Partnerský horoskop na velikonoční víkend: Upřímné Váhy a svobodní Berani

Partnerský horoskop na velikonoční víkend: Upřímné Váhy a svobodní Berani
Úplněk ve Vahách je příležitostí k partnerské empatii a spolutvoření. Přečtěte si, jak si povede v lásce vaše znamení.

Beran

Ve vztahu se potřebujete cítit svobodní. Pokud vám nevyhovuje momentální nastavení ve vašem vztahu, se svým partnerem si vážně, ale trpělivě, promluvte. 

Býk

Partner vás může svými požadavky snadno vyvést z rovnováhy. Nereagujte hned a nejprve se uklidněte, například nějakou monotónní činností, nad kterou nemusíte přemýšlet. 

Blíženci

Smiřte se s tím, že některé věci nemůžete změnit. Pokud máte dost sil, vyslechněte svého partnera a podejte pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. Pokud je tomu naopak, raději si vyjeďte do přírody a buďte chvíli sami.

Rak

Pravděpodobně se nevyhnete vztahové konfrontaci, ale řekněme si upřímně, možná to není na škodu. Někdy před problémy utíkáte, ty se jen kupí a časem vás mohou úplně zavalit. Postavte se k tomu, co vyvstalo, s odvahou a upřímností.

Lev

Nemějte výčitky svědomí, když vás to tento víkend bude táhnout jinam. Naplánujte si příjemný víkend s nejlepším přítelem nebo zajeďte za rodinou. Krátké odloučení vašemu vztahu jedině prospěje. 

Panna

Vaše myšlenky mohou být rozpolcené. Na jednu stranu byste se chtěli před problémy schovat, ale na stranu druhou toužíte po změně. Nemusí to nutně znamenat konec vztahu, ale podívejte se partnerovi upřímně do očí a jednejte.

Váhy

Tento víkend bude plný upřímnosti. Možná máte chuť ukázat svou druhou tvář, kterou jste zatím schovávali. Je čas ze vztahu setřást vše, co vás brzdí. 

Štír

Je pro vás důležité najít si svou vlastní cestu. Možná zjistíte, že se ve vztahu točíte stále v kruzích a nemáte čas na své aktivity. Vydechněte si, Štíři, je před vámi šance učinit něco tvůrčího, co vás osvobodí.  

Střelec

Možná ve vztahu procházíte nějakou fází, se kterou jste se ještě nesetkali. Je důležité, abyste svou pozorností neživili obavy a naopak posilovali vaše společné touhy. Udělejte něco bláznivého, výjimečného a nezapomenutelného.

Kozoroh

Je před vámi nezapomenutelný víkend. S partnerem (nebo možná i bez něj) si užijete mnoho zábavy. Rozpory by mohly vzniknout mezi přáteli a vaší láskou. Nenechte se rozladit zbytečnou šarvátkou. 

Vodnář

Víkend bude nabitý společenskými aktivitami a romantikou. Ale pozor na zbytečné napětí ve vztahu vyvolané velkým očekáváním. Přijměte věci tak, jak přichází, a nebraňte se změnám. 

Ryby

Váš partner vám pomůže dosáhnout vašich snů. Budete se spolu dobře bavit především tam, kde se snoubí dobrodružství s romantikou. Užijte si báječný víkend!

Zdroje článku: