Výklad tarotových karet na tento víkend

Výklad tarotových karet na tento víkend
Je tu nový víkend a s ním i pravidelný výklad tarotových karet! Býci zažijí pocity štěstí a spokojenosti, Blížencům se do života vrátí osoba z dávné minulosti a plaché Ryby se konečně naučí říkat rozhodné "ne"!

Beran (21.3. – 20.4.)

Raději se pořádně zamyslete, zda odvádíte opravdu dobrou práci. Projekty, na kterých právě pracujete, mají nějaké nedostatky, proto je raději neodevzdávejte, měli byste z toho akorát tak ostudu a případné problémy. Sedmička mečů doporučuje dané projekty případně odložit, promyslet následující postup a teprve poté je odevzdat.

Býk (21.4. – 20.5)

Tento víkend budete spokojení a šťastní. Díky kartě Král pentaklů navíc budete mít pocit, že chcete svoje nadšení sdílet s ostatními. Je tedy ten nejlepší čas k tomu, abyste uspořádali menší oslavu či večeři pro vaše nejbližší. Nezapomínejte také hodně odpočívat a věnovat se sami sobě.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Šest pohárů vám do vašeho života navrátí někoho, koho jste již dlouhou dobu neviděli. Krátký rozhovor přeroste v další setkávání. Může se jednat o přátele z dětství, ale i o bývalou lásku. Pokud jste oba dva single, zauvažujte, zda se nevrátit k původnímu vztahu. Každopádně tento člověk významně ovlivní vaši budoucnost.

Blížencům se vrátí do života osoba z dávné minulosti
Blížencům se vrátí do života osoba z dávné minulosti | Zdroj: Look Studio / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Císařovna přináší do vašeho života mír a urovnání všech sporů s vašimi nejbližšími. Hodně cílí zejména na ženy, takže pokud máte nějaké neshody se svojí maminkou, dcerou, babičkou nebo kolegyní, je ten nejlepší čas k tomu, vše v klidu vyřešit.

Lev (24.7. – 23.8.)

Hledáte lásku? Už nemusíte, jelikož Rytíř pohárů vám jednu přímo tento víkend přiveze. Nečekejte však doma a vyrazte si do společnosti, jedině tam můžete někoho poznat. Nebojte se jít se svým srdcem na dlani, buďte otevření, a hlavně sami sebou.

Panna (24.8. – 23.9.)

Zbavte se všech starých věcí, které vás doma obklopují a přinášejí vám jen vzpomínky na něco, na co ani vzpomínat již nechcete. Tento víkend všechny staré a nepotřebné věci zabalte do pytle a vyhoďte. Karta Sedm pentaků slibuje, že se budete cítit výrazně lépe, a navíc si u úklidu pročistíte hlavu a zvládnete tak vyřešit všechny konflikty.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Stojíte na pomyslné křižovatce. Tento víkend budete muset vyřešit problém, který vyžaduje, abyste se opravdu dobře rozhodli. Neunáhlujte se a v klidu zvažte všechna pro a proti. Poslední soud vám pomůže se správným rozhodnutím.

Štír (24.10. – 22.11.)

Hádky a spory visí doslova ve vzduchu. Pět mečů vám doporučuje, abyste se nepouštěli do žádných konfliktů v práci, ani doma, nedopadlo by to vůbec dobře. Raději odejděte nebo vše odložte na příští týden. I z malé jízlivé poznámky by se mohla stát velká hádka.

Hádky a spory vysí ve vzduchu
Hádky a spory visí ve vzduchu | Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Král mečů vás nabádá ke kompromisům. Buďte opatrní, jelikož v práci se toho na vás valí hodně a kolegové si vše budou chtít udělat po svém. Promluvte si o tom a vymyslete společné řešení. Pokud si budete trvat na svém, nedopadne to dobře.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

V oblasti lásky a vztahů vás karta Měsíce nechá ještě tento víkend v napjaté a nejisté situaci. Osoba, která se vám líbí, vám totiž neřekla ještě úplně vše. Nebojte se, až budete připravení, vše se v pravý čas dozvíte.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vaše cíle jsou již na dosah! Karta Deseti holí vám dopomůže k tomu, abyste tento víkend pořádně zabrali a vše dotáhli do konce. Pak už vás čeká jen zasloužený odpočinek, klid a úspěch. I nadále však rozvíjejte svůj um a tvořivost!

Ryby (21.2. – 20.3.)

Naučte se říkat "ne", ve chvílích, kdy to tak opravdu cítíte. Možná se kvůli tomu dostanete do nějakého mírnějšího konfliktu s blízkými osobami, ale rozhodně se do ničeho nenechávejte tlačit. Pět holí vám pomůže vytyčit si jasné hranice, za které již nechcete v žádném případě vstoupit a ostatní to budou respektovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text