Andělská poselství na úterý: Berani, odpočiňte si, Váhy, fantazie vám pomůže zbavit se problémů

Andělská poselství na úterý: Berani, odpočiňte si, Váhy, fantazie vám pomůže zbavit se problémů
Všechno je napřed těžké, ale potom se to zjednoduší. Lidé s velkou dávkou trpělivosti jsou ti, kteří vše dotáhnou do zdárného konce. Ty z nás, kteří se zaměří na něco jiného, čeká opět tvrdá práce, kterou nedokončí. Andělé nás učí trpělivosti. Jsou to oni, kdo nás prosí, abychom se nevzdali.

A i druhý den v týdnu pro nás mají své poselství. Hlavně nám sdělují poselství, že nikdy není pozdě stát se tím, kým se máme stát. Zní to inspirativně. Zopakujme si toto poselství několikrát, v duchu. Čím vícekrát ho opakujeme, tím větší touhu uspět máme. Můžeme tedy začít pěstovat trpělivost. Co ještě se vám andělé pokoušejí sdělit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemusíte pomáhat lidem, pokud si to zrovna nepřejete. Sice je dobré udělat každý den alespoň jeden dobrý skutek, ale pokud se cítíte vyčerpaní, vaše pomoc dnes bude úplně zbytečná. Odpočívejte a snažte se pochopit své potřeby. Příště budete plně vědět, co skutečně chcete.

Andělská rada: Někdy pomoc přinese problémy, proto pomáhejte, když to okolnosti chtějí. Do ničeho se nenuťte, když pár dní nikomu nepomůžete, nestanete se špatným člověkem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejednejte jako ostatní lidé. Jste výjimeční. Rozhlédnete-li se kolem sebe, zjistíte, že většina lidí má hlavu svěšenou. Přitom vy byste mohli létat v oblacích. Schopní jste na dosažení úspěchu dostatečně. Nemusíte dělat nic, co dělají ostatní.

Andělská rada: Vymyslí-li někdo nový druh módy, nemusíte se zúčastnit tohoto výstřelku. Noste si, co uznáte za vhodné, a chovejte se mile, ale originálně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedovolte nikomu, aby měnil vaše názory svým kritizováním. Vy víte nejlépe ze všech, jak máte žít svůj život. Pokud se to někomu nelíbí, je to jeho problém. Můžete hledat štěstí, brzy se objeví, obzvláště vzpomenete-li si na nás. Jsme vaši průvodci a nepřejeme vám nic špatného.

Andělská rada: Na názorech ostatních lidí nezáleží. Nesouhlasíte-li s nimi, vůbec se jimi nezabývejte. Tyto myšlenky jsou černé a pouze vám škodí.

Nebojte se překonat svůj strach.
Nebojte se překonat svůj strach. | Zdroj: Red Stock / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Jděte za svými sny. Pokud jich nemůžete dosáhnout, není nic lehčího než snížit laťku, kterou jste si nastavili příliš vysoko. Zkuste své štěstí. Nic horšího než neúspěch vás nečeká, a i ten můžete využít pro své dobro.

Andělská rada: Překonáte-li svůj strach, zjistíte, že jste se obávali zbytečně. Stanete se silnějšími, ne slabšími, pokud se o něco pokusíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ve svém volném čase je dobré najít si dobu, kdy se budete vzdělávat. Učte se něco nového. Vaše mysl bude sílit a učení bude mít pozitivní vliv na mozek, v němž vaše mysl sídlí. Učením zamezíte stárnutí mozku a také se dozvíte něco praktického.

Andělská rada: Dokonce i kaktus kvete, tak proč nemohly vést vaše zájmy? Vybírejte pečlivě, který koníček posunete na novou úroveň.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stará vyšlapaná cesta ne vždy plní vaše očekávání. Vždy se může něco zvrtnout, přijde nový tvor a vstoupí vám do cesty. Můžete buď sestoupit z cesty a doufat, že za vámi nepůjde, nebo mu jít sebejistě naproti. Tento tvor symbolizuje vaše problémy. Jak jste se rozhodli?

Andělská rada: Měli byste vystoupit ze svého pohodlí a čelit každodenním výzvám. Stále ještě existují události, před nimiž utečete – stejně jako před zdánlivě nebezpečným tvorem.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li pocit, že se topíte ve vodě, představte si záchranný kruh a pozvěte členy rodiny, aby se připojili a společně se postarejte o zábavu. Vaše rodina zde bude vždy při vás. Již několikrát jsme vám to sdělovali a opakujeme to znovu.

Andělská rada: Když se vám přestane dařit, není nic lepšího než řešit tuto situaci humorem. Nezáleží na tom, zda ostatní lidé budou zastávat stejný názor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nepohodlná cesta vás mnohdy dovede k mnohem lepším výsledkům než krásná cesta pokrytá nádherným červeným kobercem. Ne vždy je nutné rozhazovat peníze, někdy postačí mít zdravý úsudek a dobrou náladu.

Andělská rada: Lidská mysl dokáže být zmatená. Když si myslíte, že již nemáte naději, vždy v dálce září malinké světélko, které vám ozařuje cestu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Důkladně naplánujte své další kroky, krok po kroku. Až budete svůj sen plnit, nic nepřeskakujte. Všechno má svůj řád a pořádek, jak přírodní zákony, tak vaše plány. Musíte být důslední a přísní zejména na sebe, abyste dosáhli svého.

Andělská rada: Pokud všechno provedete v přesném pořadí, přinese vám to pouze radost, nikoli zármutek.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Trochu zpomalte. Myslíte si, že pracujete málo, staráte se o svou rodinu málo, trávíte málo času se svými přáteli a jste málo přívětiví k sousedům. Přitom všichni jsou s vámi naprosto spokojeni, a kdo není, ten má momentálně špatný den. Berte na sebe trochu ohled.

Andělská rada: Máte již všechno, co potřebujete. Nemusíte se více snažit. Svůj kousek koláče jste dostali, bylo by fajn myslet na ostatní a nechat jim také trochu toho úspěchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše intuice je jako ohnivá koule. Můžete ji použít jako zbraň proti všemu špatnému, ale napřed se s ní musíte naučit zacházet. Ve špatných rukách způsobí zkázu. Uklidněte své myšlenky a intuice vám začne skutečně radit, neboť jsou to naše slova, co slyšíte.

Andělská rada: Nikdy není pozdě na nic. Zvládnete cokoli, co si zamanete. Pokud v tom nebudou postranní úmysly, rádi vám se splněním pomůžeme.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměřte se na svůj růst. Je toho hodně, v čem byste chtěli být dokonalí, ale nedopřáváte si ani trochu času na sebezdokonalení. Nebudete-li se učit, v ničem nevyniknete. Popřemýšlejte, co je pro vás nejdůležitější, a udělejte z toho svou prioritu.

Andělská rada: Naučte se být součástí přírody, plnohodnotným článkem. Každý tvor má svůj účel a vy nejste výjimka.

Zdroj článku:
  • Autorský text