Horoskop na 3. červnový týden: Většina týdne bude krušná, poté nastoupí slibná změna

Horoskop na 3. červnový týden: Většina týdne bude krušná, poté nastoupí slibná změna
Pomalu nastupuje léto, v přírodě je hodně živo. A my tu máme týden, kterému vládnou Blíženci, znamení zvěrokruhu, které je hodně nerozhodné. Ze soboty na neděli tu máme novoluní v tomto znamení a v tu dobu se střetne s Merkurem, rovněž v Blížencích. Co to znamená pro vás? Přečtěte si horoskop na 3. červnový týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí se snažte obklopit se pozitivitou. Budete ji potřebovat. Uprostřed týdne budete mít špatnou náladu a vy nebudete mít chuť se s kýmkoli bavit. Pokud promluvíte, rozhádáte se s někým, kdo je vám blízký. V pátek se řádně omluvíte a vše bude prominuto.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zpočátku byste se měli obklopit lidmi, kteří vás chtějí za všech okolností podporovat. Bude s vámi kříž, jako byste znovu procházeli pubertou. Ke všemu se postavíte negativně až do čtvrtka. O víkendu budete mít skvělou náladu, vaše finanční stránka se totiž značně zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jen neradi budete sdělovat ostatním lidem své názory. Obzvláště lidem, k nimž chováte značnou autoritu. Naopak v pátek pocítíte silnou touhu a odvahu sdělovat ostatním svůj názor na potkání. Také ve svém osobním životě v neděli změníte něco, na co budete právem hrdí.

Rak (22. června – 22. července)

Všechno můžete myslet dobře, ale vaše vyjadřování nebude dostatečné. Lidé kolem vás budou vaše slova chápat jinak, nepochopí jejich význam. O víkendu se vše zlepší a navíc budete chtít ke všemu vyjádřit svůj názor. Ostatní vás rádi vyslechnou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Komunikace nyní nebude vaší nejsilnější stránkou. Budete mít příliš velký předpoklad k začátku hádek všeho druhu, nebudete si s někým příliš rozumět. Dejte si pozor, komu důvěřujete. Naopak o víkendu se stanete hodně chápavými a lidé vás budou mít rádi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete náchylní k pesimismu, obzvláště pokud se zaměříte na svou kariéru. Vše se vám bude jevit temněji než jak to ve skutečnosti je, šéf se vám bude zdát příliš naštvaný. O víkendu si od těchto myšlenek odpočinete a vrátí se vám optimistický pohled.

Váhy (23. září – 23. října)

Být sami sebou bude po většinu tohoto týdne nanejvýš důležité. Pokud se necháte přesvědčit, že byste se měli změnit, tato změna vám neprospěje a zadělá vám na problémy v budoucnu. O víkendu zjistíte, co byste na sobě měli změnit, sami.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nenecháte se příliš rozptylovat, na každý pokus o rozptýlení budete reagovat přehnaně negativně, a to až do čtvrtka. Nebudete se moci soustředit. Naštěstí od pátku se opět plně spojíte se svou myslí, poněvadž konečně vypustíte všechny negativní emoce, které jste drželi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nepěkně se pohádáte s někým, kdo je vám hodně blízký. Nejpravděpodobněji se to stane v úterý, ve středu nebo ve čtvrtek. Tyto dny nebudete příliš tolerantní. Hned v pátek se dotyčnému půjdete omluvit a zjistíte, že i jemu se to rozleželo v hlavě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neděje se vám to často, nicméně tento týden, obzvláště ten pracovní, budete mít tendenci věřit nesprávným lidem. Než něco uděláte, ověřte si fakta. O víkendu popřemýšlíte, zda nejste příliš naivní, a rozhodnete se změnit svůj životní styl.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zpočátku se vám nebude chtít si povídat s nikým a nebudete mít nápady, co dělat a jak se kreativně vyjádřit. Budete se nudit. Změna nastane o víkendu, kdy budete mít nápady o to skvělejší. Pozvěte pár přátel a pobavte se s nimi.

Ryby (19. února – 20. března)

Poslouchat kritiku vás může hodně zranit, a to hlavně ve středu týdne. Budete mít svou vlastní pravdu a poslouchat rady ostatních se vám chtít nebude. O víkendu to bude lepší, budete mít pocit, že témata rozhovorů s přáteli nikdy nedojdou.

Zdroj článku: