Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, dejte si pozor na to, komu důvěřujete, Býci, máte vše, co potřebujete

Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, dejte si pozor na to, komu důvěřujete, Býci, máte vše, co potřebujete
Vše špatné, co se nám stane, je vlastně takové poučení od andělů. Přejí si, abychom něco pochopili. Nedaří-li se nám v práci, máme přijít na nový, lepší způsob, jakým ji vykonáváme. Neshodneme-li se v ničem s ostatními lidmi, měli bychom přehodnotit své názory. Seznam by mohl pokračovat donekonečna.

Někdy je tak těžké pochopit, jaké ponaučení si máme odnést. Andělé mají velmi omezené možnosti, jak nám poradit, co máme změnit, abychom se stali spokojenějšími. To ale neznamená, že se nesnaží. Neustále hledají nové způsoby, jak nám vnuknout své rady. Někdy je jejich přítomnost zjevnější, ale jindy před nimi cíleně zavíráme oči, protože nutnost změny je nevyhnutelná. Přečtěte si, jaká poselství k vám zasílají na čtvrtý den v tomto týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nenechte svůj strach, aby vám znemožňoval roztáhnout křídla a vyletět až k oblakům. Zkuste vše, co si zamanete – přinejhorším neuspějete a otevřou se vám nové možnosti, jak dosáhnout vytouženého úspěchu. Již budete vědět, že takto to nepůjde, a přijdete na novou, snazší cestu.

Andělská rada: Vnitřní hlas plný obav vás dokáže držet zpátky, jenže takto žádné změny k lepšímu nenastanou. Intuice může být skvělá, ale ne vždy byste ji měli poslechnout – může se jednat o váš vnitřní strach.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nedomnívejte se, že nemáte vše potřebné, abyste dosáhli svého dlouhodobého cíle. Finanční prostředky, které vám nyní schází, k vám přijdou v průběhu vaší cesty. Soustřeďte se na své činy, nikoli na konečný výsledek. Ten změnit nedokážete, kdežto svou momentální cestu ano.

Andělská rada: Zdají-li se vám překážky, které vám stojí v cestě, příliš velké, prohlédněte si je ještě jednou. Zjistíte, že neexistuje nic, co byste nemohli překonat. Musíte se pouze dívat tím správným úhlem pohledu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Poslouchejte lidi, které musíte respektovat. Autorita na vás možná není milá, ale předává vám cennou radu. Jakkoli nepříjemný pro vás celý rozhovor bude, vnímejte každé slovo, které vypustí z úst. Zeptejte se na vše, na co musíte, a ne neberte jako podmět k dalšímu rozhovoru. Ne znamená ne.

Andělská rada: Každé negativní slovo, které bude použito proti vám, berte jako zdravou kritiku, z níž byste se měli poučit. Nikdo neříká nic negativního jen tak, vždy k tomu má důvod.

Rak (22. června – 22. července)

Neslibujte nic, co nemůžete splnit. Lidé od vás budou očekávat příliš, a ne vše dokážete splnit. To není důvod k tomu, abyste slíbili, že něco uděláte. Vaše tendence dělat úkoly rychle vás může nepěkně zpomalit. Pokud něco neuděláte pořádně, nemůžete se divit, že vše musíte dělat odznova.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že zůstáváte na stejném místě. Pokroku si musíte všimnout, abyste ho mohli ocenit. Nehledejte pokrok ze dne na den, spíše hodnoťte své dlouhotrvající úsilí.

Neslibujte nic, co nemůžete splnit
Neslibujte nic, co nemůžete splnit | Zdroj: saiarlawka9@gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zábava se může lehce zvrtnout ve vlnu stresu. Nedovolte, aby vám vaše vlastní touha vše zlehčovat způsobila problémy. Mějte na paměti, že spousta lidí nebude brát váš návrh v potaz ani tehdy, kdyby nastolil světový mír. Svěřujte se s nápady jen lidem, kterým skutečně důvěřujete, a nebudete zklamáni.

Andělská rada: Nepožadujte od ostatních příliš mnoho. Vy sami víte nejlépe, jak být opět šťastní. Pravdou je, že ostatní lidi k tomu nepotřebujete. Zabavte se sami a jistě se i pobavíte, vymyslíte-li si vhodný program.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nehleďte příliš na názory jiných lidí. Nikdo nezná váš životní příběh tak dobře jako vy. Je jednoduché si o něčem udělat obrázek, když dotyčný nezná všechna fakta. Může se zdát, že vaše rodina vás nepodporuje a pouze vám podkopává nohy, ale není tomu tak.

Andělská rada: Neberte si k srdci všechna slova, která zaslechnete. Nikdo jiný nemůže pochopit vaši životní situaci – pouze vy sami máte právo soudit svá vlastní rozhodnutí.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy je nutné jednat podle toho, co si myslíte, že je nejlepší. Zajděte za někým, kdo má více životních zkušeností než vy, a zeptejte se ho na jeho názor. Můžete se dozvědět názor na něco, na co byste nikdy nepomysleli – a přitom je to pro vaši budoucnost tolik důležité.

Andělská rada: Nedaří-li se vám dlouhodobě splnit své cíle, může to být tím, že váš úhel pohledu je neúplný. Zaměřte se na názory, které slýcháváte dlouhodobě od různých lidí – mohou být pravdivé, nikoli závistivé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy dostanete to, co požadujete. Z tohoto důvodu byste neměli na ostatní lidi klást příliš vysoké nároky. Udělali byste na jejich místě to, co po nich žádáte? Pokud ne, vymyslete oboustranně výhodný kompromis. Sami uvidíte, jak vám lidé půjdou více na ruku.

Andělská rada: Ať už se chystáte na rande či chcete zefektivnit práci, mějte na paměti, že žádný člověk nepřemýšlí stejně jako vy a většina jich není tak důsledná. Buďte připraveni na případné zklamání.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všechno je tak černé, jak se vám zdá. Osoba, kterou milujete, chce pro vás to nejlepší, ale vy si myslíte, že je k vám až příliš přísná. Pozastavte se nad jejími slovy. Co vám zní jako sobecký zákaz, má své opodstatnění. Ne vše, co děláte, je pro vás dobré. Snažte se to více pochopit.

Andělská rada: Jednání s autoritou, jakou jsou například vaši rodiče, vám může být nepříjemné. Tato autorita vám ale nechce ublížit. Řekněte jí, že chápete její péči, a snažte se vzít si z rozhovoru ponaučení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stres vám může nepěkně zavařit. Děláte toho pro ostatní příliš a zdá se, že nikdo nedokáže ocenit vaši snahu. Deprese se u vás mohou objevit nejen při psychickém vyčerpání, ale také při tom fyzickém. Udělejte pro sebe něco a nemyslete si, že jste k ničemu. Nebýt vás, spousta lidí by nyní nebyla šťastná.

Andělská rada: Nyní se vám může zdát, že život je pouze pochmurný. Nemyslete na nic negativního. Naopak se ohlédněte do minulosti a připomeňte si, kolik veselých okamžiků jste zažili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Peníze nejsou vše. Pamatujte na to a nehněvejte se, když někdo utratí více vašich společných finančních zásob. Každý občas má dny, kdy utratí peníze za něco zcela nepotřebného. Vy nejste výjimka. Pokárejte člověka, který vám způsobil problémy, ale více ho netrestejte.

Andělská rada: Většina lidí se potrestá sama výčitkami svědomí, není proto třeba se zbytečně dlouho rozčilovat. Řekněte, co máte na mysli, ale pozor na hlubší význam vašich slov.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemyslete na to, jak to všechno dopadne, když máte zodpovědný úkol. Nestrachujte se, jinak toho můžete mnoho pokazit. Nejlepší myšlenka je, že neexistuje nic, co byste pokazit mohli. Poté vás neovládne nervozita a vy svůj úkol dokončíte tak svědomitě, jak jste původně plánovali.

Andělská rada: Možná je na vás vyvíjen velký tlak, lidé si myslí, že jste nadčlověk či robot. Jste-li v právu, ohraďte se, že toto nelze zvládnout.

Zdroj článku:
  • Autorský text