Jak se zachováte, pokud Vás někdo zradí, podle horoskopu

Jak se zachováte, pokud Vás někdo zradí, podle horoskopu
Zradu nikdo nenese lehce. O to je to horší, pokud Vás zradí někdo, komu jste bezmezně věřili. I to se stává a Vám nezbyde nic jiného než se s tím smířit. Jaké jsou Vaše první reakce, když zjistíte, že jste byli zrazeni, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud jste byli zrazeni, neobejde se to bez pomsty. Každému na potkání řeknete, že Vás dotyčný člověk zradil. Pokud máte sociální sítě, budou plné Vaší bolesti, kdy nezapomenete jmenovat daného zrádce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cítíte se poníženi a jste naplněni zklamáním, ale všechno si necháváte pro sebe. Místo toho vymýšlíte vhodnou pomstu, kterou vykonáte, až to dotyčný bude nejméně čekat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedáte na sobě nic znát, naopak uspořádáte akci, kam dotyčného pozvete spolu s ostatními lidmi, kteří jsou Vám blízcí, a předstíráte, že Vás nikdy nezklamal. O samotě z Vašeho obličeje stékají slzy.

Rak (22. června – 22. července)

Lidem, kteří do Vašeho člověka přijdou po zradě, budete důvěřovat o něco méně. Vaše bolest vydrží dost dlouhou dobu a budete si stěžovat všem, kteří Vás budou ochotni poslouchat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Předstíráte, že nejste vůbec zranění, a že tuto situaci zvládáte na výbornou. Vaše pomsta se však blíží. Zařídíte, aby dotyčný litoval, že Vás zradil, a poté mu to vrátíte i s úroky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte opravdu vzteklou reakci, pokud zjistíte, že jste byli zrazeni. Rozbíjíte značné množství předmětů. Také se ujistíte, že dotyčný člověk bude hořce litovat svého rozhodnutí Vás zradit.

Váhy (23. září – 23. října)

Okamžitě začnete daného člověka ignorovat a přestanete se s ním stýkat. O jeho zradě s nikým mluvit nebudete. Ani Vás to nenaštve – svou pozornost věnujete pozitivnějším událostem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začnete ihned vymýšlet ďábelský plán, jak se se zradou vypořádat – pořádnou pomstou. Než ji začnete vykonávat, řádně se ujistíte, že to Vašemu nově získanému nepříteli bude hodně nepříjemné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zpočátku se ocitnete ve velkém šoku, proč by Vás tento člověk vůbec chtěl zradit, ale poté se přes to přenesete a přestanete chodit na místa, kde jste se společně potkávali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete všelijak skrýt, že jste zrazeni. Od bývalého přítele odejdete chladným způsobem a začnete pracovat mnohonásobně více. Pokud zrovna nic na práci nemáte, něco si vymyslíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete hodně smutní z pocitu zrady, ale to se projeví pouze tehdy, když jste v soukromí. S nikým o této nepříjemné události, která se Vám stala, mluvit nebudete.

Ryby (19. února – 20. března)

Psychicky se zhroutíte, jakmile Vám někdo oznámí, že jste byli zrazeni – dokonce i v přítomnosti toho, který Vás zradil. Pokud Vás žádá o odpuštění, jste pro, přičemž nezáleží na tom, kolikrát Vás dotyčný zradil.

Zdroj článku: