Jste Generátoři podle Human designu? Co to doopravdy znamená a co si z tohoto poznání můžete vzít?

Jste Generátoři podle Human designu? Co to doopravdy znamená a co si z tohoto poznání můžete vzít?
Podle Human designu se o sobě můžete dozvědět, že jste typ Generátor. Co to doopravdy znamená a co si z tohoto poznání můžete vzít, to si nyní pojďme společně říct.

Nekonečná životní energie

Jako Generátoři jste lidé, kteří dodávají světu nepřetržitou životní energii. Jste těmi, kteří nemají problém udržet se ve své vlastní čisté síle. Díky tomu máte spoustu energie na to, abyste si užívali život naplno. Tvořit si svojí vlastní realitu a místo mluvení rovnou konat. Obvykle zahajujete akci právě proto, že se obáváte, že jinak se nic nezmění. I přestože máte ze změny strach, jste těmi, kdo velmi rychle zjistí, že téměř každý strach je neopodstatněný.

Díky tomu, že vaše energie je ostatním velmi jasně viditelná a vy ji stylem svého života dáváte jasně najevo, mohou ostatní lidé toužit po tom, aby se k takovému zdroji životní síly dostali také. Jste pro ostatní magnetem.

Jste pro ostatní magnetem. Zdroj: gpointstudio / Shutterstock

Nemusíte se učit tomu, jak žít tady a teď, je to vaše přirozenost. Naopak tu nejste od toho, abyste se starali o budoucnost, to by vám mohlo energii brát. Nemáte problém uvěřit tomu, že vše se děje pro vaše nejvyšší dobro. Že budoucnost přijde automaticky a bude se odvíjet od toho, jakým životem žijete právě teď.

Umění říkat ne

Vaší slabinou může být fakt, že často se zapojíte do projektů, nebo se oddáte někomu či něčemu, co vás ve skutečnosti nezajímá nebo vám nepřináší naplnění. Děláte to zejména proto, že máte pocit, že se daná věc udělat musí a nikdo jiný na ni nemá tolik energie jako vy. Vaše dobré srdce může být zároveň i tím, co vám energii bere, v závislosti na tom, že energii rozdáte všem těm, kdo o ni požádají.

Nadneseně by se dalo říci, že v sobě při rozdávání energie neumíte zmáčknout tlačítko „vypnuto“. Naučit se toto tlačítko ovládat a nestávat se tak otroky ostatních či vlastního života, to je cesta, jak si vlastní energii zachovat a mít jí dostatek na to, co vám dělá dobře. Někdy stačí jenom poslouchat a vnímat projevy těla, které s námi mluví. Soustředit se na to, jestli mi zrovna tahle věc dělá dobře, nebo ne.

Strategie spokojeného života

Pravděpodobně se svého těla nebudeme ptát, jestli je nutné stále dokola umývat nádobí a jestli je nám v tom dobře. Jsou věci, které jsou v životě nevyhnutelné. Ale o tom, jakou práci budeme mít či jakého partnera si pustíme k tělu, o tom rozhodovat můžeme. A takhle je to se spoustou věcí v našem životě. Pro vás jako Generátory je největším úkolem dovolit si dělat rozhodnutí v reakci na vaše konkrétní potřeby. Pokud se to naučíte, vaše energie nebude znát mezí.

Jedinečnou strategii pro váš spokojený život plný správných rozhodnutí je zaměřit se to, abyste dokázali ignorovat svou vlastní mysl a spoléhat se více na vlastní tělo.

 

Zdroj: