Tato znamení zvěrokruhu dokážou být přehnaně žárlivá

Tato znamení zvěrokruhu dokážou být přehnaně žárlivá
Přestože žárlivost dokáže zničit celý vztah, někteří lidé si nemohou pomoci a žárlí dvacet čtyři hodin denně. Nacházíte se v tomto popisu také? Přesvědčte se, zda to není i váš případ. Zde je seznam hvězdných znamení, která dokážou být přehnaně a bezdůvodně žárlivá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hodně svého času i energie investujete do svého vztahu, aby byl co nejlepší. Není proto divu, že máte strach, že o svého partnera přijdete. Pokud jste neprožili hodně špatných vztahů, pravděpodobně žárlit nezačnete, ovšem pokud ano, ztratíte ve svého dalšího partnera potřebnou důvěru. Také můžete začít žárlit v momentě, kdy vás váš partner zklame. Vzhledem k vaší majetnické povaze se váš partner musí na veřejnosti věnovat pouze vám.

Rak (22. června – 22. července)

Láskou obklopujete svého partnera již od začátku vztahu. Bojíte se, že ho ztratíte, již od prvního dne, kdy jste se blíže poznali. To může vyústit v silnou žárlivost. Jste žárliví zejména v novém vztahu, jelikož si nejste úplně jisti, co od svého partnera můžete čekat. Nejste si jistí sami sebou, a vaše žárlivost pramení z obavy, že pro svého partnera nejste dost dobří. Jakmile se však partnerovi se svými obavami svěříte, žárlivost vymizí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Víte, co je na vaší žárlivosti nejvíce znepokojující? Že ji nikdy nepřiznáte. Máte nepříjemný charakter, který se v případě žárlivosti ještě zhorší. Někdy to je s vámi k nevydržení, zhoršuje to psychiku vašeho partnera. Žárlivost máte v povaze, tudíž je nemožné najít návod, jak se jí vyhnout. Dokážete ztropit opravdu velký povyk, když vás popadne vaše žárlivá nálada. Někdy nepomůže ani přísaha partnera, že vám nic nedělá ani dělat nebude.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vždy si na svého partnera něco vymyslíte. Najdete si důvod žárlit. Pokud si ve vaší hlavě usmyslíte, že se něco děje s vaším partnerem a že vám byl nevěrný, je nemožné vám to vyvrátit. Později se vždy uklidníte, ale bohužel pro vašeho partnera pouze na chvilku. Hodinku či dvě ho necháte si odpočinout a poté začnete nanovo, protože vaše obavy z konce vztahu neberou konce. Pokud se žárlivost stane vaší vášní, dobrý vztah je již téměř nemožný.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte ve zvyku žárlit, ovšem pokud žárlit začnete, je to pro partnera naprosto zdrcující. Prošli-li jste si hodně špatným vztahem, dokážete žárlit natolik, že si Váš partner bude připadat jako v pekle. Máte strach z opuštění, a proto se ke svému partnerovi chováte chladně a v očích vašeho miláčka s odporem. Pokud dopustíte, abyste uvěřili nepravdivým scénářům odehrávajícím se ve vaší hlavě, můžete začít partnerovi ubližovat.

Zdroj článku: