Orisha horoskop na konec roku 2023: Konec roku ve znamení duchovního vedení

Orisha horoskop na konec roku 2023: Konec roku ve znamení duchovního vedení
Společně vstupujeme do období, kdy se blíží konec roku 2023. Tento čas pro nás představuje také to, že se máme zamyslet nad tím, co nám přinese budoucnost a nadcházející roky.

 Pro ty, kteří věří v Orishy, tradiční nigerijské božstva a duchy, může být inspirující nahlédnout do toho, jak mohou tyto duchovní bytosti ovlivnit naše životy a rozhodnutí v tomto závěrečném období tohoto roku. Podívejme se tedy na to, jaké energie a vedení mohou jednotlivá znamení očekávat.

Yemoja (Ryby - 19. února - 20. března)

 Yemoja, neboli bohyně oceánu a mateřství, vás bude v tomto období nasměrovávat k hlubšímu pochopení vašich emocí a vztahů. Je načase hledat vnitřní klid a harmonii. Raději si udělejte volný čas na meditaci v místě, kde se naprosto uvolníte a přejdete do klidného stavu mysli, abyste se připravili na nový rok.

Oshun (Beran - 21. března - 19. dubna)

Oshun, též známá jako bohyně lásky a krásy, vám přináší svou energii pro poslední měsíce roku. Zamilovaní berani mohou očekávat hlubší a vášnivější vztahy plné naplnění a toho, co očekávají od partnera. Pro ostatní to může být období k nalezení krásy v okolním světě a v sobě samých. Ponořte se do hlubin své duše a nechte své myšlenky volně plynout.

Oya (Býk - 20. dubna - 20. května)

Oya, bohyně bouře a změn, přináší potřebné změny do života  tvrdohlavých býků. Buďte otevření novým příležitostem a nebojte se vykročit ze své komfortní zóny. Oya vás nasměruje k růstu a transformaci.

Shango (Blíženci - 21. května - 20. června)

Shango, přezdívanému jako bůh hromu a války, podporuje vaši komunikaci a sebevyjádření s okolím. Je to ideální čas na sdílení svých myšlenek a názorů s ostatními. Konec roku může také přinést výzvy, které vám ukážou vaši odhodlanost a sílu. Tuto sílu se v případě potřeby za žádných okolností nebojte projevit.

Obatala (Rak - 21. června - 22. července)

 Obatala, tvůrce a ochránce lidstva, vás nasměrovává k péči o rodinu a domov. Udržujte harmonii ve svém domácím prostředí a věnujte čas svým blízkým a příbuzným. Právě tohle období je ideální pro posílení rodinných vazeb. Nebojte se obdarovávat druhé vaší laskavostí a péčí. 

Ogun (Lev - 23. července - 22. srpna)

 Ogun, kterému se jinak říká bůh války a kovářství, posiluje vaši odvahu a odhodlání. Můžete čelit výzvám s pevným postojem a dosáhnout svých největších cílů. Buďte otevření novým pracovním příležitostem. Zkuste obnovit stará přátelství.

Olokun (Panna - 23. srpna - 22. září)

Olokun, bůh oceánu a tajemství, vás vyzývá k hlubšímu hledání poznání a duchovního růstu. Zkoumejte nové oblasti vědění a buďte otevření novým perspektivám. Zkuste se na svět podívat jinýma očima a ihned uvidíte zázraky, které se začnout dít ve vašem životě.

Zkuste se na svět podívat jinýma očima
Zkuste se na svět podívat jinýma očima | Zdroj: Khosro / Shutterstock

Orunmila (Váhy - 23. září - 22. října)

Orunmila, jinými slovy bůh vědění a proroctví, který vás nasměrovává k rozvoji vaší intuice a moudrosti. Buďte pozorní k signálům a vedení, které dostáváte. Začněte jim věnovat, co nejvíce pozornosti. Následně si všímejte, jak vaše rozhodnutí budou mít dlouhodobý pozitivní vliv. 

Ogun (Štír - 23. října - 21. listopadu)

Ogun, bůh války a přeměny, vás vyzývá k odvaze a transformaci. Zbavte se starých zátěží, strhněte okovy, které vás táhnou do minulosti a připravte se na nové začátky. Buďte otevřeni změnám, které vás v blízké době obklopí.

Ochosi (Střelec - 22. listopadu - 21. prosince)

Ochosi, přezdíván bůh lovu a spravedlnosti. Podporuje vaše dobrodružství a objevování nových horizontů. Cestování a zážitky z jiných kultur mohou být nyní velmi inspirující a přínosné. Vezměte své blízké, či se jedná o rodinu, kamarády nebo kolegy z práce a vyrazte spolu za dobrodružstvím.

Yemaya (Kozoroh - 22. prosince - 19. ledna)

 Yemaya, označována za bohyni oceánu a mateřství, vás nasměrovává k péči o vaši rodinu a domov. Udržujte klid a stabilitu ve svém životě a buďte oporou pro své blízké. Zkuste s nimi trávit více času a probudit vaši dobrosrdečnost naplno.

Ochun (Vodnář - 20. ledna - 18. února)

 Ochun, bohyně oplývající láskou a krásou, vám přináší inspiraci a kreativitu. Toto období je ideální pro rozvoj vašeho uměleckého potenciálu a vyjádření svého vnitřního já, kterému budete v blízké době již stále více a více rozumět. Odhalíte vaše dlouhodobé tužby, které k vám již přichází. Nechte jim ve svém životě volný průběh.

Závěrem, v konečných měsících roku 2023 nám Orishové přináší duchovní vedení a podporu v našich jedinečných cestách. Stojí při nás i ve chvílích, kdy nám není zrovna do zpěvu. Pamatujte, že Orishové nám mohou poskytovat rady a vedení, ale konečné rozhodnutí je vždy v našich rukou. Buďte otevření těmto energiím a připraveni na výzvy a příležitosti, které přináší konec tohoto roku.

Zdroje článku: