3 znamení, kterým měsíc březen přinese nejvíce štěstí: Blíženci vystoupí ze stereotypu, Vodnáře čeká vášnivý měsíc.

3 znamení, kterým měsíc březen přinese nejvíce štěstí: Blíženci vystoupí ze stereotypu, Vodnáře čeká vášnivý měsíc.
Březen je měsícem přechodu a obnovy, což může mnohé znamení velmi ovlivnit. Především pro Blížence, Kozorohy a Vodnáře bude toto období plné štěstí a radosti.

Příchod jara je krásné období, které v mnohých z nás vyvolává radost a očekávání z nové energie, která s tímto časem přichází. Dny se začínají prodlužovat a příroda se začíná probouzet k životu a to dodává mnohým lidem novou motivaci k dosažení jejich cílů a snů. Březen je z hlediska astrologie velmi zajímavý, neboť šťastné hvězdy v tomto měsíci svítí pro tři konkrétní znamení. Jestli patříte mezi ně, můžete se těšit na období plné radosti, skvělých příležitostí, lásky a pozitivních změn. Přečtěte si, co pro vás hvězdy přichystaly a na co se můžete těšit.

Blíženci (21. května - 20. června)

Na březen se blíženci mohou opravdu těšit, toto období jim přinese samé dobré zprávy, je možné, že přijde něco, na co už dlouho čekáte. Žádost o ruku, nový přírůstek do rodiny? Co si opravdu v hloubi duše přejete? Planety jsou připraveny vám tento měsíc dát přesně to, oč žádáte a tak se v klidu zamyslete, co je tím vaším nejniternějším přáním a jděte mu vstříc. Planeta Jupiter, která je planetou štěstí vám bude pomáhat ve vašem partnerském životě a vy konečně vystoupíte ze stereotypu, ve kterém se již tak dlouho nacházíte. Pokud jste ve vztahu,  je možné že partner přijde s nějakým překvapením nebo něčím neobvyklým, co se vám na první pohled nemusí zdát, snažte se v sobě probudit spontánnost a jít do toho po hlavě, vyplatí se to. Pokud ve vztahu nejste, vůbec to nevadí i na vás Jupiter nezapomíná a zažijete dobrodružství, které vás přiblíží k vašemu novému partnerskému objevu. Jen mějte oči pořádně otevřené, ať náhodou svého osudového partnera nepřehlédnete. V oblasti kariéry na vás čekají nové příležitosti, které sice nepřinesou postup, avšak rozšíří vaše pole působnosti a třeba i zajistí lepší finanční ohodnocení.

Kozoroh ( 22. prosince - 19. ledna)

Březen pro kozoroha značí období, kdy by se měl zaměřit především sám na sebe, aby maximalizoval štěstí, které mu jeho planety dopřávají. Vaše vládnoucí planeta Saturn vám přináší hromadu sebevědomí a odhodlání, které jsou nyní klíčové k tomu, abyste dosáhl toho, co chcete. Je pravda, že abyste dosáhl svých cílů, budete teď muset zabrat a pořádně si máknout, vidina zdárného výsledku je však více než jasná. Kariérně bude tento měsíc spojen s určitými překážky, které však hravě, díky své vytrvalosti a schopnosti zvládat tlak, zvládnete. Březen je pro vás ideálním obdobím k investicím, které vám mohou přinést značný zisk, vše však důkladně rozplánujte. V rámci rodinného života vás čekají příjemné chvíle strávené s rodinou, protože po odvedeném výkonu, který tento měsíc budete mít za sebou, je potřeba si také pořádně odpočinout. Skvělou volbou bude relax na horách nebo návštěva aqua parku.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři získají možnost v březnu ukázat, co v nich dříme. Svou originalitu a schopnost zaujmout využijete především v partnerské sféře, kde vás díky tomu čeká velmi romantický a vášnivý měsíc. Jděte tomu naproti a připravte pro svou polovičku neočekávané rande, bohatě se vám za to odmění. Pokud jste sami, vyrazte do společnosti. V březnu bude vaše aura zářit a opačné pohlaví to nenechá klidnými. Uran, vaše spřízněná planeta vás tento měsíc podporuje v nekonvenčních rozhodnutí, tudíž je nyní ideální čas pro experimentování v jakékoliv oblasti. V práci vás čekají vyhlídky postupu a lepšího finančního ohodnocení. Je však potřeba nebát se a sdílet vaše originální nápady. Můžete si být jisti, že vaše vedení zaujmou a vy tak konečně vystoupíte z davu.

Zdroje článku: