Andělský víkendový horoskop: Býci budou značně přesvědčiví, Kozorozi se začnou starat více o svůj volný čas

Andělský víkendový horoskop: Býci budou značně přesvědčiví, Kozorozi se začnou starat více o svůj volný čas
Dobré zprávy potkají každého z nás. Víkend je pro mnohé čas odpočinku, jiní ho stráví prací. Nicméně je velká šance, že se vám nyní bude dařit v oblasti, která je pro vás nejdůležitější. Co vám andělé prozradí o průběhu vašeho týdne, na co se můžete těšit a kde byste naopak měli být více opatrní?

Tento víkend budeme mít více síly na své domácí povinnosti. Někdo je ale má již hotové a může odpočívat. Ačkoli někteří z nás budou mít energie nadbytek, z jiných se stanou povaleči, kteří by ze svého domova nejraději nevylezli. Jak bude probíhat váš víkend? Přečtěte si svůj andělský horoskop na tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pustíte se do velkého úklidu. Nakoupíte si nějaké nové věci a nebudete je mít kam dát, tudíž se zbavíte těch, které nepotřebujete. Váš víkend bude i dál nabitý, budete přebíhat od jedné aktivity ke druhé. Naštěstí budete přesně vědět, kdy si budete potřebovat odpočinout, a nevyčerpáte se.

Dobré zprávy: Z vlastní vůle začnete postupně odbourávat své staré zlozvyky, které vás štvou. Začnete se více pohybovat, budete chodit na delší procházky a váš zdravotní stav se zlepší.

Na co si dát pozor: Komunikace bude zaostávat. Lidé nepochopí, co jim říkáte, vaše argumenty budou jen jakési posunky, které bude možné přirovnat k hádankám pro lidi s mozkem génia.

Andělská rada: Spíše než k vyhazování nepotřebných věcí do popelnice se poptejte po okolí, zda je někdo ještě nezužitkuje. Také můžete zkusit zajít na charitu a poptat se tam.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste si někdy přáli udávat trendy, nyní se vám naskytne jedinečná příležitost. Váš styl oblékání bude výjimečný a vaše slova moudrá. Najdete-li múzu pro vaši tvorbu, měli byste být kreativní a vytvářet umělecká díla. Stydět se za své výtvory či nápady nyní není dobré.

Dobré zprávy: Inspirujete ostatní, aby svůj život začali žít podle vašeho vzoru. Budete plně nesobečtí. Najdete-li způsob, jak si usnadnit práci, všem se o něm zmíníte, čímž stoupne vaše oblíbenost.

Na co si dát pozor: Tento víkend se nese ve znamení vystoupení z davu, lehce se vám ale může stát, že vám to stoupne do hlavy. Zůstaňte při zemi, abyste nebudili dojem arogantního člověka.

Andělská rada: Chvalte lidi za to, co pro vás udělali. Je to nejjednodušší způsob, jak jim vyjádřit svou podporu a uznání. Bez toho není motivace a lidé se tolik nesoustředí na své cíle.

Blíženci (21. května – 21. června)

Změny jsou vám nakloněny. Cokoli jste se chystali udělat, nyní máte nejlepší příležitost. Zejména chcete-li někoho nastěhovat do svého domova jakožto spolubydlícího a tento člověk vás doplňuje, je to skvělý nápad. Ujistěte se však, že vám bude platit polovinu nájmu.

Dobré zprávy: Nebudete tak přecitlivělí jako poslední týdny. Naopak, objeví-li se problém, uděláte všechno pro to, abyste ho vyřešili co nejdříve a tím nejlogičtějším možným způsobem.

Na co si dát pozor: Budete všem říkat rady, které nejsou úplně zapotřebí. Ačkoli vám to v tu chvíli přijde jako skvělá rada, přehodnoťte svůj pohled na daný problém, než cokoli řeknete.

Andělská rada: Předávejte skutečně užitečné informace. Rozeznejte rozdíl mezi tím, co je důležité pro vás, a tím, co je důležité pro člověka, který vám zrovna naslouchá.

Rak (22. června – 22. července)

Zvědavost vás přinutí najít si nové přátele v okruhu lidí, které jste do této doby neměli příliš v oblibě. Dozvíte se důvod, proč se chovají tak, že si myslíte, že jsou divní. Také zatoužíte uskutečnit výlet s novými i stávajícími přáteli zároveň, avšak nyní to není ten nejlepší nápad.

Dobré zprávy: Nebudete tak náladoví jako obvykle. Naopak, své emoce budete držet na uzdě a přesvědčíte další lidi, aby zkusili udělat to samé. Výsledkem bude spokojená společnost.

Na co si dát pozor: V přítomnosti příliš soutěživého člověka se mu budete chtít za každou cenu vyrovnat a budete ochotni udělat cokoli, abyste vyhráli. Skutečně silní budete, řeknete-li jeho výzvám ne.

Andělská rada: Existují chvíle, kdy byste se nejraději starali o všechny lidi světa v jeden jediný okamžik. Trochu zvolněte a vyberte si jednu osobu nebo dvě, více nemusíte zvládnout.

Možná si ze zvědavosti budete hledat nová přátelé v okruhu lidí, které jste do té doby neměli příliš v oblibě
Možná si ze zvědavosti budete hledat nová přátelé v okruhu lidí, které jste do té doby neměli příliš v oblibě | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Myšlenka větší movitosti vám utkví v hlavě, což vás donutí neutrácet a šetřit si peníze na něco výjimečného – nebo pro někoho výjimečného. Do života se vám vrátí člověk, který vám dokáže, že si vaše výčitky vzal k srdci a změnil se k lepšímu. Budete připraveni mu odpustit.

Dobré zprávy: Lidé, kteří se kolem vás budou motat, vás motivují k úspěšnému dokončení vašeho momentálního cíle. Dosud jste nebyli tak blízko úspěchu jako nyní.

Na co si dát pozor: Začnete si vybírat, komu svěříte své problémy. Budete se bát, že někdo vyzradí vaše obavy. Můžete selektovat tak dlouho, až svěříte svá tajemství jediné osobě – a není vyloučeno, že ona bude ta špatná volba.

Andělská rada: Obklopte se lidmi, kteří již dosáhli svého životního úspěchu. Způsob života, ale také způsob, jakým vnímají štěstí, vám prozradí, jak změnit váš život, abyste konečně uspěli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte se pobavit, a tak návštěva večírku některého z vašich známých není vyloučena. Váš šarm zaujme nejednoho člověka, o nové přátele díky svému intelektu nebudete mít nouzi. Nebuďte tak skromní, někdy je vhodné odhalit své nároky na přátelství. Předejdete tím mnoha pozdějším hádkám.

Dobré zprávy: Instinkt vás rozhodně nezklame. Všechny lidi, kteří na vás v budoucnu budou mít špatný vliv, rozpoznáte a vyhnete se jim. Na druhou stranu lidi, kteří vám mají co dát, budete přitahovat jako magnet.

Na co si dát pozor: Budete ignorovat své vlastní potřeby a zásady. Pokud vám někdo vyzná lásku, je snadné nechat se uchvátit sladkými slovy. Máte partnera? Splní dotyčný všechny vaše sny i do budoucna? Na tyto otázky se zaměřte, abyste neudělali chybu.

Andělská rada: Dnes se nebojte vstoupit lidem do řeči, jakmile se zmíní o svých plánech, a říci jim, že to jde snadněji. Poskytujte rady, jakmile si budete myslet, že to někomu pomůže.

Váhy (23. září – 23. října)

Své pracovní resty si do víkendu nepřinesete. Nebudete chtít o práci vůbec přemýšlet, naopak se půjdete pobavit. Zároveň přestanete myslet na všechny své problémy, které jste si způsobili vy sami a které již nejdou vyřešit jinak než odloučením od blízké osoby. Vyplníte toto prázdné místo a půjdete dál.

Dobré zprávy: Konflikt s pro vás vlivnou osobou se konečně vyřeší. Zjistíte, proč jste byla tak výbušná, a požádáte o odpuštění. Díky tomu se dozvíte, jaký názor na tento konflikt měla ona osoba.

Na co si dát pozor: Vaše pocity vám mohou pěkně zavařit, budete-li myslet na minulost. To se může stát snadno, a čím více nebudete chtít na minulost myslet, tím více vzpomínek se vyrojí.

Andělská rada: Ověřujte si pravdivost všeho, co se doslechnete, než to přepošlete dál. Vyjde-li najevo, že to byla lež, lidé nepůjdou za osobou, která vám to nakukala, nýbrž za vámi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento víkend je plný změn, co se týče lidí kolem vás. Začnete uvažovat nad tím, zda všichni opravdu splňují vaše očekávání, zda vás pouze nevyužívají. Je možné, že budete chtít uvolnit místo pro někoho jiného, o kom si myslíte, že má slibnou budoucnost a budete tvořit silný tým.

Dobré zprávy: Vyhledáte lidi, kteří vám hodně pomohli, a budete jim chtít jejich dobrý skutek oplatit. Ačkoli napřed se mohou zdráhat, vy je přesvědčíte, že jim máte co nabídnout.

Na co si dát pozor: Od lidí, kteří nedokážou ustoupit, se nyní držte dál. Vaše ambice by vás mohli zatáhnout do nepěkné hádky. Pocítíte-li vztek, raději od dané osoby odejděte nehledě na její výlevy.

Andělská rada: Postavte se sami za sebe i za své dobré přátele, je-li to nutné. Pečlivě vybírejte svá slova, místo naprázdno řečených urážek řekněte něco, co donutí dotyčného o sobě popřemýšlet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé si konečně začnou všímat, že toho dokážete mnohem víc než ostatní. A budete právem chváleni. Nenecháte se unést, naopak tohoto faktu využijete, abyste pomohli jiným lidem. Nápady vám tento víkend nedojdou, budete velmi kreativní a lidé si vás začnou víc vážit.

Dobré zprávy: Posunete se o kousek blíže do svého cíle. Vymyslíte nový způsob, jak si udělat radost vlastním úspěchem. Odměna bude sladká, připravíte si ji vy sami.

Na co si dát pozor: Nastavíte laťku příliš nízko a to bude škoda. Lidé by měli vědět, co ve vás opravdu dřímá, a nepodceňovat vás. Plánování náročnějších cílů se nyní nesetká s neúspěchem.

Andělská rada: Nespoléhejte se tolik na ostatní lidi. Potřebujete-li někoho, kdo by vám pomohl, obraťte se sami na sebe. Jedině vy víte, s jakým řešením vašeho problému budete souhlasit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Uvědomíte si, že vaše kariéra vás vlastně nedefinuje. Ve skutečnosti jste tím člověkem, kým jste ve svém volném čase. V rámci velkého pracovního nasazení jste na to dost často zapomínali a nyní vytvoříte plán, který vám pomůže být více sami sebou než tím poslušným pracovníkem, který vypadá, že nemá soukromý život.

Dobré zprávy: Budete mít velmi dobrý úsudek a poradíte mnoha lidem, jak mohou vést svůj život, aby si ho pořádně užili. Pomoc ostatním vám pomůže lépe najít svou identitu.

Na co si dát pozor: Některé vaše nápady budou dost riskantní. Pamatujte proto na důsledky svých činů a neměňte se tak drasticky, pokud se na to ještě necítíte.

Andělská rada: Ne vždy je nutné komentovat výsledek něčího rozhodnutí. Dotyčný moc dobře ví, že pokud se rozhodl špatně, výsledek je také špatný. Místo kritizování mu pomozte napravit jeho chybu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zdánlivě dobré nápady jsou mnohem horší, než se zdá. Ačkoli vše může jít podle vašich představ, uvědomíte si, že vlastně nechcete svého cíle dosáhnout. Kritika jiných lidí ohledně vašich plánů vám také na sebevědomí nepřidají. Přitom byste svůj život měli zařídit pouze podle sebe.

Dobré zprávy: To, co jste dali ostatním, se vám vrátí. Je to hlavně inspirace, kterou jste rozdávali, a dobří přátelé nikdy nebudou šetřit hezkými slovy. Nechte je, aby se o vás postarali v horších časech.

Na co si dát pozor: Ve svém volném čase se budete příliš zaměstnávat. Nemusíte udělat všechno najednou, nechte něco na další dny a více odpočívejte. To vám umožní udržet své emoce na uzdě.

Andělská rada: Budete potřebovat trochu více soustředivosti. Nejkratší cesta je krátká jóga, při níž uvolníte nejen své tělo, ale také mysl.

Ryby (19. února – 20. března)

Romantika ve vašem životě zaujme hlavní místo. Budete se však příliš podceňovat, čímž můžete ublížit partnerovi nebo, jste-li svobodní, odehnat od sebe někoho, kdo se vám velmi zalíbí. Nereagujte přehnaně, když někdo jiný vstoupí do života vašeho miláčka – vaše láska ví moc dobře, proč s vámi tráví čas.

Dobré zprávy: Budete se více zajímat o nápady druhých, následně si vyberete ten nejlepší a uděláte vše pro to, abyste této osobě pomohli splnit si svůj sen. Můžete očekávat, že v budoucnu vám to vrátí.

Na co si dát pozor: Budete velmi bezstarostní a řeknete to, co vám přijde na mysl. Občas je dobré zauvažovat o svých názorech a neříkat je, pokud si nejste jisti, že ostatní s vámi souhlasí.

Andělská rada: Ze svého projevu odstraňte všechna potenciálně drsná slova. Tím si zajistíte příměří se všemi ostatními. Je lepší dělat si přátele než stát se nepřítelem všech.

Zdroj článku:
  • Autorský text