Karta Síly vám tuto neděli dodá potřebnou energii

Karta Síly vám tuto neděli dodá potřebnou energii
Na dnešní den vám padla jedna z nemocnějších karet tarotu – karta Síly, která vám dodá tolik potřebnou energii k tomu, abyste vyřešili všechny své aktuální problémy.

Využijte potenciál této mocné karty naplno ve svůj prospěch a uvidíte, že vše se vám podaří. Například Býci v neděli zdolají všechny překážky, Raci budou přímo nadšení do práce, ale Ryby se budou potýkat s bolestí hlavy. Co však tento tarot přináší i dalším znamením?

Beran (21.3. – 20.4.)

Dnes je ten nejlepší den k tomu, abyste si vyřešili problém, který si s sebou táhnete již několikátý den. Věřte, že čím rychleji to vyřešíte, tím lépe. Dokončete své plány, promluvte si s lidmi, se kterými máte nějaký problém, a ukončete to.

Býk (21.4. – 20.5.)

Karta Síly vám dnes dodá příležitost k tomu, že zvládnete překonat jakoukoli překážku a vyřešíte všechny své problémy. Uvidíte, že se vám nesmírně uleví, až to uděláte. Neodkládejte na zítra to, co můžete udělat už dnes.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Milí Blíženci, díky této mocné tarotové kartě budete moci jít vpřed s čistým štítem. Sněte, plánujte a tvořte si svou budoucnost. Všechny své problémy jste již vyřešili a čeká vás období klidu a harmonie. Vše nepříjemné nechejte za sebou.

Sněte, plánujte a tvořte si svou budoucnost
Sněte, plánujte a tvořte si svou budoucnost | Zdroj: Billion Photos/ Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Tarotová karta Síly vám dodá tolik potřebnou energii do života, a hlavně nadšení do práce. Toho byste měli rozhodně využít ve svůj prospěch a pustit se do nových plánů, ať už pracovních či soukromých. Budete mít skvělý pocit z dobře vykonané práce!

Lev (24.7. – 23.8.)

Milí Lvi, uděláte jen dobře, když se dnes poperete se všemi překážkami a nepříjemnostmi ve vašem životě. Jen tak budete mít dostatek síly a energie pokračovat s chutí dál. Radost z dobře vykonané práce vás ujistí, že jste udělali dobře.

Panna (24.8. – 23.9.)

Čím víc budete své problémy oddalovat, tím to bude horší. Dnes už si neříkejte, že to uděláte zítra, ale rovnou se pusťte do řešení svých problémů. Udělejte to rychle a bezbolestně, karta Síly vám k tomu dodá energii a odvahu a vše dobře dopadne.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Síly značí přímou cestu k úspěchu. Milé Váhy, můžete očekávat velice příjemné období, které vám přinese štěstí jak v práci, tak v rodinném životě. Nic však není zadarmo, a tak i vy musíte učinit určité kroky k tomu, abyste si to zasloužili. Dnes vyřešte všechny nepříjemnosti a nedokončené záležitosti.

Štír (24.10. – 22.11.)

Poslední dobou jste zažívali těžší časy, ale po všech těchto zkouškách vás čeká období klidu. Karta Síly vám však doporučuje, abyste se poučili ze svých minulých chyb a vyvarovali se jim do budoucna. Jedině tak budete moci být šťastní a neřešit další problémy.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Karta Síly znázorňuje i tvořivost, kreativitu a silnou touhu po prosazení. Zvlášť pokud jste umělecká duše, tak teď nastal ten správný čas přímo pro vás. Zkuste dnes dotáhnout své nápady do konce a uvidíte, co se stane.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Milí Kozorozi, dnes si dejte pozor zejména na přehnanou soutěživost. Tato karta vám dodá sílu a energii, ale zároveň vás varuje, abyste ji nevyužili špatným směrem. Je jasné, že toužíte po úspěchu, ale nechoďte vyloženě „přes mrtvoly.“

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Nezapomínejte na sebe! I když se dnes a následující dny budete snažit dosáhnout svého cíle, stůj, co stůj, najděte si chvilku i sami pro sebe. Odpočívejte, relaxujte, udělejte si radost. V opačném případě by se u vás mohla projevit nepříjemná zatrpklost.

Odpočívejte, relaxujte, udělejte si radost
Odpočívejte, relaxujte, udělejte si radost | Zdroj: evrymmnt/ Shutterstock

Ryby (21.2. – 20.3.)

Tento den bude mít na vás, milé Ryby, karta Síly neblahý účinek. V oblasti zdraví se totiž Síla projevuje zejména bolestí hlavy či páteře. Zkuste tomu předejít například procházkou, cvičením či protažením.

Zdroj článku:
  • Autorský text