Horoskop pro upřímné lidi: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k upřímnosti?

Horoskop pro upřímné lidi: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k upřímnosti?
V naší společnosti je mnoho falešných a pokryteckých lidí, ale také takových, kteří jsou zcela upřímní a vždy vám řeknou pravdu do očí. Podívejte se, zda vás vaše znamení předurčuje k upřímnosti nebo se raději uchylujete ke lži.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je nejvíce upřímné znamení zvěrokruhu. Je pro něj důležitější pravda, která může zranit než milosrdná lež. Vždy je věrný sám sobě a svým zásadám a na své okolí působí jako silná osobnost. Snaží se vždy dělat to nejlepší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je jedním z nejupřímnějších znamení zvěrokruhu, a to díky svým pevným hodnotám a zásadám, které vždy dodržuje. Lži do těchto hodnot rozhodně nepatří. Mají rádi bezpečné a stabilní základy, které upřímnost udržuje a lež je naopak zase může rozvrátit. A to býci nechtějí, raději se drží pravdy.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou znamení velmi ctižádostivé a neváhají se uchýlit ke lži, pokud je to pro ně výhodné. Morálka a hodnoty jim nic moc neříká. Nemají příliš mnoho výčitek, pokud zradí něčí důvěru.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se mohou zdát na venek krutí, ale uvnitř mají měkké srdce. Mají svou ochrannou schránku. Pokud pod ni proniknete, jako osoba blízká, tak se vám rak otevře a bude k vám zcela upřímný. Těm, kteří jsou mu spíše vzdáleni, nemusí být vždy upřímný a může se také někdy uchýlit ke lži, aby ochránil své pocity.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je znamení, které chce být především viděno a obdivováno. Pokud se nic významného neděje, je zcela upřímný, avšak když jsou jeho výsadní pozice ve společnosti narušeny, neváhá se uchýlit ke lži, aby si získal své přední místo.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud někdo požádá pannu o upřímný názor, jistě ho dostane. Nesnaží se šetřit vaše city na úkor pravdy a řeknou vám vždy přesně to, co si myslí. Rády mívají poslední slovo a jsou často kritické ke svému okolí. Neberou si servítky.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou jedno z nejupřímnějších znamení zvěrokruhu. Rády šíří své myšlenky a postřehy a často se kvůli tomu dostávají do konfliktů. Nemají žádné bariéry v komunikaci a klidně vám řeknou pravdu do očí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si rádi vymýšlejí příběhy, které se nestaly a přibarvují si je. Tak působí velmi neupřímně na své okolí. Pokud se však dostanete se štírem do debaty o závažných věcech, mnoho se o něm dozvíte. Neváhá být zcela upřímný a otevřít se vám.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou samotáři a morálku si upravují podle sebe. Mívají často dvě tváře, které mění podle potřeby. Někdy jsou upřímní a jindy ne, podle toho, co je zrovna pro ně dobré. Nemají rádi konflikty a vyhýbají se jim. Raději vám odpoví otázkou, než by řekli pravdu nebo odvedou řeč jinam.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je zcela přímé a upřímné znamení, které si nikdy nebere servítky. Pravdu vám řekne ihned a bez ptaní. Má silné hodnoty a zásady a těch se pevně drží. Lež mu vůbec není vlastní, protože by mu narušovala jeho přímou cestu životem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nejsou příliš upřímná znamení. Raději se uchylují ke lži, aby byli za ty dobré a hodné. Na všechny se usmívají a mají svou takzvanou masku. Také nemají rádi, aby byl někdo příliš upřímný k nim a kritizoval je. Jsou rádi, když je všechno krásné a bezproblémové.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nejsou vůbec upřímná znamení. Jsou milé a hodné, mají mnoho empatie, a to jim zabraňuje říkat vždy pravdu. Nechtějí nikomu ublížit a mají mnoho ideálu o lidech kolem sebe. Raději se uchýlí k milosrdné lži, aby byli všichni kolem šťastní a spokojení. Nemají rády konflikty. Když se k nim schyluje, snaží se situaci uklidnit.

Zdroje: