Horoskop na 3. prosincový týden: Váhy budou nerozhodné, Berani hraví

Horoskop na 3. prosincový týden: Váhy budou nerozhodné, Berani hraví
Začátek týdne proběhne bez komplikací, naopak většině z nás se začne hodně dařit. Dlouho to však nevydrží, poněvadž na scénu opět nastoupí Neptun se svým nepříznivým vlivem. Přecitlivělost nebude nic zvláštního, naopak bude na denním pořádku. O víkendu se to zlepší, ale ne o hodně. Kvůli vlivu Uranu nás mozek zahltí myšlenkami. Co čeká přímo vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Čeká vás spousta zábavy, a to převážně první dva dny v tomto týdnu. Užijte si svůj optimismus, poněvadž ve středu zmizí a neobjeví se ani ve čtvrtek. Budete se totiž topit ve své fantazii, ale v reálném světě vám to nijak nepomůže. O víkendu se opět pobavíte, avšak technologie bude vaším největším přítelem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejlepší čas pro zkrášlení či vylepšení vašeho obydlí jsou právě pondělí a úterý. Ve středu a ve čtvrtek na to nebudete mít čas, navíc budete frustrovaní hordou práce. Pokud můžete, vezměte si volno. Také zraníte něčí city, ale to si uvědomíte až postupem víkendu.

Býci si zkrášlí svůj domov, i maličkost potěší. Zdroj: Victoria Ashman/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem týdne budete komunikovat chytře, ale zároveň budete emocionálně napjatí. Pokud nemáte partnera, můžete někoho zaujmout. Pokud se ve středu nebo ve čtvrtek něco dozvíte, neberte to v potaz, patrně to nebude pravda. To se dozvíte již o víkendu, kdy si dáte větší pozor na to, kdo vám co říká.

Rak (22. června – 22. července)

Pozor byste si měli první dva dny v týdnu na přílišné utrácení, vaše finanční zásoby budou trpět. V práci se vám zadaří. Ve středu a ve čtvrtek se vám něco nezdaří, což u vás vyvolá přejídání. Pokud držíte dietu, čekejte horší výsledky. O víkendu zatoužíte po lásce, pozvěte někoho výjimečného na rande.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí a v úterý budete opravdu přecitlivělí, ovšem na druhou stranu vaše slova budou silná a pomohou vám se správně vyjádřit. Uprostřed týdne příliš nespoléhejte na druhé, pouze by vás zklamali. Pokud o víkendu pracujete, buďte důslední a odměna vás nemine.

Panna (23. srpna – 22. září)

První dva dny byste měli poslouchat vaši intuici, mnohé vám napoví. Naopak třetí a čtvrtý den byste ji neměli poslouchat vůbec. V tu dobu se nebudete moci na nic zaměřit, nic vám nevyjde podle vašeho očekávání. Logické uvažování se vám vrátí o víkendu.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí možná vstanete z postele levou nohou, avšak potkáte známého, který si s vámi promluví na hlubší úrovni a vrátí vám dobrou náladu. Nerozhodnost vás čeká ve středu a ve čtvrtek, důležitá rozhodnutí nechte na jindy. O víkendu zjistíte něco nového o svém původu či domově.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše kariéra zažije první dva dny v týdnu velký vzestup. Vše se vám zadaří, pokud se budete dostatečně snažit. To neplatí o středě a čtvrtku, kdy budete mít problém s udržením pozornosti u všeho, na co se zaměříte. Ta se vám vrátí až v pátek a vydrží až do neděle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pondělí a v úterý budete opravdu neklidní. Nic vám nebude bránit v odchodu z vašeho domova. Dobrodružství vám zlepší náladu. Jen ve středu a ve čtvrtek se nestýkejte s lidmi, došlo by ke zbytečným hádkám. O víkendu se střetnete s přáteli a zúčastníte se zajímavé aktivity.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš vztah s přítelem se začátkem týdne prohloubí, zatoužíte si popovídat s někým, kdo vám rozumí nejvíce. Zábava bude vaším hlavním tématem až do úterka. Poté nastoupí čas, kdy popřemýšlíte o své minulosti a budete chodit se zamyšleným výrazem. Také o víkendu popřemýšlíte o tématu, které vás zajímá nejvíce.

Kozorohy dožene minulost. Zdroj: Proxima Studio/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se chcete pobavit, vyrazte ven se svými nejlepšími přáteli. To platí v pondělí a v úterý. Ve středu a ve čtvrtek si však dejte pozor na to, s kým trávíte čas, někteří lidé s vámi nebudou mít dobré úmysly. To o víkendu nehrozí, pokud budete poslouchat svůj vnitřní hlas.

Ryby (19. února – 20. března)

Hned na začátku týdne dostanete jedinečnou příležitost pomoci někomu, kdo pomoc skutečně potřebuje. Pomůžete mu tím, že budete jednat ze srdce. Nicméně uprostřed týdne lidé mohou zneužít vaší laskavosti. Pokud o víkendu nebudete vědět, co si máte myslet, požádejte o radu blízkého přítele.

Zdroj článku: