Co vás čeká tento víkend? Blíženci, očekávejte nová přátelství, Štíři, ponořte se do svého nitra

Co vás čeká tento víkend? Blíženci, očekávejte nová přátelství, Štíři, ponořte se do svého nitra
Víkend je ten čas, kdy se většina z nás zaměří převážně na své zájmy. Pokud nepracujeme na dvanáctihodinové směny, je to doba, kdy na sebe máme více času, nejsme tolik unavení. Bude váš víkend jeden z těch nejlepších a na co si případně dát pozor?

Měsíc pod vlivem Býka nám dovoluje být více všímaví k pocitům ostatních. Naneštěstí některým z nás propůjčí pocit nechtěnosti či nedoceněnosti. Mohou se dostavit výkyvy emocí. V neděli se Měsíc přesouvá pod vliv Blížence, znamení se zábavnou stránkou. Ačkoli někdy hádavé, toto znamení nám zaručuje příjemně strávený konec víkendu. Přečtěte si, jak na tom budete vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete preferovat zůstat doma nebo vyrazit za nejbližší rodinou. Na přátele nyní nebudete mít náladu, pokud se nesetkáte u vás doma. Hledáte-li romantiku, ale jste bez partnera, dostanete příležitost tuto neděli.

Na co si dát pozor: Vaše nadšení může způsobit, že budete příliš hr. Také ke konci víkendu můžete mít zhoršenou náladu kvůli nudě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kreativita vám rozhodně chybět nebude. Také vaše slovní zásoba bude úchvatná. Existuje-li něco, co chcete někomu říci, udělejte to nyní. Budete mluvit srozumitelně a dotyčný vás bude poslouchat, aniž by se naštval. Chcete-li jít na večírek, učiňte tak v neděli, stanete se zářící hvězdou.

Na co si dát pozor: Svá slova volte opatrně, nesdělujte nikomu nic, aniž byste si předtím ověřili pravost vašich informací.

Blíženci (21. května – 21. června)

Všechno nemusíte zvládat sami. Tento víkend je naopak lepší, pokud se spojíte s člověkem, s nímž si můžete popovídat o svých starostech. Stydíte-li se za své problémy, můžete využít sociálních sítí, kde se lze spojit s naprosto neznámými lidmi, kteří bydlejí daleko.

Na co si dát pozor: Emoční nevyrovnanost vás bohužel bude provázet po celý víkend. Neduste to v sobě.

Rak (22. června – 22. července)

Nebudete si jisti svými emocemi, je proto pravděpodobné, že se s někým pohádáte. Zaměřte se na svůj domov, vyzdobte ho a nepouštějte dovnitř žádné návštěvy, pokud to nebude opravdu nutné. Pocit pohodlí vám pomůže cítit se mnohem lépe.

Na co si dát pozor: Během hádky, která může nastat, řeknete někomu něco, čeho budete vzápětí litovat.

Soustřeďte se na svůj domov
Soustřeďte se na svůj domov | Zdroj: Alliance Images / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy je na vás spolehnutí, ale v pátek a v sobotu budete důslednější než obvykle, zejména v pracovní oblasti, pokud strávíte víkend v zaměstnání. To vám může přinést peníze navíc. Také se můžete zeptat rodičů či sourozenců, zda nepotřebují s něčím pomoci.

Na co si dát pozor: V neděli upoutáte pozornost všech, nemusí ale být pouze pozitivní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zabavíte se s lidmi, kteří jsou na stejné vlně jako vy. Sdílením svých nápadů můžete získat velké množství následovníků, pokud budete mluvit před správnými lidmi. Zamyslete se nad setkáním s přáteli, kteří vás vždy podporují.

Na co si dát pozor: Lidé, kteří vám budou chtít ublížit, budou ve vašem okolí. Rozpoznejte tyto lidi. Poznáte je jednoduše – se vším s vámi budou souhlasit. Lidé, kteří vám řeknou upřímný názor, jsou naopak ti dobří.

Váhy (23. září – 23. října)

Úspěch je tak blízko. Budete mít tendenci ho uspěchat. Nedělejte to. Než se dostaví, vymyslete si nějakou zábavu a nemyslete na to, zda budete úspěšní. Zejména v neděli je vhodná chvíle na setkání s přáteli. Zjistěte, jak se jim daří, a v případě rozhádaného přátelství navrhněte udobření.

Na co si dát pozor: Zažíváte-li pracovní úspěch, oslavte ho sami, nechvalte se před ostatními.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Inspiraci na strávení víkendu hledejte pouze uvnitř sebe. Váš vnitřní hlas vám poradí dobře. Zaměříte se na své zájmy. Pokud podnikáte a práce vás baví, zřejmě víkend strávíte pracovně. Cítíte-li se unavení, je lepší odpočívat.

Na co si dát pozor: Zejména začátkem víkendu nemusí komunikace s lidmi dopadnout dobře.

Zaměřte se na své zájmy
Zaměřte se na své zájmy | Zdroj: Cast Of Thousands / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Víkend stravte s dobrým přítelem, zatoužíte totiž po společnosti. Vaše nápady budou skvělé pouze pro toho nejlepšího přítele. Nemusíte-li, nemluvte s nikým jiným, lidé si o vás mohou pomyslet, že jste podivín. V neděli se naskytne příležitost zkoumat svět, budete velmi nadšení.

Na co si dát pozor: Vyskytne-li se problém, neřešte ho sami. Požádejte o radu osobu, které důvěřujete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všímejte si, jaké postoje zaujímáte ke svému životu i k životům ostatních lidí. Snažíte se někoho změnit pro jeho vlastní dobro, ale on nechce. Možná je to tím, že má o životě jiné představy. Raďte, ale neřiďte životy ostatních, vy byste si to také nepřáli.

Na co si dát pozor: V neděli budou vaše emoce jako na horské dráze. Neříkejte nic, čeho byste později litovali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend příliš nevybočujte z řady. Budete mít tendenci být necitliví k pocitům druhých. Více si všímejte, co se ostatním líbí a co v nich naopak způsobuje vlnu stresu. Citlivější přístup k jejich problémům vám pomůže se s nimi sblížit.

Na co si dát pozor: Váš logický přístup ke všem problémům tento víkend nebude řešením.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše kreativita bude nyní ještě zvýšena. Využijte ji k sebevyjádření. Neexistuje nic, co by vás mohlo zastavit. Pokud vás nynější práce nebaví, popřemýšlejte nad tím, že byste se začali živit činností, která vás naplňuje. Může se jednat o kreslení či psaní.

Na co si dát pozor: Ne všichni lidé plně pochopí vaši touhu vytvářet umění. Nenechte se zastavit jejich řečmi.

Zdroj článku:
  • Autorský text