Tarotové karty na tento týden: Blíženci si půjdou za svým cílem a Lvi se utkají s nenávistí

Tarotové karty na tento týden: Blíženci si půjdou za svým cílem a Lvi se utkají s nenávistí
Pomocí tarotových karet předpovídali budoucnost již naši dávní předkové. Pojďme se jejich prostřednictvím podívat na to, co nás čeká tento týden. Býci se budou věnovat sami sobě, Raci si dovolí snít a Ryby se uzavřou před ostatními.

Beran (21.3. – 20.4.)

Milí Berani, tarotová karta s názvem Osmička mečů vám přinese pocity štěstí a osvobození. V partnerském vztahu i ve vašem zaměstnání budou totiž všechna tíživá pouta odstraněna a vy se tak budete moci opět v klidu nadechnout. Nezapomeňte si tento týden dobře uspořádat své myšlenky, abyste přesně věděli, co teď chcete a potřebujete.

Býk (21.4. – 20.5.)

Poustevník je tarotovou kartou, která odráží vaše vnitřní já. Tento týden byste se tedy měli zaposlouchat sami do sebe. Co cítíte? Co právě teď uděláte? Buďte sami sebou a nestarejte se o to, co si o vás myslí ostatní nebo co od vás očekávají. Je to váš život a podle toho jej žijte. Pokud cítíte, že je potřeba udělat nějakou změnu, neváhejte.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Úspěch v pracovní životě je přesně to, co na vás tento týden čeká. Tarotová karta Trojka disků je velice tvořivou a vytrvalou kartou, díky které si tvrdě půjdete přímo za svým cílem, a to se vám vyplatí. Pokud máte ve vašem zaměstnání i osobním životě něco, o co stojí bojovat, pusťte se do toho.

Tento týden by pro Vás mohl být velmi úspěšný
Tento týden by pro Vás mohl být velmi úspěšný | Zdroj: interested / Depositphotos

Rak (22.6. – 23.7.)

Raci, tarotová karta Královna pohárů, se k vám skvěle hodí, jelikož přesně vystihuje vás samotné. Tento týden se otevřete všem svým přáním, touhám a nápadům a dovolte si snít s otevřenýma očima. Plánujte, tvořte nebo se pusťte do hledání nových přátel a vztahů. Zvlášť těm, kteří jsou nezadaní, budou karty přát štěstí.

Lev (24.7. – 23.8.)

Přijde vám, že se k vám všechno a všichni najednou obrací zády? Možná za to může karta Devítka mečů, které se někdy říká karta Krutosti. Nebojte se, jedná se jen o přechodné období a brzy bude lépe. Pokud však ze svého neštěstí viníte zejména lidi kolem sebe, zkuste se kritickým okem podívat i do svého nitra.

Panna (24.8. – 23.9.)

Pětka mečů je kartou, díky které se tento týden dokážete poučit ze svých chyb. Chybování je lidské, ale místo toho, abyste byli neustále na někoho naštvaní nebo svalovali vinu na ostatní, se zkuste zamyslet nad tím, zda i vy byste nemohli udělat něco jinak. Pocit hořkosti až nenávisti pak zmizí.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Milé Váhy, neváhejte nad svým osudem a odevzdejte se tomu, co si pro vás připravila karta s názvem Princ pohárů. Pokud vám někdo tento týden nabídne nějaké milé gesto, například pozvání do společnosti či nabídku usmíření, určitě toho využijte. Přijměte lidi kolem sebe takové, jací doopravdy jsou, stejně je nedokážete změnit.

Štír (24.10. – 22.11.)

Zkoušejte nové věci a otevřete se novým, kreativním nápadům. Karta Umírnění se bude týkat přímo vás samotných a toho, jak na sobě můžete zapracovat. S partnerem vyzkoušejte nějaké nové koníčky, uvidíte, že to váš vztah ještě více prohloubí.

Střelec (23.11. 21.12.)

Královna mečů vám říká, abyste odhodili masku, kterou nosíte a byli sami sebou. Lidé kolem vás uvidí, jací doopravdy jste a díky tomu získáte nové přátele. Zkuste být tento týden také více uvolnění a flexibilní a nelpěte na tom, že vše má být dokonale udělané.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Tento týden můžete být sami se sebou velice spokojení, jelikož se vám bude dařit. Tarotová karta Šestka holí totiž s sebou přináší pocity vítězství, a to jak v osobním, tak profesním životě. Pokud cítíte, že je potřeba s něčím skoncovat, teď je pro to ta nejlepšího možná doba, karty jsou vám nakloněny.

Vodnář (21.1. 20.2.)

Milí Vodnáři, Devítka holí vám dodá tolik potřebnou sílu a energii, kterou potřebujete k dokončení všech vašich projektů. Pokud máte pocit, že něco nejde, raději to nedokončujte a své plány odložte stranou, zbytečně byste si uškodili.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Tento týden se raději vyhněte přímé konfrontaci s ostatními lidmi. Karta Princ mečů vás varuje před hádkami a nepříjemnou komunikací. Nebojte se však postavit něčemu s čím vůbec nesouhlasíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text