Jak se jakožto Býk rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Býk rychle vypořádáte s rozchodem
Ještě nedávno jste věřili, že Vaše láska potrvá navždy, a nyní je Váš partner pryč a nemá se k opětovnému návratu. Možná jste se pokoušeli s expartnerem spojit, ale on se k Vám chová jako k naprosto cizímu člověku. Možná nadešel čas posunout se dál. Tyto tipy Vám pomohou na bývalého partnera zapomenout.

Zajděte do luxusní restaurace

Pokud máte problémy nebo smutníte, vše řešíte přejídáním. Proč toho nevyužít i teď? Vezměte si nějaké peníze ze svých rezerv, zajděte si do luxusní restaurace, jezte kvalitní a výborné jídlo a nechte se obskakovat personálem. To Vám dá pocit, že jste výjimeční i bez bývalého partnera. Tento den bude naprosto výjimečný, tak si ho pořádně užijte. Přestože Vám expartner může i nadále chybět, budete mít lepší pocit. V následující době kupujte sami sobě dražší jídla, pomůže Vám to se uklidnit po emocionálně jistě náročném rozchodu.

Běžte se svými přáteli na nákupy

Jsou dva směry, jakými se můžete po rozchodu vydat – buď vyrazit na nákupy nebo se setkat se svými přáteli. Proč to ale nezkombinovat? Vyrazit na nákupy ve společnosti dobrých přátel, kteří Vás vždy dokážou rozveselit, je to nejlepší, co Vás může po rozchodu potkat. Možná se Vám nebude chtít vylézt z domu, jak hodně smutníte, avšak jakmile se překonáte, nebudete litovat a naskytne se Vám pouze dobrá společnost, což může být příjemná změna po proplakaných dnech u televizního pořadu, který může v horším případě Váš smutek pouze prohloubit.

nákupy
Vaše neustálé šetření penězi se zde vyplácí, Zdroj: GP PIXSTOCK / Shutterstock

Kreativně se vyjádřete o svých pocitech

Lidé jako Vy, kteří zvolili tento způsob, nejčastěji začali malovat. Nyní i Vy máte jedinečnou příležitost stát se uznávanými malíři či spisovateli alespoň ve společnosti Vašich přátel. I když kdo ví? Možná odhalíte svůj skrytý talent a můžete na své bolesti i něco vydělat. Ať už jde o jakoukoliv kreativní tvorbu, Vy máte talent vložit do ní veškerou svou bolest a tu pro čtenáře či pozorovatele oživit. Výsledkem je, že si spousta lidí, kteří zrovna budou prožívat tu samou bolest, uvědomí, že se netrápí pouze oni, že si i někdo jiný prošel tím stejným. Zní to logicky, ale většina lidí, která se ocitne na dně, takto neuvažuje.

Udělejte z péče o sebe svého nového koníčka

Vaše neustálé šetření penězi se zde vyplácí. Můžete si vzít finanční hotovost a navštívit salon krásy či si nakoupit dražší přípravky určené pro péči o pleť. Nyní se rozmazlujte, pomůže Vám to přijít na jiné myšlenky. A kdo ví, třeba Vás bývalý partner uvidí, jak štěstím a zdravím přímo záříte, a bude Vás chtít zpátky. Jenže to už můžete mít vyhlídnutého někoho jiného nebo na něj úplně citově zapomenout, tudíž můžete pocítit velké zadostiučinění.

Zdroj článku: