Tarotová karta Mírností vás v úterý 29. srpna donutí zpomalit a zamyslet se nad svým životem

Tarotová karta Mírností vás v úterý 29. srpna donutí zpomalit a zamyslet se nad svým životem
Dnešní úterý bude pod vlivem mocné tarotové karty s názvem Mírnost. Jak už její název napovídá, jedná se o velice pozitivní kartu, která vám do cesty přinese nové příležitosti a bude jen na vás, zda je využijete či nikoli.

Vyřešte si všechny záležitosti, které si s sebou nesete již řadu dní a uvidíte, že se brzy dostaví slastný pocit uspokojení a vy si tak v klidu budete moci užít vliv této karty. Co ale tento tarot přináší jednotlivým znamením?

Beran (21.3. – 20.4.)

Milí Berani, pokud jste single, měli byste dnes vyrazit někam do společnosti a seznámit se s novými lidmi. Dnešní den je totiž přímo stvořený k tomu, abyste zahájili nový vztah, jelikož karta Mírnosti dává všem vztahům zelenou. Pokud se vám už někdo líbí, řekněte mu to, dobře to dopadne.

Býk (21.4. – 20.5)

Dnešní úterý je přímo skvělé k tomu, abyste si vyřešili všechny neshody, které máte doma i v práci. Uvidíte, že když si společně promluvíte, spadne vám kámen ze srdce a vy tak budete moci začít znova. Nejdříve si ale vše pečlivě promyslete, aby z vašeho rozhovoru nevznikla nesmyslná hádka.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Plánujte! Karta Mírnosti je kartou, která vás podrží ve chvílích, kdy si budete plánovat svou budoucnost nebo práci. Buďte však trpěliví, dobře si promyslete, jak při dosažení svých cílů budete postupovat a zachovejte si zlatou střední cestu.

Rak (22.6. – 23.7.)

Karta Mírnosti je velice harmonickou a poklidnou kartou, stejné je i vaše znamení Raka. Tato karta vám doporučuje, abyste využili tohoto klidu ve svůj prospěch a vykašlali se na dnešní povinnosti a udělali si den sami pro sebe. Pokud to je možné, vezměte si dnes dovolenou nebo využijte alespoň odpolední čas k tomu, co vás baví a nabíjí.

Lev (24.7. – 23.8.)

Pokud jste zamilovaní, věřte, že brzy začnete plánovat svou budoucnost a vše půjde poměrně rychle. Nepodléhejte panice, vše se odvíjí tak, jak má a karta Mírnosti vám v tom pomůže. Již brzy se objeví nabídka k sňatku a svatba na sebe také nenechá dlouho čekat. Zadaní si dnes užijí romantický večer se svým partnerem.

Panna (24.8. – 23.9.)

Milé Panny, karta Mírnosti vás varuje před nějakými zdravotními problémy, zejména v oblasti spodních zad či kyčlí. Raději těmto obtížím předejděte a dejte na sebe pozor. Zejména si dejte pozor na nehody způsobené vlastní nešikovností.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Rozhodně byste se dnes neměli hádat, být náladoví, líní či apatičtí. Tyto vlastnosti jdou vyloženě proti kartě Mírnosti a pokud je nedokážete ovládnout, způsobí vám velké potíže v budoucnu. Naopak zkuste dnešní úterý využít na 100 %, spolupracujte a plánujte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Karta Mírnosti vás dnes i v následujících dnech podpoří zejména v oblasti financí, které máte pod kontrolou. Pravděpodobně máte nějaký finanční cíl, ke kterému směřujete a bude se vám velmi dařit jej naplnit. Jen tak dál.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Chcete svému partnerovi již delší dobu něco říct, ale bojíte se, že z toho vznikne hádka? Díky kartě Mírnosti přijdete na to, jak si se svým partnerem v klidu promluvit o tom, co vás trápí nebo po čem toužíte, aniž byste se u toho pohádali. Využijte dnes sílu této karty!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Mírnosti je vaším andělem strážným, který vám dopomůže k nastolení harmonického života. Všechna rozhodnutí, která dnes budete muset učinit, dělejte jen s pocitem vnitřního souhlasu. Poslouchejte jen sami sebe, vaše jednání bude díky této kartě v rovnováze a vše dobře dopadne.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Milí Vodnáři, karta Mírnosti vám připomíná vaši rodinu. Nezanedbávejte ji a ukažte jim, že je máte rádi. Nemusíte je každý den zahrnovat dárky, ale drobnostmi a gesty, která jim ukážou, že vám na nich opravdu záleží.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Tato karta je varováním pro všechny, kteří žijí v určité nerovnováze. Dnešní den byste měli věnovat tomu, že se alespoň na chvilku zastavíte a zamyslíte se nad svým životem, rodinou a prací. Co byste změnili? Udělejte to!

Zdroj článku:
  • Autorský text