Chad Kroeger a Avril Lavigne konečně po pěti letech prodali svůj dům

Chad Kroeger a Avril Lavigne konečně po pěti letech prodali svůj dům
Pět let po jejich odloučení prodali zpěvačka Avril Lavigne a frontman skupiny Nickelback Chad Kroeger jejich společný dům. Záznamy ukazují, že sídlo Sherman Oaks se prodalo za 5 milionů dolarů, což je o 400 000 dolarů méně, než za něj pár zaplatil při jeho pořízení.

Bývalí manželé dům nijak zvlášť neupravovali

Dům v Longridge Estates vypadá přibližně stejně, jako když ho pár koupil – s výjimkou nově postaveného podkroví s hernou a odpočinkovou místností s barem. Ta se nachází pod střešními okny a je orámovaná dřevěnými trámy.

Dům připomíná malý zámeček

Celý dům a pozemek obklopují brány a živý plot, před ním se nachází kruhová příjezdová cesta a sportovní hřiště. Dominantou vnitřního prostoru je dvojité schodiště s lustry, rozlehlým foyer a obývacím pokojem s dvoupatrovou stěnou oken.

Bydlení připomíná evropský venkov

Dům o rozloze víc jak 3000 metrů čtverečních se může chlubit architektonickými prvky evropského venkovského stylu, které se projevují například na prkenných podlahách nebo na kuchyni, jejíž styl připomíná francouzskou provance.

Ani zahrada není k zahození

Krytá terasa s motorizovanou střechou poskytuje výhled na zahradu, kde trávník odděluje sportovní hřiště od bazénu se slanou vodou a lázněmi. Pozemky pokryté stromy pokrývají něco přes půl akru.

Avril Lavigne zažila největší slávu, když jí bylo pouhých 17 let s jejím debutovým albem „Let It Go“ z roku 2002, které obsahovalo hity „Complicated“ a „sk8er Boi“. Tato 35letá rodačka z Kanady vydala šest studiových alb včetně toho z roku 2019 – „Head Above Water“. V roce 2013 prodala své středomořské sídlo v Bel-Air hvězdě NBA Chrisu Paulovi za 8,495 milionu dolarů.

Chad Kroeger, který také pochází z Kanady je známý jako hlavní člen a zpěvák rockové skupiny Nickelback. Od jejího založení v roce 1995 skupina prodala po celém světě více než 50 milionů alb s hity včetně „How You Remind Me“, „Photograph“ a „Rockstar“.