Sen o vodě

Sen o vodě
Sen o vodě symbolizuje vaše skryté emoce. Ukazuje také vám vaše špatné úmysly a nedobrou náladu, které můžete vodou očistit. Podaří se vám zregenerovat tělo i mysl.

Povodeň a potopa ve snu

Vidět ve snu povodeň nebo potopu značí, že jste frustrovaní ze svých problémů, se kterými si nedokážete pomoci. Je pravý čas říct si o radu.

Sen o vodě přináší velké změny, a to jak pozitivní, tak negativní.

Tekoucí voda ve snu

Pokud ve snu uvidíte téci vodu, je to symbol situace, kdy je kolem vás denně spousta problémů, o kterých víte, ale nemáte potřebu je řešit. Je velmi pravděpodobné, že odejdou samy, stejně tak, jak přišly. Pokud uvidíte ve snu téct řeku, zaměřte se na to, jestli je divoká nebo klidná. Odráží se v ní váš životní styl.

Špinavá voda viděna ve snu

Výkladem snu o špinavé vodě je znamení neklidu, nejistoty a hrozí vám nevyřešené zdravotní potíže. Máte velký strach o vaše zdraví.     

Sen o čisté vodě

Snář říká, že sen o čisté vodě poukazuje na to, že dokážete při řešení problémů zachovat chladnou hlavu a jste klidný a vyrovnaný člověk.

Sen o vodě v domě

  • Vidíte-li ve snu vodu na podlaze, bude vše pochopeno. Jestliže je rozlitá čistá voda na kuchyňské podlaze, tento sen přinese pozitivní události. Je-li na kuchyňské podlaze rozlitá špinavá a blátivá voda, je možné, že budete mít zdravotní potíže.
  • Pokud uvidí rozlitou vodu na podlaze muž, značí to úspěchy v zaměstnání, v osobním životě a čeká ho velmi příjemné období.
  • Když uvidí rozlitou vodu na podlaze žena, znamená to, že najde toho pravého muže pro založení rodiny.
  • Pokud uvidíte vodu rozlitou v obývacím pokoji, můžete očekávat velmi nepříjemnou návštěvu.
  • Jestliže uvidíte vodu, která je rozlitá v koupelně, očekávejte hmotné problémy, ztrátu práce a také hádku s blízkou osobou.  
  • Když se vám zdál sen o to, že voda naplňuje místnost, ve které se nacházíte, postupně až ke stropu, musíte tvrdě a ze všech sil čelit potížím, které vás potkaly. Vydržte, voda brzy opadne.