Velký únorový horoskop Wuykü z doby tibetských buddhistů

Velký únorový horoskop Wuykü z doby tibetských buddhistů
Buddhisté věří, že všechno se děje z nějakého důvodu a nevysvětlují si život tak racionálně jako dnešní západní společnost. Spíše dávají význam symbolům, které se jim v každodenním životě zjevují. Můžou to být lidé, které potkáte, zvířata, ale také místa na kterých se ocitáte nejsou jen tak náhoda. Přečtěte si velice silný horoskop na únor. 

Beran 21.3. - 20.4.

Věřte v zázraky. Pokud jste byli doteď skeptičtí, to je možná důvod, proč se vám ve spoustě věcech nedařilo. V únoru dostanete malé signály a znamení, která vám otevřou oči, ale také srdce. Je důležité, abyste žili přítomným okamžikem, nezabývejte se moc minulostí, ale ani budoucností. 

Býk 21.4. - 21.5.

Je důležité respektovat hranice svého těla. Proto se v únoru nikam nežeňte. Jestliže cítíte, že vám není ve společnosti některých lidí dobře, tak tam nezůstávejte. Naopak hledejte místa, kde cítíte vnitřní klid a čerpejte tam inspiraci. Pomůže vám pokud si přivstanete a věnujete ráno pár minut jen sobě.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Stres vám neprospívá. V únoru je potřeba, abyste se nezabývali zbytečnými problémy, starostmi nebo myšlenkami na budoucnost. Jasně, není dobré ignorovat problémy, ovšem pokud nad nimi budete neustále přemýšlet, tak se také nevyřeší. V únoru nejvíce pomůže, když vše pustíte z hlavy. 

Rak 22.6. - 22.7.

V únoru je ten správný čas myslet na celý následující rok. Jak chcete, abyste se cítili na konci roku? Co očekáváte od jara, léta, podzimu a konce roku? Toto jsou ty správné otázky, na které byste si v zimě měli odpovědět. Únor věnujte plánování. 

Lev 23.7. - 22.8.

S nikým se nesrovnávejte, protože vždycky bude někdo, kdo se má líp a kdo se má hůř. V únoru potřebujete hlavně klid a zdravou stravu, aby vaše břicho bylo vždycky plné. Neporovnávejte se ani sami se sebou, jeden den se cítíme jako super hrdinové, druhý den slabí jako pírko - to je normální, jsme lidé a ne roboti. 

Panna 23.8. - 22.9.

Často přemýšlíte nad tím, co se ostatním honí v hlavě. Věřte, že většinou vás vůbec neřeší. Každý má svých starostí a problémů dost, proto vymažte z hlavy veškeré domněnky a soustřeďte se vždy na aktuální činnost. Věnujte pozornost přítomnému okamžiku. 

Váhy 23.9. - 23.10.

Hodně se ztotožňujete se svými rolemi v životě, což vám způsobuje stres. V únoru se zaměříte na pouštění identit, které jste během života nasbírali. Jednou jste nahoře, jednou dole - to by ale nemělo ovlivňovat naše vnitřní štěstí. Zaměřujte se na to, co máte a za co můžete být vděční, to vám v únoru pomůže udržet pozitivní mysl. 

Štír 24.10. - 22.11.

Nic v únoru nestíháte. Zeptejte se ale sami sebe kam se ženete? Vždyť všichni jsme jenom lidé a většina nemá tendenci vědomě ubližovat druhým. Proto najděte v únoru odvahu říct i věci, které jste se v minulosti báli vypustit z úst. 

Střelec 23.11. - 21.12.

Lidé kolem vás cítí, že potřebujete podporu. Nebojte se ukázat svoje emoce a svěřit se se svými trápeními. Od čeho je tady rodina a přátelé? V únoru si tak uvědomíte, jak skvělé osoby kolem sebe máte. 

Kozoroh 22.12. - 20.1.

V únoru vyjdou na povrch staré rány, budete se vracet do minulosti a litovat věcí, které jste neudělali nebo mohli udělat jinak. Pamatujte, že lítost není vůbec zdravá a může způsobit problémy. V únoru se tedy zaměříte na odpouštění a přijímání věcí, tak jak jsou. Pokud se něco stalo, tak to nechte být a soustřeďte se na budoucnost, v které už takové chyby udělat nemusíte.  

Vodnář 21.1. - 20.2.

 Vaše rodina o vás má obavy, ale zbytečně. V únoru se jim více otevřete a budete sdílet svůj život, ukážete jim jak ve skutečnosti vypadá váš den, a budete se cítit mnohem lépe. Pokud o vás totiž mají strach, tak vám tato energie neslouží a spíše způsobuje problémy. Musíte je ujistit, že je vše v pořádku. 

Ryby 21.2. - 20.3.

Ne každý má sebevědomí jako vy, přestaňte to ostatním lidem v únoru vyčítat! Pokud si někdo přijde pro radu, zkuste ho vyslechnout, ale příliš nepoučovat - každý máme všechny odpovědi v sobě, jen musíme probudit intuici a otevřít srdce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text