Velký horoskop štěstí na rok 2024: Kozorozi budou šťastní v botanických zahradách, Váhy v přírodě

Velký horoskop štěstí na rok 2024: Kozorozi budou šťastní v botanických zahradách, Váhy v přírodě
Štěstí je něco, co nikdy hledat nepřestaneme. Je to ale naše touha dosáhnout většího úspěchu, bohatství či lepších přátel, co nám dodává pocit nedostatečného štěstí. Jak si v roce 2024 budete vést vy? Budete šťastní či zažijete velkou nespokojenost?

Můžeme si všimnout, že soused se má mnohem lépe než my. Nemusí to nutně být pravda. Každý člověk je šťastný, pokud dokáže štěstí ocenit. Považujete se za člověka, který je vděčný ke všemu? Pokud ano, zřejmě vám nepřijde, že by vám v dalším roce něco chybělo, stejně jako v roce předešlém. Podívejte se, co si pro vás osud připravil pro rok 2024.

Beran (21. března – 19. dubna)

Práce vás bude bavit, ne kvůli penězům, ale kvůli tomu, že se naučíte něco nového. V tomto roce ke štěstí toho budete potřebovat minimum. Samotné štěstí pro vás bude, když dostanete pochvalu od nadřízeného, nebo když vám jiní lidé řeknou, že jim vaše rady opravdu hodně pomohli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Své štěstí budete hledat v oblasti přátelství, zpočátku ale budete mít smůlu na lidi, kteří to s vámi nemyslejí dobře a chtějí vás pouze využít. Naučíte-li se rozlišovat mezi dobrými a špatnými lidmi, brzy najdete jedince, které hledáte a kteří vás učiní opravdu šťastnými jen proto, že si na vás udělají čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Láska bude to, co vám přinese vytoužené štěstí, pokud budete schopni přijímat kompromisy. Jakmile jich pár přijmete, zjistíte, že není tak těžké je dodržet a dají se vydržet. Láska není jen o vztazích s partnerem, ale také o rodině a přátelích. Všem se naučte dávat lásku.

Rak (22. června – 22. července)

Po finanční stránce si nebudete mít na co stěžovat. Dostanete příplatek za vaši dobře odvedenou práci, a to několikrát v průběhu roku. Vaše radost bude nezměrná, budete si moci dovolit věc, na kterou se vám nikdy nepodařilo našetřit.

V práci se vám bude dařit, za svou práci budete dostávat příplatky.
V práci se vám bude dařit, za svou práci budete dostávat příplatky. | Zdroj: deagreez1 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Skoro se zdá, jako byste získali schopnost předvídat. Vaše předpovědi, které se ukážou jako pravdivé, plus lidé, kteří vám budou naslouchat, to se rovná vašemu štěstí. Dáte-li si pozor, abyste nezačali přehánět se svým sdělením, vydrží vám to po celý rok.

Panna (23. srpna – 22. září)

V zaměstnání si najdete přítele, který vám vysvětlí, že nahánět štěstí v práci vám nepřinese nic než utrpení. Právě tento člověk bude zdrojem vašeho štěstí. Bude vás neustále motivovat inspirativními sděleními. Říká se, že kdo najde přítele, najde poklad – ve vašem případě to platí doslova.

Váhy (23. září – 23. října)

Příroda vás vždy fascinovala a v roce 2024 byste do ní měli vždy zavítat, až se nebudete cítit šťastní. Naplní vás pocitem spokojenosti, donutí vás zapomenout na všechny vaše problémy (nebo vás inspiruje k jejich okamžitému vyřešení). Také si můžete koupit pokojovou rostlinu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Se svými výsledky budete vesměs spokojeni. Pravé štěstí ale najdete pouze uvnitř sebe. Čeká tam na vás, až ho odkryjete a začnete si ho užívat. Vždy tam bylo. Nyní si to uvědomíte a již nebude existovat nic, co by vás mohlo rozhodit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Domov vám poskytne neomezené množství štěstí. Vidět dopadat sluneční paprsky na váš nábytek, sledovat váš oblíbený film, číst dobrou knihu či si koupit novou a ponořit se do ní – toto všechno vám přinese velké množství štěstí. Vaše prožívání štěstí bude spíše individuální než skupinové.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zoologické a botanické zahrady budou na vašem programu po celý rok. Cestování za tím, co máte rádi, vám poskytne uspokojení, že jste pro sebe konečně něco začali dělat. Štěstí se na vás usměje i po pracovní stránce, můžete být několikrát zvoleni zaměstnancem měsíce a získat příplatky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Trávení času ve fitness centru vám přinese vytoužené štěstí, přestože se sami považujete za absolutního gaučového povaleče, který nehne prstem. Pokud se necítíte na fitko, můžete začít pozvolna cvičit doma. Uvolníte tím napětí, zbavíte se stresu a pocítíte obrovský nával štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Travte volný čas ve světě fantazie, buďte ale připraveni ho oddělit od reality. Nereálná očekávání vám nepřinesou nic než smutek, samotná představivost může být zdrojem vašeho štěstí. Zkuste také vytvořit umělecké dílo, možná zjistíte, že jste rozený talent, a budete spokojenější.

Zdroj článku:
  • Autorský text