Indiánský horoskop na rok 2024: Sokoly čeká láska, Vydry musí odpočívat a Havrani ukáží odvahu

Indiánský horoskop na rok 2024: Sokoly čeká láska, Vydry musí odpočívat a Havrani ukáží odvahu
Ještě jste o něm neslyšeli? V tom případě se astrologii příliš často nevěnujete. Indiánský horoskop je totiž známý po celém světě a těší se velké oblibě. Vychází z přirozeného sepětí člověka s přírodou, proto jsou jednotlivá znamení pojmenovaná podle zvířat.  Pojďte zjistit, co vám předpovídá.

Pro indiány byl horoskop běžnou součástí života, mimo jiné určoval jejich postavení ve společnosti. Základem celé indiánské astrologie se stal roční cyklus. Astrologický zvěrokruh se nazývá Země nebo kruh medicíny. Kruh Země znamená přirozený roční přírodní cyklus, kruh medicíny představuje sílu uzdravení, díky němuž se stane člověk dokonalým. Kruh tvoří totemy mající podobu zvířat, jedinec narozený v určitém totemu je nositelem charakteristických vlastností daného zvířete. Nedílnou součástí jsou živly, na jejichž základě se přisuzovali vlastnosti.

Vydra (20. ledna – 18. února)

Vydry jsou obecně kreativní, vytrvalé a odolné, proto by měli usilovat o nalezení rovnováhy, nezávislost vyvážit smyslem pro pracovní povinnosti. Ale pozor, důležitý je také odpočine, nezapomínejte na něj.

Vlk (19. února – 20. března)

V novém roce očekávejte mnoho zajímavých výzev, dokonale prověříte vlastní charakter a získáte příležitost dosáhnout skvělých výsledků v práci i v soukromí. Překážkou se mohou stát vaše slabosti a ne příliš pevná vůle.

Sokol (21. března – 19. dubna)

Rok velkých změn, tak můžete nazvat rok 2024. Přijdou změny pozitivní, ale i ty negativní. Do cesty se vám připlete láska, mějte oči i uši otevřené, pozorně se dívejte a naslouchejte, ať vám neproklouzne mezi prsty. Určité úskalí představuje oblast financí, rozmýšlejte každou investici, aby vám nezbyly oči pro pláč.

Bobr (20. dubna – 20. května)

V novém roce musíte hodně pracovat a snažit se, abyste dosáhli svých cílů. Ovšem nezapomínejte, že peníze nejsou všechno. Ano, jsou důležité, ale rozhodně rodina je důležitější. Konečně dotáhnete do konce rozdělané projekty, z toho důvodu nenarazíte na mnoho nových příležitostí.

Jelen (21. května – 20. června)

Celý rok se ponese ve znamení pracovních úspěchů, oproti tomu očekávejte pokulhávání v lásce, což berte jako možnost věnovat se pracovním projektům, nebude vás nikdo zbytečně rozptylovat.

V práci vás čeká úspěšný rok.
V práci vás čeká úspěšný rok. | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Datel (21. června – 21. července)

Pracovití a puntičkářští datlové by měli ubrat plyn a uvědomit si význam slova odpočinek. Oprostěte se od neustálých myšlenek na práci a na budoucnost, zkuste alespoň chvíli žít tady a teď. Pozornost věnujte zdraví, mohlo by vás potrápit.

Losos (22. července – 21. srpna)

Nový rok přinese rozjímání, přemýšlení, s tím související prozření a uvědomění si. Přijímejte vše, co přijde, buďte otevření. Je docela možné, že život změníte od základů, ale nebojte se udělat důležitý krok, i když bude do neznáma. Třeba se stanou velké věci.

Medvěd (22. srpna – 21. září)

Nepříjemnosti se vám nevyhnou, udeří především v rodině, nemusí skončit happyendem. Nemůžete před nimi schovávat hlavu do písku, nýbrž musíte problémům čelit. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří. vždy budete mít naději, že uspějete.

Havran (22. září – 22. říjen)

Výrazně se u vás projeví odvaha. Ta dovolí, že se nebudete bát opustit stereotyp a přijmete přicházející možnosti a výzvy. Dospějete k novému poznání, což vás posílí a posune dál. Přijdou také neúspěchy. Rozhodně se jimi nenechte vykolejit, naopak z nich vytěžte co nejvíce.

Had (23. října – 22. listopadu)

V roce 2024 byte se měli držet hlavně při zemi a žít v realitě, nepodléhejte mystice, jinak vám totiž hrozí zhroucení. Pochopitelně i nadále pečujte o duši a tělo, jen je nutné všechny aspekty vyvážit.

Sova (23. listopadu – 21. prosince)

Pokud budete pozorně vnímat okolí, osud vám do cesty pošle tolik vytouženou lásku. Avšak je skutečně nutné, abyste byli pozorní, nenechali se pouze zaměstnávat prací a vytoužené štěstí nepřehlédli. Odpočívejte, dbejte na celkové zdraví, bez toho spokojenosti nikdy nedosáhnete.

Husa (22. prosince – 19. ledna)

V roce 2024 počítejte s vysokým pracovním nasazením, práce budete mít nad hlavu. Ovšem nejen prací živ je člověk, z toho důvodu navštívíte celou řadu kulturních a společenských událostí. Na druhou stranu nic se nesmí přehánět, najděte rozumnou míru, abyste nebyli zcela zahlceni. Kdybyste nenašli rovnováhu, hrozilo by, že zanedbáte rodinu či přátele, což by se vám mohlo vymstít.