Astrologická znamení, která nedokážou ovládat svůj hněv

Astrologická znamení, která nedokážou ovládat svůj hněv
Většina z nás má vrozený dar ovládat své emoce. Dokonce i v případě hněvu a pocitu, že si z nás celý svět snad utahuje, zachováme klidnou mysl. Toto však neplatí o všech z nás. Máte podle astrologie předurčenou neschopnost ovládat svůj hněv?

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile vás někdo naštve, již není cesty zpět. Již brzy se seznámí s vašimi negativními slovy. Během vzteku si nemůžete pomoci a křičíte na lidi, co si o nich myslíte. Servítky si neberete. Všichni se z vašich úst o sobě dozvědí jen to nejhorší. Vztek je vaše obrana, jak reagovat na situaci, se kterou jste nepočítali. Neexistuje způsob, jak byste se mohli uklidnit, pokud vám něco přeroste přes hlavu. Během těchto nálad vaši nejbližší trpí, ale vy máte pocit, že jim musíte říci vše, co si o nich myslíte a v čem dělají chybu.

Berani ve vzteku na ostatní křičí, co si o nich myslí. Zdroj: Hlib Shabashnyi/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste hodně dominantní, co se týče vašeho osobního prostoru a svobody myšlenek i slova. Jakmile vám někdo něco z toho naruší, je pro vás nemožné se ovládnout. Musíte všem okolo vysvětlit, kdo zde má hlavní slovo. Jste to vy, poněvadž jste jedinečný člověk. Vaše okolí, pokud se naštvete, musí pouze čekat, až se sami od sebe uklidníte. Touha vás uklidnit celou situaci pouze zhoršuje. Vaše přednášky o tom, jak špatně se všichni chovají, vaši přátelé nepřijímají dobře, nemluvě o členech vaší rodiny, které vaše slova dokážou opravdu ranit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Snažíte se se všemi být zadobře, jenže i u vás občas propukne záchvat hněvu. Častokrát jste náladoví a v takovém stavu jste nejnepříjemnější. Urážíte své nejbližší i všechny, kteří vám vběhnou do cesty. Pokud vám někdo vnucuje svůj názor nebo vyhledal vaši radu a neřídí se podle toho, co jste řekli, snadno se rozhněváte. Pokud jste v ráži, nikdy neustoupíte, naopak se budete za své názory rvát tak dlouho, dokud neustoupí protistrana. Klidně raníte city druhých lidí, ale hlavní pro vás je, že víte, za co bojujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste extrémně hádaví a nedokážete se uklidnit, pokud vás něco rozzlobí. To se neděje často, ale není to ani nemožné. Snažíte se vše vyřešit v klidu, ale občas si neuvědomíte, že ne všichni lidé chápou vaše slova tak, jak byla myšlena, a nemusejí se striktně držet vaší rady. Jakmile se tak stane nebo zklame-li někdo vaši důvěru, kterou mu nenabídnete na první potkání, vymyslíte ďábelský plán, jak někomu udělat ze života peklo. Neexistuje způsob, jak vás uklidnit, pokud se dostanete do stavu naštvanosti. Během vzteku nehledíte na to, komu ublížíte, a neohlížíte se napravo ani nalevo, dokud nedosáhnete svého záměru.

Zdroj článku: