Velký sourozenecký horoskop na celý rok 2023. Bude Váš sourozenec Vaším nejlepším přítelem?

Velký sourozenecký horoskop na celý rok 2023. Bude Váš sourozenec Vaším nejlepším přítelem?
Rodinu si člověk nevybírá. Někdo ale má to štěstí a ve svých sourozencích má také nejlepší přátele. Jaké vztahy budete mít se svými sourozenci právě Vy? Někdo má to štěstí a ve svých sourozencích má nejlepší přátele již od útlého dětství, někdo si ke svým sourozencům hledal cestu dlouhé roky a jiný se se sourozenci vůbec nestýká.

Ať už máte vztahy jakékoli, kdykoli se mohou změnit. A pokud si chcete dobré vztahy uchovat nebo opravit ty pošramocené, musíte na tom aktivně pracovat. Jak se Vám v nadcházejícím roce 2023 bude v těchto vztazích dařit? Čeká na Vás mnoho krásných společných zážitků, nebo se naopak z příliš velké přízně radovat nebudete? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Vaše sourozenecké vztahy jsou již nějakou dobu poněkud pošramocené a nejinak tomu bude také na začátku roku 2023. Jste již zvyklí netrávit se svými sourozenci příliš vztahu a doposud Vám to ani moc nechybělo. To se ale brzo změní a Vy si uvědomíte, že chcete se sourozenci opět obnovit vztahy. Cesta to možná nebude jednoduchá, ale pokud vytrváte a budete se snažit, společnou cestu si k sobě opět najdete. Nejvýznamnější Vaší zbraní bude vytrvalost a trpělivost. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Pokud se Vám se sourozenci doposud nepodařilo navázat příliš kladný a pevný vztah, v roce 2023 Vám svitne naděje na zlepšení. Vaši sourozenci projeví zájem o Vaši osobu a Vás to velmi potěší. Možná dokonce naplánujete společnou dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend. Díky němu se ve Vás všech probudí krásné vzpomínky z dětství a obnoví Vaše vzájemné sourozenecké vztahy. Čekají na Vás krásné společné chvíle. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

V nadcházejícím roce pro Vás bude Váš sourozenec zároveň nejlepším přítelem. Zavládne mezi Vámi velmi silný pocit sounáležitosti a důvěry. Váš vztah bude krásný a budete jeden druhému oporou. Možná se dokonce jeden z Vás ocitne v náročné situaci a ten druhý mu ochotně pomůže. To Váš vztah jen prohloubí a oba si uvědomíte, co jeden pro druhého znamenáte. Najdete ve svém sourozenci opravdový poklad.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Se svým sourozencem budete mít v roce 2023 velmi kladný a silný vztah. S největší pravděpodobností Váš vztah utuží určitá situace v rodině, která nebude pro nikoho jednoduchá. Společnými silami se Vám ale problém podaří vyřešit a Vaše vztahy to jen posílí. Díky tomu spolu budete trávit mnohem více času a budete pracovat na pozitivních společných zážitcích, které Vám budou velmi příjemné. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Své sourozence budete tento rok poněkud zanedbávat. A to je opravdu škoda, protože Vaše již tak dost ochladlé vztahy by se mohly ještě zhoršit. Dejte si pozor především na zbytečné hádky, které na Vás čekají. Problémem by mohla být například otázka dědictví. Zaměřte se proto na komunikaci a včasné a upřímné řešení problémů. Vaše sourozenecká situace sice nevypadá příliš růžově, ale pokud se budete snažit, můžete případné škody alespoň minimalizovat. 

sourozenci
Zdroj: Cookie Studio / shutterstock | sourozenci

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V roce 2023 se jen utvrdíte v tom, jak moc jsou pro Vás Vaši sourozenci důležití. Budete nejlepšími přáteli a budete si užívat nejen důvěrné chvíle sounáležitosti, ale také mnoho radostných a veselých společně trávených chvil. Přemýšlet budete také o společné dovolené. A je to opravdu skvělý nápad, protože tato dovolená může Vaše vztahy ještě vylepšit. Společné zážitky a vzpomínky jsou velmi důležitým stavebním kamenem spokojeného sourozeneckého vztahu. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V rodinném, a především v sourozeneckém životě na Vás čekají v tomto roce velmi nečekané a výrazné změny. Blíží se k Vám nepříliš příjemná událost, která může Váš vztah se sourozenci dost nepříjemně ovlivnit. Soustřeďte se především na komunikaci a naučte se dělat kompromisy. Nesnažte se nad svými sourozenci vyhrát. Naslouchejte jim a snažte se být dobrým parťákem, kterému mohou naprosto důvěřovat. Vyhnete se tak velkým nepříjemnostem a smutku. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Vaše sourozenecké vztahy mohou být v roce 2023 poněkud zasaženy, a to především ze strany matky. Všichni samozřejmě stojíte o její pozornost, lásku a péči. Může se Vám ale zdát, že jednoho ze svých dětí upřednostňuje a Vy to nejste. Zahoďte své uražené dítě a raději si promluvte přímo s maminkou. To, že si s některým Vaším sourozencem rozumí více než s Vámi, ještě neznamená, že Vás miluje méně. Svým sourozencům tak můžete křivdit a zbytečně si pošramotit vztahy. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Možná jste měli delší dobu pocit, že Váš sourozenec k Vám chová poměrně chladné city. Vzdaloval se Vám a nemohli jste dlouho najít společnou řeč. Budete mít pocit, že jeho city k Vám nejsou příliš vřelé. To se ale tento rok změní. Dozvíte se zprávu, která Vás velmi mile překvapí. Váš sourozenec se Vás zastane v krizové situaci a Vám dojde, že mu na Vás opravdu záleží. Chopte se této příležitosti a zlepšete Vaše vztahy. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Se svým sourozencem máte krásné vztahy a stejně tomu bude i v roce 2023. Budete mít mezi sebou krásný vztah plný důvěry. Občas si ale na svého sourozence budete zapomínat udělat dostatek času a to je velká škoda. Svému sourozenci tím můžete dokonce i ublížit, a to byste opravdu nechtěli. Vzpomeňte si na něj častěji. Pozvěte ho občas na kávu, procházku nebo společný večer u skleničky vína nebo piva. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Na své sourozence občas zapomínáte. A stejně tak tomu bude i v roce 2023. Alespoň v první polovině roku. Potom Vás ale potká událost, která Vám připomene, že rodina je v životě velmi důležitá. Budete vzpomínat na společně prožité chvíle a začnete se snažit Vaše sourozenecké vztahy obnovit. A zajisté se Vám to také podaří. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Rok 2023 pro Vás bude poměrně náročný. Velkou oporou Vám ale budou právě Vaši sourozenci. Pomohou Vám nejvíce, jak bude v jejich silách. Vy si toho budete velmi vážit. Dejte si ale pozor, abyste nezapomněli říct, jak moc jsou pro Vás důležití a jak si jich vážíte. Nezapomeňte tady být také Vy pro ně. 

Zdroj článku:
  • autorský text