Tato 4 znamení zvěrokruhu raději křičí než aby řešila věci v klidu

Tato 4 znamení zvěrokruhu raději křičí než aby řešila věci v klidu
Problémy jsou nevyhnutelné, ale můžeme si vybrat, jakým způsobem je budeme řešit. Snad každý souhlasí s tím, že nejlepší je řešit věci v klidu a bez toho, aby sousedé slyšeli hádku. Tedy pokud jste se nenarodili v jednom z následujících znamení, která si raději zakřičí, než aby problém vyřešila v klidu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste nechvalně proslulí svými výbuchy vzteku a agresivitou, pokud něco nejde podle Vašeho plánu. Máte rádi, když Vás během hádky slyší co nejvíce lidí. Je to pro Vás znamení, že si o Vás lidé budou alespoň pár hodin povídat a řešit Vás. Proto se také nejvíce hádáte na veřejnosti, kdy Vaše nechtěné publikum bude obrovské. Rádi prosazujete svou dominanci, což mimo jiné znamená, že Váš partner či kdokoliv jiný, který Vás naštval, si bude muset vytrpět onu ostudu a tím více si promyslí, zda se mu vyplatí Vás něčím naštvat.

Ryby (19. února – 20. března)

Nehádáte se často, lépe řečeno se nechcete hádat vůbec, ale čeho je moc, toho je příliš. Jste silně emocionálně založení, a pokud někdo soustavně vypouští Vaše názory, jednou vybuchnete a rozkřičíte se na celé okolí. Nejčastěji se to děje na veřejnosti. Jakmile se pustíte s někým do hádky, nejenže Vás ten člověk musel štvát dlouhou dobu, ale navíc mu uděláte ostudu a jemu i všem ostatním vysvětlíte, co udělal tak špatného, že jste se naštvali. Pokud se ocitnete ve vztahu naštvanosti, domníváte se totiž, že za všechno mohou ti druzí a Vy nenesete ani trochu viny. Stejná situace nastane, pokud Vám někdo něco vytkne.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste jedním z nejhlasitějších lidí, co se týče hádky. Pokud se Vám něco nelíbí, vždy se začnete hádat a začnete rovněž co nejvíce křičet, poněvadž chcete, aby Váš názor slyšelo celé okolí. Tajně doufáte, že Vám ostatní lidé dají zapravdu, což by značně usnadnilo Váš cíl – abyste vyšli z boje jako vítěz. Nezáleží na tom, zda se hádáte s partnerem, neschopným kolegou, obtížným sousedem nebo se svým rodičem, jde Vám jen o to, abyste měli plnou pozornost kohokoliv a byli slyšet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Příliš mnoho lidí si nemyslí, že byste byli zábavní, a to hlavně kvůli Vaší rozsáhlé pracovní morálce. Avšak i Vy si chcete užít života a proto požadujete, abyste si i Vy mohli dopřát to, co chcete. Pokud Vám v tom je někým zabráněno, rozhodně nemlčíte, naopak je Vás pěkně slyšet, pouze Vaše slova jsou hodně nepěkná. Nicméně někdy máte dokonce dny, kdy s někým vyrazíte na veřejnost a tam jen tak z nudy započnete hádku, protože zrovna nemáte, co na práci a chcete si užít nějakou zábavu.

Zdroj článku: