Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Kozoroh?

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Kozoroh?
Žluté, růžové a hnědé barvě oblečení byste se měli vyhýbat, pokud chcete, aby vaše oblečení odráželo vaši pracovitou povahu. Jaké barvy oblečení byste naopak měli nosit, abyste svou touhu po velké kariéře projevili naplno? Zde jsou barvy, které vám nejvíce pomohou zazářit.

Šedá

Vaši všestrannost symbolizuje právě tato barva oblečení. Šedá barva obecně symbolizuje velkou moudrost, jíž máte velký nadbytek. Lidé si od vás spíše nechají poradit a budou následovat vaše instrukce právě tehdy, budete-li oblečeni v šedé barvě, budou si myslet, že vaše rada je nad zlato.

Také symbolizuje vaši skromnost v osobním životě. Jste ochotni dělat kompromisy, pokud si myslíte, že se vyplatí, což je jeden z významů šedé barvy.

Opálová

Tato barva dává všem lidem kolem vás najevo, že se v jejich přítomnosti nachází vůdce, který myslí na dobro ostatních více než na benefity, které vůdcovství obnáší. Je vzorem morální dokonalosti.

Chcete, aby vše mělo svůj řád, což vám nejvíce umožní vyjádřit právě opálová barva. Chcete-li vyjádřit své profesionální chování ve všech oblastech života, noste oblečení v barvě opálu. Navíc lidé kolem Vás budou mít pocit, že se na vás mohou vždy spolehnout.

Jaké barvy oblečení byste měli nosit? Zdroj: Victoria Chudinova / Shutterstock

Modrá

Modrá je často nejoblíbenější barvou lidí narozených ve vašem znamení zvěrokruhu. Není divu – modrá barva zvyšuje důvěryhodnost člověka, který nosí oblečení v této barvě. Džínovina navíc působí elegantně a skromně zároveň. Pokud se cítíte dobře, nejspíše volíte tuto barvu, pokud si vybíráte oblečení, které si dnes vezmete na sebe.

Tato barva na vás působí uklidňujícím dojmem. Taktéž symbolizuje váš smysl pro něžnost a oddanost ke své drahé polovičce, která vám v partnerském životě rozhodně nechybí

Zdroj článku: