Velký horoskop na únor: Intenzita, se kterou jsme prožili druhou polovinu ledna, tu s námi bude i v únoru

Velký horoskop na únor: Intenzita, se kterou jsme prožili druhou polovinu ledna, tu s námi bude i v únoru
Možná jste v minulém roce odsouvali rozhodnutí, která byla pro Vaši budoucnost zásadní. Nechtěli jste čelit tlaku a výstupům ze své komfortní zóny a pravděpodobně se tak pořád potácíte s potížemi na svých bedrech. Únor je tu proto, aby nás vedl autenticitě, upřímnosti a konání.

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Možná cítíte ten tlak z nového roku, který sebou přináší změny. Zaměřte se na to, co je ve Vašem životě prioritou a ostatní zatím vytěsněte ze své mysli. Zaměřte se nyní na to, jak vyživit vlastní mysl, tělo i ducha a dopřejte si wellness,

Ryby (19. února – 20. března):

Pokud máte pocit, že teď je ta nejlepší chvíle stát se poustevníkem. Udělejte to. Alespoň na chvíli se věnujte sami sobě, abyste byli schopni ustát přicházející změny. Dechové cvičení či meditace mohou právě teď být pro Vás obzvlášť užitečné.

Beran (21. března – 19. dubna):

Přichází nová dobrodružství s Vaší komunitou a přáteli, pusťte se do nich i za cenu toho, že budete muset překonat strach. Dobře rozmýšlejte, s kým svůj drahocenný čas budete sdílet.

Býk (20. dubna - 20. května):

Byli jste si téměř jistí tím, co od života chcete a kam směřujete. Nezalekněte se, pokud přijde období, kdy budete procházet přehodnocováním dočasného stavu a na chvíli dejte věcem volný průchod.

Nebojte se dát věcem volný průchod. Budete procházet přehodnocením dočasného stavu
Nebojte se dát věcem volný průchod. Budete procházet přehodnocením dočasného stavu | Zdroj: Dirima / Depositphotos

Blíženci (21. května – 20. června):

Čeká Vás transformace. Budete sami překvapeni, kolik jste toho schopni zvládnout, a jak dokážete čelit přicházejícím nesnázím. Pamatujte si, že nejvíce nás v životě posouvají právě ty nepříjemné situace.

Rak (21. června – 22. července):

Budete bilancovat nad tím, které aspekty Vašeho života považujete za důležité a které nikoli. Mějte na paměti, že změna je jedinou konstantou, která buduje naši osobnost a sílu.

Lev (23. července - 22. srpna):

Lidé, které milujete, si procházejí krušným období a Vy jste toho součástí. I tyto zkušenosti formují Vaši osobnost, transformují Váš pohled na vlastní život a je to skvělá příležitost, jak pracovat na vlastní psychické odolnosti.

Panna (23. srpna – 22. září):

Máte pocit, že je Vaše okolí nevděčné k Vaší práci, ať už je to kdekoli. Ale vězte, že jediný, kdo Vás nejlépe ocení, jste Vy sami. Únor je pro Vás období pro zaměření se především sami na sebe.

Váhy (23. září – 22. října):

V únoru se budete potýkat s otázkou: „Kolik radosti a potěšení Vám uniklo díky Vašemu strachu a studu?“ Na Vás nyní je na této Vaší bázlivosti pracovat, abyste mohli svůj život prožívat naplno a nevyčítat si to, co jste nemohli prožít.

Štír (23. října – 21. listopadu):

Víc než, kdy jindy si uvědomíte, jak ten čas letí a že to, co jste řešili jako teenageři, se Vám nyní zdá jako banalita. A stejně tak se na situaci, kterou právě prožíváte, budete dívat za několik let. Proto dejte do prožívání potíží, které Vám život přináší více nadhledu a klidu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince):

Máte tendenci si vyhlédnout jeden aspekt Vašeho života a za tím se hnát, ale zkuste se na svůj každodenní život dívat komplexně. Právě ta komplexnost Vás dovede k větší spokojenosti s vlastním životem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

Větší pocit stability. To je Vaše téma pro měsíc únor. Ať už se bude jednat o materiální zdroje, kvalitu vztahu či Vaši energetickou kapacitu. Vytvořte si takový režim, který povede k rovnováze ve všech směrech Vašeho života.

Zdroje článku: