odpovědi na všechny otázky, které byste chtěli znát, a v důsledku toho jste naštvaní na celý svět. Zkuste tyto odpovědi získat. Pokud vám je bývalý partner nechce poskytnout, nezasloužil si vás.

Andělská rada: Možná si budete chtít o tomto bývalém vztahu popovídat se svými přáteli. Nedělejte to, do budoucna vám to uškodí více, než si myslíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne všechno, co svým přátelům o svém osobním životě prozradíte, je vhodné. Můžete budit dojem člověka se slabou myslí, pokud se přátelíte s lidmi, kteří nerespektují vaši skutečnou osobnost. Každý si někdy prochází horšími časy, a pokud se vám vaši přátelé vysmějí, je čas poohlédnout se po jiných lidech.

Andělská rada: Praví přátelé vám pomohou, nebudou se vám smát. Najděte si lidi, kteří vám poskytnou rady místo toho, aby vás uráželi, že neumíte nic vyřešit sami.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neříkejte lidem nic, co vám není příjemné prozrazovat, i kdyby naléhali sebevíc. Je to vaše právo říkat jen tolik, kolik říci chcete. Prozrazení všech detailů je naopak vhodné, pokud chcete, aby někdo pochopil vaše rozhodnutí. V případě autority ale volte vhodná slova.

Andělská rada: Mluvíte-li s někým, na kom vám hodně záleží, buďte upřímnější než obvykle, ale hlavně mile upozorněte na problém, který vás trápí.

Ryby (19. února – 20. března)

Přišel čas naučit se něčemu novému. Můžete se vydat směrem, který vás zajímá, nebo zkusit něco úplně nového. Bohatě postačí, když si dnes zapamatujete jednu novou informaci a zítra se k doplňování vzdělání vrátíte. Ne vždy je moudré sdílet s ostatními vaše poznatky.

Andělská rada: Vždy se najdou lidé, kteří zpochybní fakta, která jste se naučili. Moudře vybírejte lidi, kterým sdělíte, co jste se naučili. Některé to bude zajímat, jiné nikoli.

Zdroj článku:
  • Autorský text