3 nejpopulárnější znamení zvěrokruhu. Čím jsou tak oblíbená?

3 nejpopulárnější znamení zvěrokruhu. Čím jsou tak oblíbená?
Stejně jako se ve společnosti objevují znamení, která jsou všeobecně nenáviděná, najde se také pár těch, která má většina lidí v oblibě. Jak to dělají? A patříte mezi ně i vy nebo vaši přátelé? To už se přesvědčte sami!

Střelec

Se Střelci je prostě zábava. Jsou přátelští, odvázaní a život berou jako jedno velké dobrodružství. No, kdo by nechtěl mít takového kamaráda? Jejich nadšení pro život a touha po vytváření vzrušujících zážitků je přímo nakažlivá a všechny tím k sobě přitahují. Navíc jsou otevření, upřímní a mají skvělý smysl pro humor. Vytříbené historky Střelců a zvlášť jejich vtipné podání každého okamžitě rozesmějí. Také v sobě mají přirozené charisma, díky kterému si každého získají pouhým pohledem. Není tedy divu, že patří mezi ta nejoblíbenější znamení. Mají to prostě v sobě.

Všichni by je tedy nejraději následovali, kamkoliv se vydají, ale Střelci se na nikoho nechtějí vázat. Právě svou nezávislostí a přelétavostí ale mohou často ztrácet i ty, ke kterým kdysi mívali hodně blízko.

Ryby

Ryby jsou od přírody vnímavé, empatické a srdečné. Umí naslouchat a vžít se do vaší situace, a právě proto si je každý dokáže hned oblíbit. Narozdíl od Střelců, nejsou sice baviči zvěrokruhu, ale zase se pro druhé rády obětují a snaží se jim pomoci, jakkoliv jen mohou. Většinou jsou také neobvykle kreativní a pomáhají druhým vidět svět jako zdroj inspirace.

Umí vycházet téměř s každým právě proto, že mají dobře vyvinutou intuici a jsou téměř telepaticky empatické.

Na druhou stranu, potřebují také nějaký čas jen samy na sebe a své emoce, protože jsou někdy až přehnaně citlivé. Když se s vámi ale rozhodnou trávit čas, budete se s nimi vždy cítit respektováni a vyslyšeni. Navíc umí pokaždé přijít s nějakou dobrou radou nebo alespoň utěšením.

Váhy

Harmonické a spravedlivé Váhy jsou oblíbené hlavně tím, že se druhým umí přizpůsobit a většinou si rozumí s každým, koho potkají. Záleží jim na tom, co si o nich druzí myslí, a proto se na ně snaží zapůsobit. Jsou společenské a rády se účastní jakýchkoli akcí, i když zrovna mají na práci důležitější věci. Vynikají ve vtipných a uvolněných konverzacích a umí navodit poklidnou atmosféru, ať už si zrovna prochází čímkoliv. U nich nikdy nejde o život, což na nich druzí obdivují, a rádi s nimi proto tráví čas.

Svou popularitu ale berou hodně vážně. Chtějí mít hodně přátel a dostávat každý týden pozvánky na několik večírků a oslav. Když jim tedy někdo dává najevo, že je nemá rád, doslova je to ničí. Dokáže jim to totiž vrtat hlavou dlouhou dobu a nutí je to pochybovat o každém svém pohybu. Naštěstí se jim to tak často nestává, protože většině lidí připadají sympatické a milé. A ti zbylí se často ani neodhodlají k nějaké urážce.

Zdroje článku: