Mayský horoskop na únor: Akbal se bude zamýšlet nad tím, co od života opravdu chce, Lamat projeví svou uměleckou duši do díla.

Mayský horoskop na únor: Akbal se bude zamýšlet nad tím, co od života opravdu chce, Lamat projeví svou uměleckou duši do díla.
Ponořte se do hlubin mayské astrologie a objevte, jak starověké vědomí může osvětlit vaši cestu v roce 2024. Zjistěte, co hvězdy předpovídají ve vztazích, kariéře a osobním růstu a buďte tak připraveni na nové výzvy, které vám tento rok přinese.

V dávných dobách Mayové pečlivě studovali hvězdy, aby pochopili rytmus života a jeho cyklickou povahu. Jejich kalendáře a astrologické systémy jsou dodnes uznávány pro jejich přesnost a hloubku. V roce 2024 nám mayská astrologie slibuje rok transformace, přechodu a hlubokého poznání. Ať už se snažíte najít svou životní cestu, hledáte nové příležitosti v kariéře, nebo toužíte po hlubších vztazích, mayské proroctví vám může najít směr, kterým se vydat. Využijte tuto starodávnou moudrost, abyste lépe porozuměli sobě a světu kolem vás. 

Imix - (2. ledna - 21. ledna)

Znamení Imix symbolizuje nové začátky a zrození. Toto znamení s sebou v únoru přináší svůj symbol tekoucí vody, který značí odchod starého a nástup něčeho nového. Pokud se potýkáte s problémy, které se vám táhnou už delší dobu, věřte, že tento měsíc pro vás bude zlomový a problémy vezme voda a vy začnete novou etapu.

Ik - (22 ledna - 10. února)

Toto větrné znamení je spojeno s komunikací, duchem a životní silou. Lidé, kteří spadají do tohoto znamení se v únoru budou potýkat s novými výzvami, které jim přinesou i překážky, se kterými se budou muset potýkat. Pokud však využijí sílu svého elementu, budou mít vítr v zádech, který jim pomůže v cestě vpřed.

 Akbal (11. února - 2. března)

Lidé v tomto znamení jsou noční tvorové, kteří jsou spojeni s vnitřním světem. V únoru je ideální čas na to ponořit se do hlubin svého nitra a zapřemýšlet nad tím, co vlastně od života očekáváme. Zapřemýšlejte, zdali jste na té správné cestě a jestli není ten správný čas změnit směr.

Zapřemýšlejte nad smyslem Vašeho života
Zapřemýšlejte nad smyslem Vašeho života | Zdroj: Autor / Depositphotos

Kan (3. března - 22. března)

Únor bude pro Kan znamení obdobím růstu a síly. Využijte tento čas k novým projektům, výzvám. Pokud máte něco k čemu se dlouho odhodláváte, teď je ten správný čas se do toho pustit.

Chicchan (23. března - 11. duben)

V hadím znamení Chicchan jsou velmi citliví lidé, kteří mají silnou intuici. Využijte tento měsíc svou intuici k správnému vyhodnocení vaší pracovní situace. Jste na tom správném místě, které vás životně naplňuje? Co říká vaše srdce a co váš mozek? 

Cimi ( 12. duben - 1. května)

Cimi je transformační znamení spojené se smrtí a znovuzrozením. Zaměřte se na svou duchovní stránku. Dopřejte si tento měsíc klid a odpočinek. Ideální aktivitou v únoru jsou pro vás meditační sezení, jóga či posezení v čajovně.

Manik (2. května - 10. června)

Vaše schopnost spojit se s přírodou a vesmírnými silami jsou velkou zbraní v léčbě vašich neduhů. Odložte léky a  začněte využívat sílu přírody, bylin a především sílu, kterou máte sami v sobě.

Lamat (11. června - 30. června)

Ve znamení Lamat dřímá umělecká duše, která má potřebu se projevit. Únor je stále ještě období nových začátků, kdy je potřeba přemýšlet nad budoucností. Spojte své vize budoucnosti s vaší uměleckou duší a vytvořte si obraz, který bude ztvárňovat vaši zářnou budoucnost.

Muluc (30. června - 20. července)

Ve vašem okolí jsou lidé, kteří potřebují vaši pomoc. Otevřete oči a vnímejte vaši rodinu, vaše přátele, kolegy. Buďte jim oporou a nastavte jim náruč plnou něhy a lásky. Tento měsíc bude náročný a vy máte dostatek sil ho ustát a pomoci druhým.

Oc (21. července - 25. července)

Oc je znamení psa, tak jako pes je věrný svému pánovi a je schopen se pro něj obětovat, tak i lidé v tomto znamení mají tyto vlastnosti. Obětovat vše pro druhého je cnostná vlastnost, je však důležité si uvědomit, pro koho jsme schopni obětovat tolik. Je to ta správná osoba?

Chuen (26. červnece - 14. srpna)

Opičí znamení Chuen vám v únoru dává prostor, abyste se začali dívat na svět z jiné perspektivy. Vaše problémy tak budou vypadat mnohem jednodušeji a najdete ten správný klíč k jejich vyřešení.

Eb (15. srpna - 3. září)

Lidé si váží toho, že se na vás mohou vždy spolehnout. V únoru se ale věnujte pouze své rodině, kterou jste v poslední době docela zanedbávali. Ideální  rodinnou aktivitou bude výlet nebo kino.

Ix (4. září - 23. září)

Ix je znamení jaguára. Tito lidé mají mít schopnost udržet veškerá tajemství a pro druhé působí velmi tajemně. Občas ale vaše tajemnost může být i překážkou a mnohá opačná pohlaví se k vám nemohou dostat. Možná je na čase jim to trochu ulehčit a otevřít se jim.

Ben (24. září - 13. října)

Být pevným základem pro ostatní, tak přesně tuto vlastnost mají lidi narození v tomto období. Není však jednoduché být neustále pevným středobodem. Udělejte si čas sami pro sebe a vypusťte všechny problémy. Naplánujte si v únoru masáž, návštěvu salónu nebo jen odpoledne, kdy budete moct být sama se sebou.

Udělejte si čas sami pro sebe a vypusťte všechny problémy
Udělejte si čas sami pro sebe a vypusťte všechny problémy | Zdroj: Sofia_Zhuravets / Depositphotos

Cabán (14. října - 2. listopadu)

Zemité znamení, jehož nosiči mají dar kreativních nápadů. Využijte v únoru tuto svou dovednost v práci a zaujměte své nadřízené. Sami budete překvapeni s jakou lehkostí zvládáte vymýšlet jednoduchá a kreativní řešení.

Edznab (3. listopadu - 22. listopadu)

Edznab značí zrcadlo. Lidé v tomto znamení jsou většinou upřímní a přímočaří. Občas vás vaše tvrdá upřímnost může zavést do maléru, avšak i přesto je to vaše největší cnost, které si važte a neustupujte od ní. Únor vás postaví před mnohé situace, kdy budete muset zvážit, zda být upřímní nebo ne.

Cauac ( 23. listopadu - 12. prosince)

Vašim znamení je bouře, která se krásně projevu ve vašem energetickém chování. Tento měsíc budete mít radosti a smíchu na rozdávání a proto využijte vaší pozitivní nálady a vyrazte někam do společnosti, kde budete zaručeně středem pozornosti.

Ahau (13. prosince - 1. ledna)

Lidé narození v tomto období jsou lidmi slunce. Využijte tento měsíc vaší schopnost vnímat krásu a harmonii všude kolem vás. Ideální bude vyrazit někam do přírody, kde načerpáte energii, kterou teď tolik postrádáte. Sluneční paprsky vám dodají vše, co vám nyní chybí.

Zdroj článku: