Andělský horoskop na víkend: Ryby mohou potkat ideálního partnera, Panny víkend prolenoší

Andělský horoskop na víkend: Ryby mohou potkat ideálního partnera, Panny víkend prolenoší
Vypadá to, že víkend bude pro mnoho znamení plný změn. Většinou však budou naštěstí k lepšímu. Víkend by měl být slunečný a tropický. Podobná předpověď se týká i většiny znamení zvěrokruhu. Odehraje se několik nezapomenutelných večírků, mnoho lidí najde pravou lásku a některým znamením se podaří upevnit vztahy, pokud budou schopni krotit své vášně a řešit problémy s chladnou hlavou. Obezřetní by měli být obzvláště ohnivá znamení.

Beran (21. března - 19. dubna)

Vaše energie bude o víkendu na vrcholu. Vaše temperamentní povaha bude ještě temperamentnější, což může vyústit v řadu nepříjemných hádek kvůli zbytečnostem. Kroťte své vášně, Berani.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, pokud se vám někdo líbí, je na čase, abyste se konečně rozhoupali a něco s tím udělali. Nemůžete pořád čekat, že první krok vždy udělá někdo jiný. Jděte do toho po hlavě, andělé stojí při vás.

Blíženci (21. května - 21. června) 

O víkendu vystrčí růžky dlouho potlačované pocity nedocenění, žárlivosti a vůbec všech problémů, kterými teď procházíte v partnerském vztahu. Snažte se proto předejít výbuchu emocí a promluvte si s partnerem v klidu o všem, co vás trápí. Jen to je cesta k záchraně vašeho vztahu.

Rak (22. června - 22. července) 

Raci, vy jen záříte! Jste středobodem zábavy a vaše oblíbenost nemá konce. Je to ideální příležitost uspořádat večírek, máte totiž zaručeno, že se všichni budou dobře bavit. Nezadaní Raci mají navíc ideální příležitost najít si nového partnera.

Lev (23. července - 22. srpna)

Tento víkend přináší změny na poli vašeho milostného života. Bohužel není zcela jasné o jakou změnu se jedná, může jít o novou lásku na první pohled nebo také o nečekaný rozchod. V pondělí však nebudou věci tak, jako před víkendem.

Panna (23. srpna - 22. září)

Čeká vás poměrně klidný až nudný víkend. Můžete jej ale využít pro prohlubování partnerských a rodinných vztahů. I když se vám nebude chtít nic moc dělat, vězte, že i společné lenošení je krokem správným směrem.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy, které nedávno začaly nový vztah si o víkendu vyjasní, jak na tom vlastně jsou a jestli se ze vztahu vyvine něco závaznějšího. Váhy, které jsou zadané již delší dobu stráví víkend upevňováním a prohlubováním vztahu.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Pro Štíry bude tento víkend ve znamení zábavy. Mnoho z vás bude mít chuť vyrazit do města do restaurací, kaváren a klubů. Další Štíry čekají rodinné oslavy a zahradní párty. Tento víkend bude zkrátka živo.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento víkend bude pro Střelce emocionálně velmi náročný. Vyjdou najevo jisté skutečnosti o někom vám velmi blízkém a vy to budete muset řešit. Věřte svému nitru, následujte svou intuici a rozhodnete se správně.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorohům tento víkend hvězdy přejí. Andělé vám kryjí záda a vám se bude dařit ve všem, na co sáhnete. Mějte však na paměti jedno pravidlo: Vaše svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Respektujte své okolí.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Víte, že umíte být pořádně tvrdohlaví? Někdy to není na škodu, ale když se odmítnete pohnout byť jen o píď, pak narazíte na vážné problémy. Nehádejte se jen proto, abyste se hádali. Udělejte kompromis a uvidíte, že velká neshoda tohoto týdne nebyla nic zásadního.

Ryby (19. února - 20. března)

Andělé slibují, že váš víkend bude nabitý romantikou. Za pouhé dva dny se sblížíte s partnerem více než za několik měsíců. Nezadané Ryby mají velkou šanci potkat toho pravého.

Zdroje článku: