Partnerský horoskop na 1. únorový týden: Štíři pocítí strach, Vodnáři se naštvou

Partnerský horoskop na 1. únorový týden: Štíři pocítí strach, Vodnáři se naštvou
Úplněk pod vlivem Lva nastane až v neděli, avšak hádky spojené s předháněním se, který z partnerů toho dělá pro vztah více, se mohou objevit již od pondělí. Nebudeme-li respektovat jeden druhého, tento týden nebude příznivý. Střet Slunce s Uranem ve čtvrtek a v pátek situaci nezlepší. Jaký bude Váš partnerský život tento týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Po celý týden budete myslet hodně romanticky. Budete to myslet dobře, ale pamatujte si, že pokud Váš partner zrovna nebude mít náladu, nemůžete ho do intimní záležitosti nutit, jinak nebudete mít harmonický vztah. Hlavně na konci týdne si dejte pozor, abyste neřekli něco špatného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kdykoliv se s partnerem na něčem neshodnete, Vy z toho uděláte učiněnou katastrofu. Budete totiž hodně přecitlivělí a všechno si budete brát příliš osobně, zatímco Váš partner si mohl dělat pouze legraci. Myslete na to, co vás oba spojuje, až Vám ve čtvrtek přijde, že Vám partner nerozumí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je dost pravděpodobné, že partnera nejen na začátku týdne přesvědčíte, aby Vám splnil Vaše přání. Budete jeho opora v nelehkém týdnu, proto se Vám bude chtít nějakým způsobem odvděčit. Ve čtvrtek si na vztah vytvoříte zcela jiný obrázek, záleží jen na tom, jak se k Vám partner zachová.

Blíženci, zadaří se vám. Váš partner Vám vyplní přání, Zdroj: Cast Of Thousands/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Řekněte partnerovi, co máte v plánu, pokud se nacházíte v harmonickém vztahu – vyslechne Vás a také dobře poradí. Tento týden můžete vyrazit na nejedno rande, ovšem v neharmonickém vztahu si dejte pozor, aby Vás partner neshodil na veřejnosti. Ve čtvrtek pozor na Vaši přecitlivělost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš partner nebude příliš spokojen s Vaším výstupem. V čemkoliv budete hledat něco špatného. Zastavte se a uvědomte si, že Váš partner Vás miluje a rozhodně Vám nechce udělat nic špatného. Největší hádky čekejte ve čtvrtek a v pátek, uvnitř budete přímo pěnit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste s partnerem v nedávné době řešili nějaký problém ve vztahu, v průběhu tohoto týdne zjistíte, že není vyřešený, poněvadž se obnoví. Můžete také zatoužit po bývalém partnerovi, myslet si, že je mnohem lepší než Váš současný. Takové myšlení by však vztah pouze poškodilo.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete-li oživit vztah, zeptejte se svého partnera, kam by se chtěl podívat, a vyrazte s ním na výlet. Pokud se nacházíte v harmonickém vztahu, budete si mít s partnerem o čem popovídat. Ve čtvrtek a v pátek se nemusíte shodnout na názorech, což může vyústit v hádku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem máte slušnou šanci strávit poklidný víkend, ale může Vám to zhatit Váš strach, že nemáte nad vztahem určitou kontrolu. Také se budete obávat o svou kariéru, což vztahu rozhodně nepřidá na spokojenosti. Ve čtvrtek a v pátek se Vám nezdaří nic, co si s partnerem naplánujete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste-li s partnerem kratší dobu, v průběhu tohoto týdne si uvědomíte, zda s ním ve vztahu chcete setrvat nebo si najít někoho jiného. V dlouhodobějším vztahu se k partnerovi budete chovat mile, odhalíte jeho pravé kouzlo. Pouze ve čtvrtek a v pátek Vám může připadat trochu obtěžující.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ke svému partnerovi nebudete tento týden příliš přátelští. Ba naopak – všechno Vám bude vadit. Váš partner nemůže za to, jak se momentálně cítíte, neměli byste si na něm léčit všechny negativní emoce. Vašemu partnerovi nepomůže ani fakt, že všechny Vaše plány ve čtvrtek selžou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnerovi začátkem týdne kreativně vyjádříte svou lásku. Chcete-li, aby vztah byl poklidný, budete pro to muset také něco udělat – konkrétně se nenaštvat vždy, když Váš partner vyjádří svůj nesouhlas s Vašimi rozhodnutími. Ve čtvrtek a v pátek můžete mít pocit, že Vás partner dusí.

Ryby (19. února – 20. března)

O svého partnera se budete hodně starat, ale necháte si také nějaký čas čistě na sebe. Záleží pouze na povaze Vašeho partnera, zda tento počin vztah zlepší či zhorší. Ve čtvrtek a v pátek poslouchejte svou intuici, skvěle Vám poradí, jak vztah vyvážit, ale musí to chtít i Váš partner.

Zdroj článku: