Velký horoskop lásky druhé poloviny roku: Pro Střelce přišel čas na dobrodružství, Ryby se budou muset přenést přes své neřesti

Velký horoskop lásky druhé poloviny roku: Pro Střelce přišel čas na dobrodružství, Ryby se budou muset přenést přes své neřesti
První polovina tohoto roku lásce moc nepřála. Možná jste si všimli, že se ve Vašem okolí rozpadlo větší množství párů, nebo jsou uzavřeni v kruhu nespokojenosti. Druhá část roku všechno obrátí vzhůru nohama! Bude to velmi převratné období, které nás donutí přehodnotit svá očekávání a konfrontovat se se vztahovými problémy.

Jak to bude mít které znamení s láskou? Ne každému z nás se může poštěstit a zažít lásku jako trám. Někteří si budou ještě muset počkat, ale na jiné již čeká za rohem!

 

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani jsou jedni z těch šťastných, kterým se v lásce bude opravdu dařit. Vytvoří spojení na všech úrovních a zažijí neobvykle silné pocity sounáležitosti. V trvalejších vztazích bude vhodná doba na plánování společné budoucnosti. Je opravdu důležité připomenout si, kam jako pár směřujete. 

Býk (21.4.-21.5.)

Býci si na štěstí budou muset počkat až do zimy. Konec léta a podzim jim zatím ještě přát nebude. Tato složitá doba ale ve finále přinese své ovoce, protože se konfrontujete s tím, co od vztahu opravdu chcete a očekáváte. Pravděpodobně se Vám mírně změní priority a Vaše vztahy pak budou pevnějšími a trvalejšími.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Vy máte před sebou opravdu složité volby! Budete se potýkat s velkým pokušením. Budete mít mnoho možností a bude jen na Vás, pro koho se rozhodnete. Můžete se ale taky velmi snadno spálit. Doporučujeme se držet spíš stálejších vztahů, než se hnát za dobrodružstvím.

Rak (22.6.-22.7)

Římský filozof Seneca řekl: “Odmítáme ty, co nás milují, a milujeme ty, co nás odmítají.” A přesně s tím se budete potýkat v nastávajícím půlroce. Bude to těžké, musíte si porovnat své priority. Zároveň byste se neměli bránit konfrontaci se svými niterními traumaty a přijít na kloub tomu, za čím se to stále ženete. Posune Vás to kupředu. 

Ujasnite si své prioriti a zjistite kam se stále ženete
Ujasníte si své priority a zjistíte, kam se stále ženete | Zdroj: voronaman / Shutterstock

Lev (23.7.-22.8.)

Ve zbytku roku budou mít Lvi jeden velký úkol, a to zhodnotit, zda jsou jejich činy opodstatněné, či oblouzněné slepou vášní. Když se zastavíte a podíváte se na tuto problematiku ze všech úhlů pohledu, možná budete sami sebou velmi překvapeni!

Panna (23.8.-22.9.)

Na Panny čeká opravdu líbánkové období! Budete se mít krásně a budete plni velkých citů. Dávejte si ale pozor, abyste nepřehlédli varovná znamení Vašeho protějšku. Snadno v tomto období přehlédnete nedostatky, které by Vás v budoucnu mohly postavit do nepříjemné pozice.

 

Váhy (23.9.-23.10.)

Vám sice tato doba nepřinese novou lásku, zato budou sílit Vaše rodinné a přátelské vztahy. Pečujte o ně a užívejte si jak vzkvétají. Nebojte, i na Vás jednou přijde řada s romantickou láskou, jen si musíte ještě chvilku počkat.

Štír (24.10.-22.11.)

Ač jsou Štíři velmi vášnivým znamením, zbytek roku pro ně právě o vášni moc nebude. Jejich vztahy se ale budou rozvíjet na emoční rovině přímo raketovou rychlostí. Spojení mezi Vámi a partnerem dostane úplně nový rozměr na úrovni duše!

Střelec (23.11.-21.12.)

Pro Střelce přišel čas na dobrodružství. Nebraňte se novým možnostem, nebojte se nechat unášet proudem vášně, hrajte si!

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozorozi budou mít ke konci roku velkou potřebu zbavit se všeho nefunkčního, co je drží zpátky. Tuto potřebu rozhodně vyslechněte, nemá cenu zůstávat v ničem, kde pouze stagnujete. 

Nestagnujte na místě!
Nestagnujte na místě! | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Vodnář (21.1.-20.2.)

Pokud hledáte odpovědi na funkční otázky Vašich vztahů, nebojte se ptát. Pracujte na sebepřijetí a nemějte strach otevřít se partnerovi. Nemusíte nést tíhu celého světa na svých bedrech. Když to uděláte, probudíte velkou vášeň, která se schovávala za Vaši nejistotu.

 

Ryby (21.2.-20.3.)

Ryby mají často sklon upínat se na negativní zážitky a zkušenosti. Pod vlivem těchto vlastností se ochuzují o velké množství krásných prožitků a samy si šlapají po štěstí. Pokud se s touto Vaší neplechou vypořádáte, naučíte se doceňovat maličké radosti všedních dní a oprostíte se od vlastního puntičkářství, bude Vaše láska jen vzkvétat!

Zdroj článku:
  • Autorský text