3 znamení zvěrokruhu, pro které si únor připravil nejvíce štěstí

3 znamení zvěrokruhu, pro které si únor připravil nejvíce štěstí
Štěstí je sice pomíjivé, ale přesto si ho každý z nás přeje. Někdy ho máme více, jindy zase méně. Která tři znamení se mohou v únoru těšit na největší nálož štěstí? 

Být šťastný je snad ta nejkrásnější věc na světě. Když se cítíte šťastní, s největší pravděpodobností máte aktuálně vše, co je pro vás v životě nejdůležitější. Která znamení budou v únoru ta nejšťastnější? A jak můžete toto své štěstí podpořit a využít? Podívejte se, zda budete v únoru patřit mezi velmi šťastná znamení

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V únoru na vás čekají velmi pozitivní změny v mezilidských vztazích a výrazně se tím zlepší také vaše psychika. Již nějakou dobu bojuje se svou minulostí, která nepříjemně ovlivňuje vaši přítomnost, jednání a také rozhodování. V minulosti jste se připoutali k osobě, na které vám velmi záleželo. Bohužel vztah s tímto člověkem dopadl velmi špatně. Dlouhou dobu jste se snažili tuto událost zpracovat, ale stále se vám to příliš nedařilo. V únoru se na vás ale konečně usměje štěstí. Dopřejete si dostatek času a pořádně si urovnáte své myšlenky a emoce. Odvedete velký kus práce. 

Kolo štěstí se nakloní na vaši stranu a vy dokážete této osobě vnitřně odpustit. Kontakt s ní sice nejspíš neobnovíte, ale smíříte se s tím, co se stalo, a dokážete se posunout dál. Najdete vnitřní klid a rovnováhu a začnete jednat tak, abyste byli opravdu šťastní. 

Nové dveře se vám otevřou především ve vztazích. Dokonce můžete potkat člověka, se kterým vám bude velmi dobře. Nyní už jste uzdravení a nemusíte se bát vrhnout se do nového vztahu. Postavte ho na pevných základech a nenechejte minulost, aby vám ničila vaše štěstí. 

Na Berany čeká štěstí skoro ve všech oblastech života. Zdroj: Africa Studio/ Shutterstock

Váha (23. 9.  23. 10.)  

Tento měsíc pro vás bude plný váhání a rozhodování. V poslední době se cítíte velmi dobře sami. Nehledáte lásku a užíváte si svobodný život. Toto vaše aktuální nastavení ale rozhodí člověk, kterého v únoru potkáte. Bude se jednat o velmi romantického člověka, který vás okouzlí a probudí ve vás pocity, které již delší dobu dřímaly. 

Nedokážete se ale do této lásky vrhnout naplno. Bojíte se, že přijdete o svobodu, na které jste tak dlouho pracovali. Myslíte si, že se musíte rozhodnout mezi láskou a sebou samým. Tak to ale nebude. Tato osoba vám dokáže dát nejen bezmeznou lásku a nádherné romantické chvíle, ale zároveň bude ochotná respektovat vaše potřeby a dopřát vám dostatek času pro sebe. 

Nebojte se ztráty a riskněte to. Vrhněte se do tohoto vztahu po hlavě. Nezapomínejte ale na komunikaci a vyjadřování svých pocitů. Na místě budou také kompromisy. Nedopusťte, aby váš nový partner/partnerka jen dával a nic nedostával. Mohli byste se tak připravit o skvělého člověka, který může být vaším životním parťákem. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

V únoru si budete připadat jako naprostá hvězda, budete přímo zářit. Skvěle se vám bude dařit mimo jiné také v práci. Podaří se vám splnit i náročné úkoly, díky kterým se dostanete k vyšším finančním odměnám. Využijte toho a splňte si některá ze svých hmotných přání, která již nějakou dobu odkládáte. 

Díky nalezené vnitřní síle budete mít chuť změnit některé věci ve svém životě. Pustíte se do těchto změn po hlavě a bez váhání. Dobře si však své kroky promyslete a naplánujte. Připravte se na všechny možné varianty a pusťte se směle na cestu. Na této cestě budete v častém kontaktu s lidmi a je velmi důležité, abyste se vždy vyjadřovali jasně a upřímně. 

Díky kvalitní komunikaci a přípravě se dočkáte velkého úspěchu, který pozitivně ovlivní vývoj vašeho života a přinese vám velký úspěch. Neusínejte ale na vavřínech. Štěstí je totiž pomíjivé a abyste si své zisky udrželi, musíte pro to udělat maximum. Vytrvejte a pojistěte si své štěstí.

Zdroj článku:
  • Autorský text