Andělská poselství na středu: Kozorozi, poučte se ze vztahů, Raci, myslete na ostatní

Andělská poselství na středu: Kozorozi, poučte se ze vztahů, Raci, myslete na ostatní
Naše mysl je vždy čistá, neposkvrněná. Může, ale být obalena temnými myšlenkami, jako cenný drahokam obalený hlínou, který najdeme v zemi. Musíme ji vyčistit, aby nám mohla poskytnout pocit štěstí. Andělé, naši rádci, působí jako čističi, snaží se naši mysl uchránit před vším negativním.

Andělé používají svou čistou bílou auru, aby od nás drželi temnotu. Temnota jsou špatné myšlenky, negativní dopady našich skutků a všechno, co by nám mohlo ublížit. Vědí, co je pro nás dobré, a přejí nám mnoho úspěchů. Pomáhají nám s našimi cíli, poskytují nám tolik potřebnou energii. Tu k nám vysílají také skrze své rady. Přečtěte si, co by vám chtěli říci dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Myslete více srdcem, pomůže vám najít tu správnou cestu. Poučte se ze všech chyb, které uděláte. Tím, že dokážete uznat své chyby, se jich propříště vyhnete. Také můžete poučit člověka, který možná udělá stejnou chybu jako vy, tudíž on nemusí trpět stejně.

Andělská rada: U každého problému, který řešíte, vyhledejte názor někoho staršího, ideálně rodiče. Pomůže vám vyhnout se stejným chybám, jaké udělali oni.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete chtít znát důvod, proč již nejste v kontaktu s někým, kdo pro vás je velmi důležitý. Nesnažte se tohoto člověka kontaktovat, pouze byste byli zklamaní. Mnohem lepší, ale také mnohem těžší je nechat tuto osobu odejít z vašeho života.

Andělská rada: Projevte lidem, kteří jsou pro vás důležití, trochu lásky, ale nesnažte se je přinutit trávit s vámi čas, pokud sami nebudou chtít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chystáte něco velkého, bohužel k uskutečnění vašeho plánu vám chybějí tolik potřebné finance. Raději si ale kupte něco malého, na co máte peníze, či šetřete, než abyste ublížili někomu jinému. Potřebujete-li peníze získat, nepožadujte je od známých, hlavně ne výměnou za protislužbu – tím by se zrušil dobrý skutek.

Andělská rada: Pokud se dostatečně zamyslíte, rychle najdete způsob, jak vydělat dostatek peněz. Stačí mít píli a chtít.

Rak (22. června – 22. července)

Plnění osobních cílů je důležité pouze pro ego, nikoli pro vaši mysl. Myslete na ostatní dříve, než jim ublížíte. Také je důležité, abyste byli seznámeni s potřebami ostatních lidí. Někdo není příliš komunikativní, ale přesto by si s vámi rád popovídal. Všem dopřejte to, co jim chybí.

Andělská rada: Setkejte se se všemi lidmi, které znáte, a nenápadně zjistěte, zda něco nepotřebují. Jistě se najde něco, čím někomu můžete udělat radost, což je mnohem lépe strávený čas než krmení nenasytného ega.

Plnění osobních cílů je důležité pouze pro ego, nikoli pro vaši mysl
Plnění osobních cílů je důležité pouze pro ego, nikoli pro vaši mysl | Zdroj: GoodIdeas / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Neinvestujte čas ani peníze do něčeho, co chcete. Promyslete si, zda danou věc skutečně potřebujete nebo jde jen o chvilkovou zábavu. Každou korunu, kterou takto ušetříte, si dejte stranou, a třeba příští rok si peníze přepočítejte. Rázem budete mít na něco opravdu potřebné.

Andělská rada: Lidé, kteří vám neustále říkají, že zbytečně rozhazujete peníze, nemusejí být závistivci. Mohou to s vámi myslet dobře. Udělejte jim proto radost svým vděkem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je na vás spolehnutí, dnes to proto všem dokažte. Můžete slíbit cokoli, co pro vás nebude nesplnitelné, a mile překvapíte všechny, kteří o vás kdy pochybovali. Držte se svých přátel a kolegů z práce, mohou vám pomoci s velkým úkolem v případě, že jim pomůžete s těmi jejich.

Andělská rada: Osobní potěšení půjde stranou a vám to vadit nebude. Budete-li se i přesto zdráhat něco udělat, představte si usměvavé tváře všech lidí, kterým jste kdy pomohli.

Váhy (23. září – 23. října)

Neschovávejte před ostatními své city. Cítíte-li k někomu lásku, vyjádřete ji. Cítíte-li hněv, vyříkejte si to s tím, kdo vám tento stav způsobil. Snažte se být mírní, když ostatním vysvětlujete, že i vy jste pouze člověk.

Andělská rada: Kultivujte své štěstí. Udělejte šťastnými ostatní a sami ucítíte, jak se štěstí uvnitř vás dere na zemský povrch.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměřte se na setkání s lidmi, kteří sdílejí vaše názory. Ať už vás spojilo cokoli, dobře si rozumíte a dokážete se společně pobavit. Pozvěte je k sobě domů a nabídněte jim pohoštění. Jakmile zjistí, že jste mnohem milejší než předpokládali, začnou více naslouchat vašim radám.

Andělská rada: Společné zapsání se do kurzu, který reprezentuje váš společný zájem, vám pomůže najít další věci, které vás budou spojovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S lidmi, na nichž vám záleží, není vždy pouze snadné pořízení. Dokážou vám pěkně zatopit, pokud zjistí, že jste lehce zmanipulovatelní. Je dobré být milosrdní, ale je dobré rozpoznat, kdy vás někdo využívá. Dáváte-li někomu neustále peníze, je to důkaz toho, že něco je v nepořádku.

Andělská rada: Pochopte své vlastní touhy a zjistěte, co vás učiní šťastnými. Možná zjistíte, že velké množství přátel to nikdy nebylo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vztazích lze nalézt nejen zábavu, ale také poučení. Nejen z chyb ostatních lidí, ale také z jejich moudrých slov. Vezměte si jako příklad svou rodinu. Každý člověk je jiný, ale dohromady jste silní, poněvadž každý z vás umí něco jiného.

Andělská rada: Můžete zlepšovat své znalosti, přestože si myslíte, že se již nic nemůžete naučit. Každý člověk, kterého potkáte, vás může přiučit něčemu novému, budete-li si to přát.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Věnujte se lásce. Není třeba ji zanedbávat bez ohledu na to, zda nyní máte partnera či nikoli. Pečujte o sebe i o osobu, ke které něco cítíte. Vaše odhodlání je obdivuhodné, ale je potřeba ho nasměrovat tím správným směrem.

Andělská rada: Odpočívejte. Vedete své úsilí do svého cíle, ale nedaří se vám kvůli psychické vyčerpanosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Některé vztahy jsou tak potrhané, že nejsou slepit zpět. Přesto vám zbývá mnoho vztahů, které se ještě dají zachránit. Nemějte strach zajít za těmito lidmi a pokusit se o usmíření. Nic horšího než odmítnutí vás nečeká, naopak budete překvapeni reakcemi mnohých.

Andělská rada: Nedělejte ze vztahů povinnost, ostatní lidé vás mají těšit stejně jako vy je. Buďte k nim upřímní, pokud se vám do něčeho nechce.

Zdroj článku:
  • Autorský text