Znamení horoskopu prozradí, jak moc uklízíte

Znamení horoskopu prozradí, jak moc uklízíte
Každá domácnost vypadá úplně jinak. Ať už ale bydlíte v bytě nebo domě, věděli jste, že vaše znamení vypovídá o tom, jak moc uklízíte? Do jisté míry se dá pořádnost naučit od rodičů, ale velkou roli hraje to, jací opravdu jsme, a naše znamení.

Přečtěte si naši charakteristiku a možná konečně pochopíte, proč se s partnerem/partnerkou o domácích pracích tak často hádáte. Třeba na ně máte úplně odlišné názory, což když pochopíte, tak může nejednu hádku vyřešit.

Beran

Tvrdohlavý beran si myslí, že má vždycky uklizeno, i když tomu tak podle ostatních často není. Lidé v tomto znamení jsou totiž přesvědčeni, že pořádek neznamená mít všechno na svém místě. Stačí jim, když se pravidelně vysaje, utře prach a vyčistí koupelna. Poházené věci je opravdu nerozhází. 

Býk

Pokud znáte někoho v tomto znamení, nejspíš pořádek doma moc neřeší. Uklizeno mít může, to ano, ale není to rozhodně pro býky priorita. Nejprve si vyřeší všechny ostatní aspekty života, potom až se vrhnou do úklidu.

Střelec

Lidé v tomto znamení mají rádi, když uklízí někdo jim. Chcete vyjádřit lásku střelci? Při další návštěvě se nabídněte, že s sebou vezmete vyhodit koš, až půjdete domů. Takové gesto opravdu ocení a pro vás to bude maličkost. 

Rak

Raci milují pořádek! Nejenže je vždy perfektně zameteno, vyčištěno a uklizeno, důležité je, že každá věc má své místo, kde ji vždy najdete. Raka dokáže rozhodit, když mu někdo naruší tento systém. 

Blíženec

Blíženci mají perfektní systém v uklízení. Pokud jste se narodili v tomto znamení, nejspíš máte nastavený přesný den a čas, kdy uklízíte. Jestli ne, určitě o tom popřemýšlejte. Tato rutina vás baví a vždy vám dovolí zastavit se od všech ostatních činností v životě a trochu o nich popřemýšlet. Neuklízíte každý den, proto více oceníte stav před a po. 

Štír

Pokud je některé znamení opravdu vysazeno na pořádek, tak je to štír. Nic nezůstane ležet na zemi déle, než má. Řídíte se heslem, že co se neuklidí hned, tak už zůstane neuklizeno. Některým protějškům to může vadit a přijít přehnané, najděte si proto někoho, kdo tuto vaši vlastnost ve formě pořádnosti spíše ocení. 

Lev

Jako lvi si umíte říct o pomoc, když jde o uklízení. Ve spoustě věcech rádi dominujete a chcete je zvládnout sami, ale pokud jde o úklid, nebojíte se zeptat na radu nebo poprosit firmu, aby vám uklidila. Tato vlastnost se hodí, pokud máte děti, protože je už od malička učíte všem činnostem, což se jim do života bude velmi hodit. 

Ryby

Ryby nerady vyhazují věci, ale spíše je shromažďují. Proto by pro mnohé lidi nebyl váš dům uklizený. Vy ale neřešíte, co si myslí ostatní a děláte si to podle sebe, což je správně. Milujete drobné doplňky jako jsou rámečky s fotkami, kamínky, vázy nebo třeba sošky. I když kvůli tomu musíte častěji utírat prach, tak vám to za to stojí, je to totiž jakýsi druh relaxu. 

Panna

Lidé ve znamení panny nejsou zrovna excelentními uklízeči, i když se moc snaží. Vysajete a umyjete kuchyň, ale partner/partnerka jde a udělá to znovu za vás? Neberte si to osobně, spíše popřemýšlejte, jak se můžete zlepšit nebo se klidně zeptejte, co nebylo v pořádku. Máte nastaveny trochu nižší požadavky na úklid než většina lidí. 

Váhy

Většinou se k úklidu musíte velmi přemlouvat. Díváte se na váš oblíbený seriál a ne a ne vstát a začít? Zkuste si při uklízení dát třeba sluchátka a pustit podcast nebo oblíbenou hudbu. Zkrátka si tuto činnost nějak zpříjemněte. 

Vodnář

Přemýšleli jste někdy nad uklízením jako nad hrou? Pro vodnáře to tak opravdu je. Pokud jste se narodili v tomto znamení, dokážete uspořádat celodenní akci, kde pozvete všechny přátele a uklidíte například garáž plnou starých věcí. Umíte z toho vytvořit takovou zábavu, že si nikdo ani nevšimne, že vlastně uklízel. 

Kozoroh

Nepřiděláváte si sami práci? Občas se snažíte mít všechno tak dokonalé, že neustále kupujete něco nového nebo staré věci vylepšujete. Ovšem to vám jen zabírá spoustu času, který můžete využít lépe, třeba na kávě s přáteli nebo sportem. Zkuste se na úklid soustředit méně. 

Zdroj článku:
  • Autorský text