Partnerský horoskop na 2. červnový víkend: Štíry čeká změna, Beran může náladou zhoršit vztah

Partnerský horoskop na 2. červnový víkend: Štíry čeká změna, Beran může náladou zhoršit vztah
Tento víkend se bude točit zejména kolem vašeho vztahu, Měsíc bude nejdříve pod vlivem Vah a posléze pod vlivem Štíra. Vliv Vah se zaobírá partnerstvím celkově, kdežto vliv Štíra se zaměřuje na intimitu. Jaký bude váš druhý červnový víkend? Přečtěte si tento horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nesnažte se svého partnera oslnit pouze slovy, povězte mu o své nehasnoucí lásce svými činy. Pokud zajistíte, že se váš partner nebude ve vztahu cítit odstrčeně, výrazně to posílí vaše pouto. Pozor byste si měli dát v sobotu, kdy vaše výkyvy nálad mohou způsobit ve vztahu problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cítíte se být svázaní vztahem, máte pocit, že se váš partner k vám nechová hezky a omezuje vás. Naštěstí pro vás jsou vám hvězdy nakloněny – buď se s partnerem nějak rozumně dohodnete na kompromisu, nebo si uvědomíte, že tento partner pro vás není ten pravý.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete spíše zamyšlení, proto svému partnerovi odkýváte vše, o co vás požádá. Tento víkend budete svolnější než obvykle ve všech oblastech, poněvadž nechcete, aby váš partner zjistil, že se nacházíte duchem ve své fantazii a nevěnujete se mu naplno. To se změní v neděli, kdy se vrátíte zpět do reality.

Rak (22. června – 22. července)

Až budete o víkendu trávit čas se svým partnerem, dejte si pozor na vaše nálady, mohly by zkazit celý víkend vám oběma. Pokud se váš partner stane také silně náladovým, je to jasný signál, že musíte zmírnit ve svých výlevech. V sobotu večer se pomazlete, je na to nejlepší čas.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek vás čeká odměna za to, jak dobře jste se starali o vašeho partnera, váš vztah bude vzkvétat. Partner má pro vás milé překvapení v podobě společné večeře nebo okořenění vašeho vztahu. Bohužel v sobotu již takový čas na partnera mít nebudete, nicméně během víkendu najdete řešení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toužíte po určité změně ve vztahu, nicméně váš strach vám znemožňuje ji udělat. Budete nad tím přemýšlet celý víkend, nakonec se však rozhodnete onu změnu podstoupit. Bude pro vaše psychické zdraví velice přínosná a váš partner pochopí, že i vy máte určité potřeby.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek ráno se probudíte plni sebedůvěry a oznámíte partnerovi, co od společného života vlastně očekáváte. Co se týče intimity, v sobotu zatoužíte po určité svobodě. Máte spoustu nápadů, jak vylepšit a okořenit vztah, a váš partner zjistí, co je potřeba udělat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste naplněni pocitem, že byste se měli více starat o svou rodinu a partnera. V sobotu vás partner přivítá změnou, nelze říci, zda příjemnou, či nepříjemnou. Ve vašem vztahu se objeví změna, jíž byste se neměli bránit, z dlouhodobějšího hlediska je pro vás přínosná.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek a v sobotu nebudete mít na svého partnera čas, neboť nebudete doma k zastižení. Ačkoliv váš partner s tím může nesouhlasit, vy to tak cítíte, a pokud si neřeknete, že ho vezmete na túru s sebou, uvidí vás až v neděli, kdy budete cítit, že je čas vrátit se domů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek zjistíte, jakými dovednostmi vlastně oplýváte, a to může mít na váš vztah katastrofální následky – záleží jen na tom, jak se k tomu postavíte. V sobotu nastává den změny, co se týče vztahu s vaším partnerem. Změna to bude veliká a potřebná. V neděli s partnerem nestrávíte žádný čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend může být váš vztah nestabilní. Jste zmatení, sami nevíte, co od svého vztahu očekáváte. Toto bude trvat až do neděle, kdy si uvědomíte své hodnoty a přehodnotíte váš vztah. Připomenete si, proč vás partner tak nadchl. Na místě je okamžitá omluva z vaší strany.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile se v pátek ráno vzbudíte, přesvědčíte sami sebe, že nejlepší bude začít tento den trochu jinak než všechny ostatní dny. Možná se rozhodnete být na partnera trochu milejší než doposud. Vaše zvýšená energie v sobotu může způsobit neplechu ve vztahu. Myslete předtím, než promluvíte, a vše bude v pořádku.

Zdroj článku: