Hvězdopravecké karty v červenci:   Raci by se měli zbavit všeho špatného a na Štíry vykoukne pravda

Hvězdopravecké karty v červenci:   Raci by se měli zbavit všeho špatného a na Štíry vykoukne pravda
Vstup do léta je období, které většina kvituje s radostí, přesto nebude místo jen na odpočinek. Vaše osobnost potřebuje stále růst, proto i léto využijte k pokroku a nebojte se cesty do neznáma. Tři karty pro každé znamení ukážou správný směr. 

Počátek měsíce bude ve znamení logiky a převzetí kontroly nad životem. Během července zažijeme úplněk v Raku a novoluní v Kozorohu, což nás povede k novým poznáním a také k potřebě péče o sebe. Proudící energie budou celý měsíc poskytovat nové podněty a každý si bude moci vybrat svou správnou cestu, kterou se chce vydat. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Ďábel, Rytíř hůlek, Sedmička mincí 

Cítíte potřebu udělat v životě změnu a najít nový cíl. Teď je nejlepší doba pro rozhodnutí, co je pro vás správné. Jakmile vyřešíte dilemata v sobě, budete moci konečně hodit vše za hlavu a užít si letní dobrodružství. Opatrnost u vás nemá momentálně žádné místo, což se nemusí všem líbit, ale vy se potřebujete pořádně odvázat a něco zažít. 

Býk (21.4. - 20.5.) 

Desítka pohárů, Dvojka mincí, Mírnost 

Vaše tempo v poklidu plyne a váš život se pomalu, ale jistě ubírá tam, kam si přejete. I ve vztazích máte pohodu, ale občas vás přepadají až moc majetnické sklony. To, že váš protějšek někdy vyhledá raději společnost mezi přáteli bez vás, není nic špatného. Naučte se, že každý potřebuje svůj prostor a své soukromí. Láska a přátelství jsou dvě odlišné věci, které přeci umíte perfektně rozeznat a nebojte, vaše láska to umí také.  

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Milenci, Čtyřka hůlek, Sedmička pohárů 

Sebedůvěra vám navenek nechybí, ale uvnitř to tak jasné nemáte. Vaše druhé já se vám stále snaží mluvit do všeho a vy pak odkládáte dobré nápady, protože si nejste jistí úspěchem. Nyní máte možnost zkusit své plány uskutečnit a díky tomu se i posunout někam dál ve své profesi nebo ve své kreativitě. Zvažte své kroky a věřte tomu, co děláte, jinak budete marně stagnovat na místě. 

Věřte tomu, co děláte
Věřte tomu, co děláte | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) 

Devítka mincí, Blázen, Osmička mečů 

Docílit úspěchu můžete jen s vynaložením času, energie a také úsilí. Zároveň je třeba mít vyřešeno vše v sobě a nenechat negativní vlivy, aby nad vámi vyhrály. Hledejte špatné a nezdravé věci ve svém životě a zkuste je změnit, oprostit se od jejich toxicity. Poté budete připraveni na změnu, která nastane a ve vašem životě se začne psát úplně nový a neposkvrněný list. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Sedmička mečů, Sedmička hůlek, Královna mincí 

Do vínku vám bylo dáno vítězství a je jen málo věcí, které nedokážete. Vyhrát ale není vše a jistý boj, který vás nyní čeká, vám to dokáže. Nečestnost by vás totiž tentokrát mohla dovést k rychlému úspěchu, ale pro spravedlivé Lvi by měl hořkou příchuť. Překročení daných hranic si odpusťte a buďte rozhodní a přímí. Neférové jednání je horší než prohra, a to vám za to jistě nestojí. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Královna pohárů, Král mincí, Šestka pohárů 

Minulost občas dožene každého, tentokrát jste na řadě vy. Návrat někoho, kdo pro vás byl dříve důležitý, na vás vytvoří tlak. Nechte si vše projít hlavou, dnes jste někde jinde než tehdy a musíte dobře zvážit, co očekáváte. Vztahy mají naději na nápravu, ale správné a definitivní rozhodnutí přijde až po osobním setkání. Analýza celé situace s vaším objektivním přístupem vám ukáže směr a nastaví jasná pravidla této staronové situace. 

