Tyto znamení zvěrokruhu jsou k úzkostlivým stavům ve vypjatých situacích nejnáchylnější

Tyto znamení zvěrokruhu jsou k úzkostlivým stavům ve vypjatých situacích nejnáchylnější
Stres může ovlivnit naše tělo různými způsoby. Když se dostaví úzkost, je možné, že vypneme a přejdeme do panického režimu nebo se dokonce úplně vyřadíme z činnosti. To, zda reagujeme úzkostlivě na některé situace, ovlivňuje naše osobnost, která je spjata s naším slunečním znamením.

Způsob, jakým zacházíte se svými emocemi, neovlivňuje jen váš pohled na život. Ovlivní především vaše vztahy. Většina lidí si během svého života zažije nějaké úzkostlivé situace. Nejde o nevyhnutelnou záležitost.

Vodnář 20. 1. – 18. 2.

I když jsou Vodnáři známí tím, že jsou příliš cool, mohou se nechtěně vystavit velkému stresu. Toto vzdušné znamení umí být velmi příjemné, což může jejich úzkost ještě zvýšit. Vodnáři chtějí být jiní a jedineční, chtějí zapadnout a chtějí, aby je lidé měli rádi. Většinou se snaží zdůrazňovat svou individualitu.

Ryby 19. 2. – 20. 3.

Ryby, pokud byste mohly zůstat doma a nikdy se nemusely potkávat s davy lidí, nemusely byste trpět úzkostí. Ale jsou chvíle, kdy musíte mluvit se skupinou lidí, jít na večírek, nebo dokonce udělat prezentaci, a tak vaše úzkost stoupá. Máte sklon si myslet, že vás lidé odsuzují, což opět zvyšuje vaši úzkost. Uvědomte si, že vás nikdo nesoudí, a pokud ano, tak co? Je to jejich názor a s vámi to má opravdu velmi málo společného. 

Blíženci 21. 5. – 20. 6.

Blíženci nevypadají na to, že by nějakou úzkost prožívali, ale pod chladnou maskou se skrývá velmi úzkostná osoba. To jsou Blíženci. Máte talent vzít si malou starost a přeměnit ji na velkou starost. Zdá se, že vaše úzkost se znásobuje a někdy se můžete cítit, jako byste byli pohřbeni pod horou pochyb, hrůzy a negativity. Máte milion myšlenek za minutu. Podobně jako někdo, kdo má ADHD. Protože vaše mysl pracuje velkou rychlostí, můžete snadno zjistit, že jste zahlceni vším, co máte na seznamu úkolů. Zklidněte se a nejprve se několikrát nadechněte.

Rak 21. 6. – 22. 7.

Raci, váš pesimismus vám může způsobit velkou úzkost. Děláte si starosti o budoucnost, minulost, přítomnost, lidi ve vašem životě a lidi, kteří kdysi byli ve vašem životě. Nestarejte se tolik. Je to více o lidech ve vašem životě. Chcete je chránit tím nejlepším způsobem, ale starat se o všechny vás stresuje. Rak je emocionální houba zvěrokruhu. Skutečně cítí to, co cítíte vy. A co víc, vládne jim Měsíc, který každého dva a půl dne mění znamení zvěrokruhu. Takže skutečnost, že jsou náladové znamení, není žádným překvapením. Vzhledem k tomu, že Rak není schopen ovládat tyto věci, často se cítí divoce a mimo kontrolu a stresuje se z neschopnosti udržet svou strukturu a stabilitu.

Panna 23. 8. – 22. 9.

Panny v sobě mají spoustu úzkosti. Jsou to od přírody bojovníci, a když se tato bojovnost smísí s jejich perfekcionismem, jen to zvyšuje jejich úzkostlivost. Nechtějí všechno promýšlet a hledat nejhorší scénáře, ale je to součást toho, kým jsou. Milují výzkum, takže pokud mají vedlejší účinek nového léku nebo se u nich objeví nějaký náhodný příznak, jsou první, kdo se pokusí diagnostikovat sami sebe, což je ještě více znervózňuje. Tlačí na neustálou produktivitu, což je velmi vyčerpává.

Váhy 23. 9. – 22. 10.

Máte obrovskou touhu být oblíbení. Tato touha ve vás může vyvolávat úzkost. Trápí vás, když se snažíte získat nové přátele, udržet si přátele, které máte, nebo se snažíte změnit názor někoho, na kom vám záleží. Váhy prostě chtějí, aby byli všichni šťastní. Na první pohled je to skvělá kvalita. Má to však svá úskalí. Na svá bedra kladou tlak štěstí všech ostatních.

Zdroje článku: