Úplňkový horoskop: Ryby by měly popřemýšlet nad svými vztahy, Lvi zase nad penězi

Úplňkový horoskop: Ryby by měly popřemýšlet nad svými vztahy, Lvi zase nad penězi
Únor přinese nejenom krátké, tmavé a chladné dny, ale přinese také novou energii do Vašeho života. Pokud se trochu zajímáte o astrologii nebo jste prostě jen citlivější na měsíční fáze, tak už víte, že každý měsíc v úplňku má pro Váš život jiný význam.

Snow moon neboli sněžný úplněk

Sněžný úplněk, přesně tak je přezdívaný úplněk v únoru, který letos připadá na 24. února 2024 ve 13:30. Přináší šanci nám lidem tzv. resetovat se a přehodnotit, jakým směrem se v životě ubíráme. Je také o nových snech a překonávání minulých bolestí. Je o budování hodnotnějších vztahů s našimi blízkými. Každá změna vyžaduje z naší strany spoustu energie, a proto kolem únorového úplňku dbejte na své duševní zdraví víc než kdykoli jindy. Máme pro Vás typy, jak se postavit k přicházejícímu únorovému úplňku tak, aby Vám bylo, co nejlépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zapomeňte na staré křivdy! Zkuste se oprostit od minulosti, aby mohlo vzniknout místo pro něco jiného. Týká se to nejenom Vašeho fyzického života, ale také Vaší mysli. Využijte únorový úplněk k přijetí změn, které k Vám přicházejí.

Ryby (19. února – 20. března)

Popřemýšlejte nad svými vztahy. Využijte tento čas k jasnému sdělení svých a potřeba a přání svým blízkým a buďte upřímní především sami k sobě. Co právě teď potřebujete?

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani, především zpomalte! Sněhový úplněk v Panně Vám především bude zrcadlit Vaše úsilí posledních měsíců, kdy se snažíte najít rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Poslouchejte svoji intuici a nemůžete šlápnout vedle.

Býk (20. dubna - 20. května)

Potěšení – to je to slovo, které by Vás mělo provázet úplňkovými dny. V těchto dnech si dělejte radost. Pokud možno, vezměte si volno a naplánujte si zábavu podle Vašeho gusta.

Blíženci (21. května – 20. června)

Přemýšlejte nad tím, kolik jste toho už dokázali, co všechno jste dosud vytvořili a jaké hodnoty jsou ve Vašem životě důležité. Sněžný úplněk pro Vás bude vyvrcholením toho, co jste za posledního půl roku prožívali. Věřte svým vlastním snům a stanovte si cíl na nadcházející měsíce.

Věřte svým vlastním snům a stanovte si cíl na další měsíce
Věřte svým vlastním snům a stanovte si cíl na další měsíce | Zdroj: fbxx / Depositphotos

Rak (21. června – 22. července)

Jestli si poslední dobou připadáte příliš vytíženi a přijde Vám, že Vás stále někdo potřebuje, valíte před sebou kopu povinností, ze kterých se nemůžete vymotat.  Pak tohle období využijte ke stanovení Vašich priorit a zbavení se povinností, které prostě nemůžete zvládnout.

Lev (23. července - 22. srpna)

Těmito dny budou hýbat peníze. Je čas na to, abyste se zamysleli nad svými financemi. Ať už přemýšlíte o nových investicích nebo o tom, že požádáte o zvednutí platu. Teď je ta správná chvíle.

Panna (23. srpna – 22. září)

Únorový úplněk je tu proto, abyste nezapomínali na své sny a osobní růst. Pravděpodobně máte strach z přicházející změny, ale je čas přijmout zodpovědnost za Váš život a nechat se jím unášet.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy, nakoukněte dovnitř sebe! Tento úplněk Vás přímo pobízí k tomu, abyste se podívali do svého vnitřního světa a spojili se se svou intuicí. Využijte tento čas k uzdravení a uvolnění emocionální zátěže.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Je čas, abyste dali šanci nápadům, které už dlouho nosíte v hlavě, a pořád Vám něco bránilo v jejich realizaci. Setkávejte se s podobně smýšlejícími lidmi a budujte nová přátelství.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento úplněk před Vás postaví výzvy, jak si lépe zorganizovat svůj osobní a pracovní život. Přestaňte o sobě pochybovat, stanovte si své cíle a pracujte na nich – úspěch se brzy dostaví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se v těchto dnech objeví sebemenší příležitost, jak získat nové zkušenosti – vrhněte se do  ní po hlavě! Teď je ideální čas proto, abyste sami vytvářeli příležitosti k tomu, jak se posunout zase o kousek dál.