Váhy (23.9. - 22.10.) 

Eso mečů, Pětka mincí, Eso mincí 

Zakládáte si na kráse, harmonii a také na tom, jak o vás smýšlí ostatní. Jakýkoliv nesoulad je pro vás jako černý puntík, přesto jste jen obyčejný smrtelník, který má své pocity a touhy. Každý má v životě něco, čeho lituje nebo co mu chybí, na vás nyní vyšla řada si to přiznat a vyjádřit své pocity i navenek. Shoďte ze sebe tohle závaží a uvolněte se.  

Štír (23.10. - 21.11.) 

Šestka mečů, Trojka mečů, Měsíc 

Pravda sebou někdy nese i nepříjemné a zraňující pocity. Vaše dlouho skrývané tajemství se nyní dere na světlo, a nejen vy, ale i vaše okolí, se budete muset postavit těmto emocím. Některé věci je ale třeba si vyjasnit, i když to nejspíš bude znamenat konec jedné éry, ale jedině tak dostanete možnost začít znovu a bez tajností. Tato situace nebude tím nejlepším, co vás potká, ale posílí vás do budoucna.  

Střelec (22.11. - 21.12.) 

Císařovna, Věž, Kolo štěstí 

Čekají vás změny, jelikož procházíte důležitou chvílí. Nebudete to mít jednoduché, ale vše povede k lepšímu a pozitivnějšímu životu. Využijte svůj smysl pro dobrodružství a svůj um postarat se a vrhněte se do neznáma. Odkládat nevyhnutelné vám zbytečně bere energii a brzdí vás to v dalším pokroku. Ukažte, že se ničeho nebojíte. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.) 

Dvojka mečů, Velekněžka, Královna mečů 

Stále se snažíte mít všechno pod naprostou kontrolou a nyní vyvstává možnost toho dosáhnout. Jen musíte učinit rozhodnutí, které dlouho odkládáte a obcházíte. Zvažte všechny okolnosti a konečně se odhodlejte vyřešit to. Máte dar najít nejlepší řešení pomocí posouzení fakt a také rizik, tak si nekazte léto dumáním a najděte pravdu. Až ji přijmete, uleví se vám a nic nebude bránit vašemu naplánovanému létu. 

Vodnář (20.1. - 18.2.) 

Trojka mincí, Pětka hůlek, Pětka pohárů 

Karty vás vyzývají k povznesení svého já. Váš morální a hodnotový žebříček máte nastavený, ale musíte mu plně věřit, stejně jako svým rozhodnutím. To, že vidíte svět jinak než ostatní, neznamená, že ho vidíte špatně. Nebojte se ukázat, že i vy můžete mít pravdu a také dobré nápady. Zachovejte si pozitivní mysl, hledejte inspiraci a předávejte ji dál, ať se cítíte naplnění a uznávaní. 

Zachovejte si pozitivní mysl
Zachovejte si pozitivní mysl | Zdroj: Sjale/ Shutterstock

Ryby (19.2. - 20.3.) 

Rytíř mečů, Král mečů, Osmička pohárů 

Vaše citlivá duše se dlouho a složitě vyrovnává s neúspěchy a zklamáním. Nyní máte pocit, že staré záležitosti jsou konečně uzavřeny a máte ve svém nitru jasno. Tuto energii využijte pro problémy, které jsou nyní aktuální. Převezmete tak kontrolu nad tím, co se kolem vás děje. Je na čase být někdy náročný nejen na sebe, ale i na to, co dostáváte zpět od vašeho okolí. 

Zdroje článku: