Jak se chováte v lásce podle znamení zvěrokruhu?

Jak se chováte v lásce podle znamení zvěrokruhu?
Datum vašeho narození a s ním spojené znamení zvěrokruhu vás ovlivňuje více, než by se mohlo zdát. A nejinak je tomu také ve vztazích. Jak vaše chování v partnerských vztazích ovlivňuje vaše znamení? 

Beran 

Jste velmi rozhodná osobnost a přesně víte, co od života očekáváte. Od partnera očekáváte, že tato vaše přání a touhy pochopí a zařídí. Občas máte sklony být ve vztahu dominantní a o společném osudu rozhodovat. Zkuste se více zaměřit na rozhovor a kompromisy. Vyslechněte si přání vaší drahé polovičky a snažte se je respektovat. Odměnou vám může být krásný a harmonický vztah. 

Býk 

Jste velmi smyslná osobnost a milujete krásné věci a prožitky. S vaší láskou chcete prožívat nádherné věci, které potěší nejen vaše smysly, ale také duši. To je samozřejmě naprosto v pořádku. Důležité je naučit se hledat krásu také v maličkostech, které nám každý den nabízí. Naučte se být více tolerantní a vyhněte se předsudkům, které vám brání posunout se v životě a ve vztazích dál.

Blíženec 

Ve vztazích je pro vás velmi důležitá komunikace, společná řeč a humor. Milujete, když si můžete se svým partnerem/partnerkou promluvit o čemkoli. Jako blíženec ale může mít sklony k povrchním vztahům a přelétavosti. Pokud se dostanete do situace, kdy ve svém vztahu znejistíte a připadáte si mírně nenaplnění, zkuste tuto situace řešit dříve, než se rozhodnete přelétnout k někomu jinému.

Rak 

Milujete svou rodinu a je pro vás vždy na prvním místě. Vaše drahá polovička a rodina jsou pro vás velmi důležitým opěrným bodem a život bez lásky si nedokážete představit. Dejte si ale velký pozor, aby tato vaše potřeba nepřerostla až v nezdravou závislost. Potom můžete mít tendence se svou milovanou osobou manipulovat a manipulace rozhodně do zdravého vztahu nepatří. Zapracujte na vlastní sebedůvěře.  

Lev 

Máte rádi pozornost a také od své milované polovičky očekáváte, že vás bude obdivovat a uctívat. Nezapomínejte ale, že se vše netočí pouze kolem vás a i vaše láska potřebuje svůj kousek pozornosti. Nesnažte se vše řídit a zapracujte na tom, aby vaše partnerské vztahy byly více rovnocenné.

Panna 

Vaše srdce je velké a dokáže milovat opravdu hluboce. Často ale zapomínáte své city projevovat. Máte potřebu svůj život naplno řídit a nejvíce by vás potěšilo, kdyby existovala příručka na šťastný život a vztahy, kterou by všichni dodržovali. Berte život takový, jaký je, a přijměte s větší spontánností to, co vám nabízí. Nezapomínejte také se svou polovičkou více mluvit o tom, co k ní cítíte a čím je pro vás jedinečná.

Váha 

Patříte mezi velmi oblíbené lidi, a to především díky tomu, že jste skvěle společenští a vaše komunikační schopnosti jsou na velmi vysoké úrovní. A právě díky tomu vás miluje také vaše drahá polovička. Občas ale máte až příliš velký strach, že o tuto výhodu u své polovičky přijdete, a máte tendence sklouzávat k neupřímnosti. Dejte si na to velký pozor, protože právě neupřímnost by se mohla stát velkým problémem vašich vztahů.

Štír 

Pokud se zamiluje, berete vztah velmi vážně a očekáváte to samé i od svého partnera/partnerky. I když se o Štírech říká, že jsou komplikovaní, pro svou lásku dokážete udělat opravdu hodně. Velkým problémem pro vás je důvěra. Máte velký problém začít člověku věřit. a pokud udělá i malou chybičku, o právo důvěry rychle přichází a ve vaší hlavě se začíná tvořit plán na pomstu. Zkuste být ve vztazích tolerantnější.  

Střelec 

Vaší obrovskou výhodou ve vztazích je vaše šlechetnost a upřímnost. Toužíte po krásném naplněném životě a takový život chcete dopřát i své lásce. Máte touhu váš vztah stále vylepšovat. Hledáte věci, které je potřeba vylepšit a posunout. Právě kvůli tomu se ale občas dostáváte do situací, kdy se začínáte nudit a máte pocity selhání. Zkuste si více užívat přítomnost a vztah v podobě, v jaké je právě teď.  

Kozoroh 

Toužíte po pevném a stabilním vztahu. Moc dobře víte, že takový vztah není zadarmo a jste ochotní na něm tvrdě a svědomitě pracovat. Jste také velmi trpěliví a tyto vlastnosti jsou velkým benefitem pro vaše vztahy. Zapracujte ale na důvěře. Často máte problém lidem věřit, a právě kvůli tomu máte nutkání s lidmi manipulovat. A buďme upřímní, manipulace dokáže vztahy zničit.  

Vodnář 

Milujete svobodu a nesnášíte zajeté stereotypy. Často právě proto dáváte přednost svým ideálům a kamarádům před láskou a vztahy. Myslíte si, že by právě partnerské vztahy mohly omezit vaši svobodu a volnomyšlenkářství. Zkuste ale udělat z těchto vlastností a potřeb naopak výhodu vztahu s vaší osobou. Stejně jako pocit svobody milujete vy, můžete ho dopřát i vaší drahé polovičce.

Ryby  

Pro své blízké jste ochotní se rozkrájet. Pokud si někoho oblíbíte, jste ochotní udělat mnoho, hlavně aby byl šťastný. Jste ale zároveň velký snílek s nepříliš silnou sebedůvěrou. Dejte si pozor, abyste se ve vztazích nestavěli do role obětních beránků. Zapracujte na upřímnosti a na vlastním sebevědomí.  

Zdroj článku: