5 znamení zvěrokruhu, která zanedbávají svůj vztah

5 znamení zvěrokruhu, která zanedbávají svůj vztah
O vztah se musí pečovat, jinak poměrně rychle zanikne. Pokud některý z partnerů není ve vztahu šťastný, má právo vztah ukončit. Avšak někteří lidé toto příliš nechápou, a proto se nepoučí z této své chyby. Staráte se o svůj vztah? Pokud patříte mezi tato znamení zvěrokruhu, příliš důležité vám to nepřijde.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepřemýšlíte příliš emocionálně, spíše logická úvaha je ta, která vás provází celý váš život. Pokud se práce nahromadí či spousta lidí vyhledá vaši pomoc, máte tendenci se na partnera vykašlat a jednat sami za sebe. Poté se divíte, proč je vaše láska naštvaná – čekala na vás celý den, ale ostatní činnosti jsou pro vás mnohem důležitější než váš partner. Nehodláte se kvůli němu měnit. Váš partner není výjimka – koneckonců je to jen člověk, který může kdykoliv odejít, aniž byste s tím mohli něco udělat.

Blíženci (21. května – 20. června)

Vaše mysl je roztěkaná a váš vztah dříve či později dojde do bodu, kdy se váš partner stane příliš okoukaným. Máte takovou povahu, že se rozhodnete věnovat se svým koníčkům místo toho, abyste okořenili vztah něčím nevšedním. Vždyť svého partnera milujete a on miluje vás, tudíž není co řešit. Váš partner to však nemusí vidět tak bezstarostně, jak to vidíte vy. Zkuste se mu více věnovat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste hodně impulzivní, což mimo jiné znamená, že se nadchnete pro své přátele, rodinu i naprosto neznámé lidi i věci ze vteřiny na vteřinu. Jste hodně zábavní v očích ostatních, nicméně toto chování je přesný důvod toho, proč se váš partner může cítit zanedbáván. Častokrát máte tolik práce či volnočasových aktivit, že se svého partnera ani nezeptáte na to, jak se mu zrovna daří. Také býváte hádaví, pokud si s partnerem příliš nerozumíte.

Berani se díky své impulzivitě snadno nadchnou. Zdroj: stockfour/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Úspěšně ignorujete veškeré problémy ve vztahu. Jste bezstarostní a předpokládáte, že váš partner je s vámi šťastný, tudíž se nic závažného neděje a vztah je v naprostém pořádku. Také váš miláček nemůže nikdy vědět, co od vás může očekávat. V jedné chvíli jste ten nejpřítulnější člověk na světě, ale jakmile se vám naskytne příležitost k jiné zábavě, skoro předstíráte, že zadaní nejste.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O partnera se hodně staráte, ovšem jakmile nabydete dojmu, že tento vztah nefunguje, přestanete se o vztah starat a necháte ho svým nečinným přihlížením zničit. Nepodniknete nic, abyste svůj vztah napravili. Navíc, pokud se vám naskytne příležitost trávit více času v zaměstnání, s radostí tuto nabídku přijmete, aniž byste se zeptali partnera, zda se mu to zamlouvá.

Zdroj článku: