Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny, neutíkejte od svých problémů, Lvy čekají dobré zprávy

Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny, neutíkejte od svých problémů, Lvy čekají dobré zprávy
Co nám asi tak přinese zajímavého nadcházející víkend? Radost či smutek? Pohodu či problémy? Pojďme společně poodhalit budoucnost pomocí tarotových karet.

Beran (21.3. – 20.4.)

Změna je tu, a tak ji využijte naplno! Král holí bude stát při vás, a navíc vás obdaří darem komunikace a vtipností. Jakýkoli problém vyřešíte hravě a ve všem se vám bude dařit. Tento stav bude trvat i v následujících dnech, proto byste je měly využít k něčemu tvořivému nebo k začátku nového projektu.

Býk (21.4. – 20.5)

O víkendu potkáte osobu, která ovlivní váš život v pozitivním smyslu. Budete mít velké štěstí, tato osoba je velmi upřímná a dokáže vám pomoci v obtížné situaci, můžete se na ni spolehnout. Navažte osobnější a přátelský vztah, uvidíte, že to bude pouto na celý život. Páže holí vám také radí, že byste si v tyto dny měli dát dohromady finanční záležitosti.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste se věnovali sami sobě, karta Poustevníka vás k tomu přímo vybízí. Napište si, co máte rádi a co byste chtěli v daný den dělat. A pak už jen stačí jet podle seznamu. Nelitujte tohoto času, odpočinek si rozhodně zasloužíte. Navíc vám karty stejně doporučují, abyste se do ničeho nepouštěli.

Rak (22.6. – 23.7.)

Určitě znáte české přísloví "Nečiň to, co nechceš, aby ostatní činili tobě." O víkendu vás totiž dožene vaše vlastní chování. Jak jste se minulé dny chovali ke svým blízkým a známým, tak se teď budou oni chovat k vám a popravdě zaslouženě. Karta Spravedlnosti nad vámi bude mít velkou moc, a tak ve svém vlastním zájmu doufejte, že jste byli dobří a po zásluze budete odměněni. 

Lev (24.7. – 23.8.)

Páže pohárů vám přinese samé dobré zprávy, a tak vás čekají dny plné štěstí a pohody. Někdo ve vašem okolí vám v pravý čas podá pomocnou ruku, využijte ji. Blíží se k vám také nová láska a příležitosti, které obohatí váš život. Sobotní podvečer je také skvělou příležitostí k tomu, abyste si vyrazili do společnosti se svými přáteli.

Na lvy čekají dobré zprávy, které jim rozzáří nadcházející dny, Zdroj: Branislav Nenin/ Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Neutíkejte od svých problémů a snažte se je rovnou řešit, stůjte si za svou pravdou a nenechávejte se ovlivnit cizími názory. Sedm holí vám radí, abyste neodkládali překážky. I ty se ve vašem životě přirozeně objevují a mají proto nějaký význam. Pokud máte pocit, že vám někdo hází klacky pod nohy, buďte v klidu, jenom vám závidí.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Konečně máte čas na to, dokončit všechny vaše osobní plány, a to zejména díky vašim životním zkušenostem, díky kterým vám vše jde krásně od ruky.  Karta Světa s sebou přináší úspěch a ten zejména ocení vaši nejbližší. Vychutnejte si tedy svůj úspěch, a pak si konečně také na chvilku odpočiňte. Však si to také po té námaze náležitě zasloužíte!

Štír (24.10. – 22.11.)

Všechna rozhodnutí, která jste poslední dny učinili, byla správná. Ujasněte si, co od života chcete a co ve vás vyvolává nepříjemné pocity a tomu se pak věnujte nebo naopak vyhýbejte. Dvě hole s sebou přinášejí i nepříjemné pocity, tíseň a nejistotu, i to je ovšem zcela přirozené, a tak se tomu nebraňte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Kolo štěstí je přirozeným koloběhem života. Období, které teď pro vás bylo obtížné, je u konce a nyní se můžete těšit na dny plné úlevy a odpočinku. Změny, které teď u vás nastávají jsou velmi pozitivní a zjistíte, že teď máte před sebou spoustu nových možností. Buďte všemu otevření a přijímejte vše s respektem a pokorou.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pokud se o víkendu rozhodnete aktivně změnit svůj život, karta Hvězdy vám bude příznivě nakloněna. Vše dobré, co uděláte, bude mít dlouhodobý pozitivní účinek na váš další život. Navíc budete mít dostatek energie a síly i na uskutečnění těch nejtajnějších snů. Pusťte se do jejich realizace, ničeho se nebojte, karty vám fandí.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Toužíte po lásce? Tak v tom případě rozhodně neodmítejte žádné pozvání do společnosti, kde můžete najít člověka, který dá vašemu životu nový směr. Pokud partnera máte a trápí vás nějaké problémy, neváhejte se mu svěřit. A pokud ohledně toho máte nějaké špatné pocity, svěřte se svým nejbližším přátelům, určitě vám dají nějakou moudrou radu, stejně tak jako karta Rytíře pohárů.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Nezáleží na tom, co se odehrávalo v minulých dnech. Nyní řešte pouze to, co je teď a tady. Vše, do čeho o víkendu vložíte svou energii, bude úspěšné, dopomůže vám k tomu i karta Šesti holí. Je také nejlepší čas k tomu, abyste urovnaly všechny spory a rodinné křivdy. Nad vším si budete udržovat zdravý odstup a vůči všemu budete jednat nezaujatě. Možná vás rodina díky tomu pasuje do role soudce. Věřte ale, že vaše rozhodnutí bude spravedlivé a moudré.

Zdroj článku:
  • Autorský text