Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, pročistěte si hlavu procházkou, Raci, vymyslete nečekané překvapení

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, pročistěte si hlavu procházkou, Raci, vymyslete nečekané překvapení
Andělé nám pomáhají být sami sebou. Bytostí, která nemyslí pouze na sebe, nýbrž převážně na jiné lidi. Všichni máme tuto čistou povahu hluboko uvnitř své mysli. Proč ji tedy skrýváme? Neboť ostatní lidé by na nás hleděli jako na podivína, který si neváží sám sebe.

Pokud bychom se nyní všichni rozhodli, že budeme přát druhým jen to dobré, již bychom nebyli za podivína. Bohužel je to strach, co si o nás pomyslí ostatní, co nám brání měnit se k lepšímu. Zní to jako paradox, nicméně to je, alespoň prozatím, krutá realita. Andělé nás vedou k tomuto lepšímu, čistému způsobu žití neustále. Přečtěte si jejich rady. Máte dnes předurčeno pomáhat ostatním nebo se zaměřit na svou osobní pohodu, abyste mohli pomáhat později?

Beran (21. března – 19. dubna)

Neplýtvejte negativními slovy. V dobré společnosti nemají své místo. Místo toho se uchylte do soukromí a nechte pracovat svou fantazii o světě, který vám vyhovuje nejvíce. Odpočiňte si, dokud se vám znovu nevrátí pozitivní energie. Nechoďte mezi lidi, dokud nebudete plně připraveni.

Andělská rada: Svou bolest můžete přetvořit v něco smysluplného. Zkuste namalovat obraz, který bude odrážet vaše pocity, či někomu pomozte, abyste získali dobrou náladu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte úžasné vůdčí schopnosti a jste schopni dosáhnout čehokoli. Přesto je občas vhodné nechat se vést lidmi, kteří jsou vám blízcí. Tímto jim vyjádříte ochotu poslouchat. Můžete jim navrhnout, aby se nyní rozhodli oni, či si vyžádat jejich rady, které vezmete v potaz více než obvykle.

Andělská rada: Pokud nesouhlasíte s názory těchto lidí, můžete říci, co se vám na jejich nápadu nelíbí, a společně vytvořit kompromis. Lidé si vás budou hodně vážit, pokud zůstanete nakloněni realizaci jejich nápadů.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedávejte si žádné nereálné cíle. Může se zdát, že pro vás nic není nemožné, že zvládnete všechno. V důsledku toho můžete naslibovat spoustě lidí hory doly, ale nakonec zjistíte, že na to nemáte. Máte-li nutkání slibovat, dnes slibte pouze jednomu člověku jednu věc.

Andělská rada: Nechte pozitivní náladu, aby vás zcela pohltila. Šiřte ji mezi další lidi, zlepšete den, komu můžete. Zkuste vyřešit jejich problém, zůstaňte ale pouze u dobrých rad.

Rak (22. června – 22. července)

Vymyslete příjemné překvapení či nečekaný zvrat, který nerozhodí nikoho ve vašem okolí. Setkejte se s přáteli a zrealizujte, co vyplodil váš mozek. Něco nečekaného bude příjemná změna jinak zcela běžného přátelského setkání. Můžete například vymyslet komické číslo.

Andělská rada: Ujistěte se, že budete vidět. Volte takové oblečení, které naznačí, že se nebude jednat o klasické setkání. Žlutá barva je nejlepší na přilákání pozornosti všech.

Zrealizujte zajímavé překvapení pro své blízké
Zrealizujte zajímavé překvapení pro své blízké | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Projevte pár lidem svou náklonnost. Máte-li nové přátele, je to skvělé místo, kde začít. Dejte lidem vědět, že vám na nich záleží, přestože je neznáte tak dlouho nebo tak dobře. Také můžete zajít za sousedy a obdarovat je malým dárkem, například jim nabídnout své cukrovinky.

Andělská rada: Lidé, s nimiž si nejste tak blízcí, nevědí, že máte srdce na správném místě. Uspořádejte oslavu, která vás s nimi sblíží. Není třeba se opíjet, zaujmete je i jinými způsoby.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenuťte se být k ostatním milí. Místo toho hledejte důvody, proč byste se mile chovat chtěli. Existuje nespočet důvodů, proč byste to měli chtít, a je jen na vás, jaký si vyberete jako hlavní. Ačkoli rádi pracujete sami, ve volném čase máte rádi společnost. Zabavte se a zapojte do toho své přátele.

Andělská rada: Buďte trochu kreativní. Pozvěte všechny k sobě domů či na nějaké výjimečné místo a vymyslete zábavu, která všechny zabaví na dlouhé hodiny.

Váhy (23. září – 23. října)

Než cokoli vyslovíte, zamyslete se nad tím, zda je to skutečně tak moudré, jak se vám v dané chvíli jeví. Ne vždy ostatním pomůže to, co jim řeknete, zejména pokud se na své sdělení dostatečně nesoustředíte. Budete-li selektovat své rady, lidé budou mít větší tendenci se jimi řídit.

Andělská rada: Je dobré toužit ostatním radit, nicméně ještě důležitější je zajistit jejich spokojenost a štěstí. Nebojte se občasných komplimentů, vaši blízcí si je rádi poslechnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svá tajemství si střežíte dobře, ale někdy ostatním lidem pomůže, když ho trochu poodhalíte, zejména pokud se přímo či nepřímo týkají i jich. Je čas odhodit ego stranou a svěřit se s něčím, na co nejste hrdí. Popřemýšlejte, jaké informace by mohly vyřešit problémy ostatních lidí.

Andělská rada: Jste velmi zodpovědní, ale pouze v některých ohledech. Potřebujete-li za někým odjet, nebojte se nechat své známé, aby se o sebe postarali. Již nejsou malí, zvládnou to.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všichni lidé zapadají do vašeho současného vzorce chování či životního stylu, obzvláště pokud jste v posledních týdnech provedli nějaké větší změny. Pokud nerespektují vaše rozhodnutí, je čas dát jim sbohem a uvolnit místo pro někoho jiného. Jak pro dotyčného, tak pro vás to bude lepší než dusit se v toxickém vztahu.

Andělská rada: Najděte si vhodné lidi. Buď ty, kteří budou sdílet vaše názory, nebo ty, kteří je budou respektovat a hledají někoho, kdo udělá totéž. Žijete jen jednou, proto si život užijte, nepřežívejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nápadů máte požehnaně, jenže než přijdete domů a zaznamenáte si je, jsou už dávno nenávratně pryč. Proto si nahrávejte své náměty nebo u sebe noste něco na psaní a papír. Přineste ostatním radost a usnadněte jim životy tím, že své nápady začnete co nejdříve realizovat.

Andělská rada: Ne vždy máte dostatek času. Založte si někam svou poznámku a vraťte se k ní, až se na ni budete moci plně soustředit. Dokážete velké věci, pokud své myšlenky zhmotníte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevymlouvejte se na přílišné množství práce, abyste se zbavili někoho, koho nemáte příliš v oblibě. Je dobré mile sdělit, že na něj nemáte náladu, a proto jste se rozhodli dělat něco jiného než trávit s ním čas. Při správné formulaci to nebude neslušné, navíc dotyčný ocení vaši upřímnost.

Andělská rada: Jste-li upřímní, netopíte se ve vlastních lžích a nemusíte se obávat, zda dotyčný na vaši lež přijde, ať už ji považujete za jakkoli nevinnou. Mysl bez obav dokáže vymyslet dobré nápady, které vám pomohou zažít úspěch.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud máte pocit, že z vás ostatní lidé pouze vysávají pozitivní energii, běžte se projít, jen tak. Můžete si naplánovat trasu nebo jít, kam vás nohy zavedou, poté navštívit přírodu či jiné místo, které vás uklidňuje, a následně se vrátit domů. Změna prostředí vám prospěje.

Andělská rada: Trávení času někde, kde to neznáte, ale kde je bezpečno, vám pomůže utřídit své myšlenky. To vám dodá schopnost pochopit, proč se k vám ostatní nezachovali nejlépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text