Jaký týden bude v lednu 2023 pro jednotlivá znamení ten nejšťastnější?

Jaký týden bude v lednu 2023 pro jednotlivá znamení ten nejšťastnější?
Leden je pro většinu z nás startem do nového roku a dává nám pocity naděje na lepší zítřky. Každý z nás si zajisté přeje mít štěstí. Který týden se dočkáte štěstí Vy? 

Život je občas jako jízda na horské dráze. Někdy máme smůlu, ale potom zase přijdou dny, které naplní naše srdce štěstím. Jaký týden bude nejšťastnější právě pro Vaše znamení? Na co se můžete v tomto týdnu opravdu těšit? Pojďme se podívat nejen na to, které dny budou Vašimi šťastnými, ale zjistili jsme pro Vás také, jestli se můžete těšit na štěstí v lásce a vztazích, práci, nebo jestli se dočkáte zlepšení zdraví. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 V lednu pro Vás bude nejšťastnější týden až ten poslední. Podaří se Vám konečně si dořešit vztahy z minulosti, odpustit a posunout se dál. Nemusí se jednat jen o nevydařené partnerské vztahy, ale také o vztahy v rodině, nebo s kamarády. Vaše hlava i srdce budou očištěny a Vám se bude mnohem lépe žít. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Těšit se můžete hned na první lednový týden, který pro Vás sice nebude jednoduchý, ale výsledek bude stát opravdu za to. Dostanete se do situace, která bude vyžadovat Vaše rozhodnutí. Vy si konečně uvědomíte, co doopravdy chcete a rozhodnete se poslechnout hlas svého srdce. Tím se Vaše situace úspěšně vyřeší. 

Býci konečně dají na hlas svého srdce, Zdroj: DenisProduction.com/ Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

První lednový týden budete velmi šťastní, protože se Ván podaří urovnat vztahy v rodině. Dlouho Vám bylo vyčítáno, že si nejste schopni udělat na svou rodinu dostatek času. To se ale na začátku ledna změní a Vy najdete rovnováhu mezi osobním a rodinným životem. To povede k radosti na obou stranách.

Rak (22.6. - 22.7.) 

Začátek ledna pro Vás bude po psychické stránce náročný. Pocítíte tlak ze všech stran a Vaše psychika dostane pořádně zabrat. To se změní třetí lednový týden, kdy si konečně začnete chránit své mentální zdraví a nastavíte si pevné a jasné hranice. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Druhý lednový týden se vrhnete do nového krásného vztahu a začnete zářit štěstím. Potkáte člověka, který naprosto doplní nejen Vaše srdce, ale také duši. Nemusí se však vždy jednat o milostný vztah. Získat můžete také skvělého a opravdového přítele. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Pokud Vás již delší dobu trápí vztahy, můžete se těšit na druhý týden v lednu. Vaše vztahy se začnou velmi rychle měnit a můžete dokonce získat krásnou lásku. Vaše samota bude u konce a Vašim úkolem bude pouze jediné - užít si naplno tyto krásné dny. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Na své štěstí si budete muset počkat až na poslední lednový týden. A Vaše štěstí se bude ukrývat především v oblasti financí. Peněz budete mít dostatek a konečně se dočkáte finanční stability. Budete si tak moci dopřát i to, po čem toužíte již delší dobu. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

V posledních týdnech Vás trápily pocity samoty. To se ale změní hned první týden tohoto roku, kdy se konečně přestanete trápit. Uvědomíte si totiž, že máte kolem sebe spoustu úžasných lidí, kterým na Vás opravdu záleží. Dokonce můžete poznat i lidi nové. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Třetí lednový týden pro Vás nebude jednoduchý. Budete muset pořádně zabojovat a vynaložit veškeré úsilí na to, abyste dosáhli svého cíle. Vaše snaha ale bude sladce odměněna. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V posledních týdnech se ve Vás bije rozum a city a Vy nevíte, zda jste šťastnější o samotě, nebo ve vztahu. Tento problém se ale vyřeší během posledního lednového týdne a Vy si začnete lásku užívat plnými doušky. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Na začátku ledna budete postaveni před poměrně náročné úkoly a projekty. Právě ty Vám ale přinesou opravdové štěstí. Objevíte svou vnitřní sílu a zjistíte, že s trochou snahy dosáhnete opravdu čehokoli. 

Vodnáři díky své nalezené vnitřní síle zdolají těžké úkoly, které si pro ně leden přichystal, Zdroj: KieferPix/ Shutterstock

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Poslední lednový týden konečně přestanete zavírat oči před problémy, které Vás již delší dobu trápí a začnete je aktivně řešit. A toto řešení nebude ani zdaleka tak těžké, jako jste si mysleli a dočkáte se šťastného konce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text