Jak pravděpodobné je, že nevěru již nezopakujete, podle horoskopu

Jak pravděpodobné je, že nevěru již nezopakujete, podle horoskopu
K nevěře se můžeme uchýlit z nejrůznějších důvodů. Partner nám nemusí vyhovovat sexuálně, ale více je případů, kdy vztah neklape a v milenci či milence hledáme mentální oporu. Každý může občas zakopnout a být partnerovi nevěrní, ale měli bychom se z toho poučit. Jak je pravděpodobné, že nevěru nikdy zopakujete?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pravděpodobné. Nemáte sklon podvádět, a pokud se to stane jednou, nikdy to nezopakujete. Přijde Vám líto partnera, u něhož si dokážete živě představit, jak se musí cítit na místě podváděného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pravděpodobné. Víte, že věrnost je ve vztahu extrémně důležitá, proto s největší pravděpodobností partnerovi nevěrní nebudete ani jednou, natož několikrát.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nepravděpodobné. Potřebujete neustálou pozornost, a pokud Vám ji partner nechce dopřát, dopustíte se nevěry. Pokud se partner nepolepší, nejspíše na Vašem pomyslném účtu přistane mnoho nevěr z Vaší strany.

Rak (22. června – 22. července)

Pravděpodobné. Nejste ten typ, který by ve vztahu podváděl partnera. Naopak se snažíte vztah zlepšit a zpříjemnit pro oba. Pokud se náhodou jednou dopustíte nevěry, již to nezopakujete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nepravděpodobné. Máte slušnou šanci, že budete nevěrní několikrát, zejména v případě, že potřebujete upoutat partnerovu pozornost. Nejde Vám o sex s někým jiným, ale o to docílit toho, že si Vás partner začne opět všímat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemáte sklon k nevěře a za žádných okolností nepřipustíte, abyste byli partnerovi nevěrní. Pokud Vám vztah nevyhovuje, raději ho ukončíte a sdělíte partnerovi své důvody.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepravděpodobné. Pokud se jednou dopustíte nevěry, není cesty zpět. Máte nejvyšší pravděpodobnost, že nevěru zopakujete, poněvadž rádi flirtujete a často se necháváte unést.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nepravděpodobné. Jste nevěrní pouze z pomstychtivosti, jakmile zjistíte, že Váš partner udělal totéž. Pokud Vás partner podvedl, budete ho podvádět neustále.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte sklon k nevěře v pravém slova smyslu. Jakmile začnete s někým chodit, navrhnete mu otevřený vztah, kdy se můžete oba stýkat ještě s jinými lidmi k naplnění sexuálních potřeb.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nepravděpodobné. Chcete být u svého partnera vážení, zároveň však požadujete lásku a oporu. Pokud nenajdete partnera, který Vám toto vše dodá, začnete si hledat dalšího a dopouštíte se opakované nevěry.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy fyzicky nepodvedete partnera, avšak flirtování Vám není cizí, což by Váš partner zřejmě neocenil, a tak to skrýváte.

Ryby (19. února – 20. března)

Nepravděpodobné. Máte velkou šanci opakované nevěry, a to kvůli Vaší emocionálně nevyrovnané osobnosti. Nikdy se nedá říci, zda budete věrní či odejdete na jednu noc s dočasným partnerem, kterého náhodou potkáte.

Zdroj článku: