Velký horoskop lásky na prosinec

Velký horoskop lásky na prosinec
Pokud už vedle sebe partnera svého života máte, možná vás bude zajímat, zda vám vaše láska vydrží napořád či zda dojde k nějakým vztahovým trablům, jak tomu tak často bývá. Pokud vás zajímá vše, co se točí kolem lásky, tak právě pro vás je zde připraven tento velký horoskop lásky na celý prosinec.

Je před námi úplně poslední měsíc v tomto roce, a to znamená také poslední možnost na to, najít si v tomto roce lásku.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jste velmi temperamentní a také velice zábavní. Patříte mezi vůdčí typy a je jasné, že vás jen tak někdo nepřehlédne. O svou lásku vždy dokážete bojovat do roztrhání těla a jste ochotni si ji za každou cenu hlídat. Připravte se ovšem na to, že v prosinci budete mnohem více výbušní a věci budete řešit s horkou hlavou daleko častěji něž jindy.

Vaše druhá polovička z tohoto vašeho chování ovšem nebude mít vůbec dobrý pocit, ba naopak vám vaše výbuchy nebude chtít tolerovat donekonečna. Mohou tak ve vašem vztahu nastat jisté vztahové komplikace, které by bylo třeba do konce roku urovnat. V lednu by vás totiž mohlo čekat velmi nepříjemné probuzení.

Zkuste se tedy alespoň na ten nejkrásnější měsíc v roce proměnit zpět v toho krásného malého beránka, kterým umíte také být.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Preferujete dlouhodobé vztahy, což vás ctí. Umíte být vytrvalí a rozhodně nikdy neztrácíte o druhé pohlaví zájem v momentě, kdy vás na něm zarazí nějaká maličkost. Budovat vztah dokážete vždy od základů a velmi dobře si ho také chráníte.

Máte velkorysou povahu a z tohoto důvodu svého partnera vždy zahrnujete hromadou dárků a pozorností. Ve vztahu se poté ovšem může velmi rychle stát, že na vás začne být vaše druhá polovička závislá se vším všudy, a to vás bude sužovat. Nejen o Vánocích budete tento pocit se svým partnerem či partnerkou zažívat.

Možná je ten nejvyšší čas na to, abyste si konečně uvědomili, že přílišná velkorysost může vztahu i uškodit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Muži, kteří jsou narozeni ve znamení Blíženců, bývají velmi často přitažliví pro všechny ženy. Jsou velmi komunikativní, mají všeobecný přehled a rádi se baví takřka o čemkoliv.

Pokud muž Blíženec hledá lásku, nejspíše nebude mít problém jí najít. Zároveň je dobré mít na paměti, že Blíženci často mívají dvě tváře, a tím pádem je dosti možné, že vás Blíženec ve vztahu podvede a poté se k vám opět vrátí, jako by se vůbec nic nestalo. Zejména v prosinci budou mít Blíženci daleko více příležitostí k úletům než kterýkoliv jiný měsíc v roce.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nejste příliš komunikativní a seznamování vám dává pořádně zabrat. Není se tak čemu divit, že jste stále sami a ne a ne najít vhodného životního partnera. Když se vám ovšem už jednou někdo dokáže otevřít, bude téměř jisté, že se jedná o vašeho životního partnera.

Své city ovšem budete umět interpretovat pouze velmi těžce. Naštěstí ve vás ale vaše polovička objeví tu pravou lásku, a tak nebudou slova příliš nutná k vyjádření toho, co k sobě skutečně cítíte. V prosinci na vás tato láska zaručeně čeká, buďte na ni připraveni.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste sebevědomí a také nepřehlédnutelní. Nedělá vám žádný problém oslovit ženu a být skutečným svůdníkem. Partnera si sice vybíráte především podle vzhledu, ale zároveň chcete své druhé polovičce také věřit, tudíž se snažíte vždy najít vhodný kompromis. Umíte být totiž velmi žárliví a také dominantní, což se vždy nemusí potkat s úspěchem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Býváte zpravidla opatrní, co se vztahů týče. Svou partnerku či partnera si vybíráte s rozmyslem a málokoho k sobě pouštíte do chvíle, než jste si jisti, že je to ten pravý. Preferujete rovněž dlouhodobé vztahy a krátkodobé známosti vám vůbec nic neříkají. Není tak vyloučeno, že svou životní lásku objevíte v kamarádce, která již delší dobu očekává něco více.

Umíte být velmi zodpovědní a také věrní, což si daná dáma velmi dobře uvědomuje, a proto jí tolik imponujete. Mějte v prosinci oči na otevřené.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vaší planetou je Venuše, tedy planeta lásky. Muži ve Vahách bývají většinou velmi přitažliví a hezcí. Objekt svého zájmu také často dokážou dobývat nejrůznějšími romantickými gesty. Mají také velmi dobrý vkus a veškeré dárky od nich ve vás vyvolají převážně pozitivní emoce.

Mimo jiné jsou Váhy věrné a také milující bytosti. Nelze se tak divit tomu, že většina Vah má již dávno založenou šťastnou rodinu.

Zdroj: str33t cat / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte v sobě velmi tajemné kouzlo, které druhé pohlaví imponuje. Jste vášniví a umíte uspokojit i toho nejnáročnějšího partnera. Jelikož jste také velmi emotivní, v prosinci vás v oblasti lásky čeká takové překvapení, které budete rozdýchávat ještě polovinu příštího roku minimálně. Držíme vám palce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jste zábavní, rádi vyprávíte historky a užíváte si života plnými doušky. Neradi se ovšem vážete, což je prapočátek vašich vztahových problémů a eskapád, kterými si momentálně procházíte. Ani v prosinci vás ovšem změna nečeká. Měli byste tak začít napřed sami u sebe a až poté si hledat životního partnera či partnerku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Víte, co očekáváte od svého života a o svého partnera se vždy umíte dokonale postarat. Jste velmi stabilní znamení, které nemá výkyvy nálad. Jste také spíše materiálně založení. Pokud někoho požádáte o ruku, může mít dotyčný jistotu, že to bude na celý život. V prosinci na podobnou žádost bude ideální čas.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy berete velmi vážně a tajně také doufáte, že konečně v prosinci naleznete partnera na celý život. Máte mnoho koníčků a často se věnujete několika věcem najednou, což pro vás znamená jediné –⁠ nemáte čas na hledání vhodného životního partnera. Zkuste se nad sebou zamyslet.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Hledáte romantiku, jste velmi kreativní a máte romantickou duši. Štěstí na lásku ovšem zatím tak nějak nemáte. Nezoufejte a přestaňte být k hledání životního partnera skeptičtí. Vánoce jsou měsícem splněných přání, na to nezapomínejte.

 

Zdroj: